nekem is kell az ilyen visszajelzés és meg is köszönöm... bár, már többször én is észrevettem, hogy sajnos, ha a lényeget meg is lehet fogni egy telefonos felvétellel is, itt-ott hiba csúszik a gépezetbe. pl az Avantgarde hangját lehetetlen az én telefonommal felvenni. olyan mélytöbbletet mutat,ami kikergetne a szobából, ha az valós lenne. és igen,ezzel, azért lehet égetni is a cuccotmegadethmen írta: ↑2025.03.10., hétf. 15:02Jelen esetben inkább ez önmagam felé volt véleményezés, mármint olyan tekintetben, hogy amit saját magam veszek fel telefonnal (főleg hifiről) az sosem sikerül jól (szerintem) , és úgy tünt te is kritikával álltál most önmagad felé, másrészről meg sok esetben ez azért a saját rendszert is lekicsinyít(het)i hangminőségben, többet érdemel egy-egy szett mint egy telefonfelvételt.![]()

A másik, érdekes része a dolognak, aki tudja, mit kell figyelni, annak egy telefonos headsettel is lejön, ha egy sztereó tér rendben van (vagy valami nincs rendben), de sajnos vannak olyan, árúkapcsolásba jövő dolgok, ami a kevésbé rutinos szemlélődőt teljesen félreviszi és csak az marad meg,hogy böfög az egész,mint a fene. Elég vegyesek is a tapasztalataim. régebben többször felvettem az RLC206 egyutast és kitettem, hogy szól. volt aki visszaírt, hogy mennyire brutál az atmoszféra, a jelenlétérzet, még mobilról is, más meg jelezte,hogy jó lenne már egy értelmes felvétel akkor ezekről.
Az biztos, hogy ezeket felvenni nagyon nehéz, szinte lehetetlen. amíg egy egyszerű fülessel hallgatjuk vissza, még talán elmegy, de ha ki van vezetve hangfalakra, ott érhet meglepetés, nem is kicsi