tőlem nem kérdeztél semmit. az biztos, amin a csembalód "jól" szól,még a crimson nem biztos. amin a crimson jól szól,ott elsírod magad a csembalón, olyan (jó) lesz.chord_ írta: ↑2025.08.01., pén. 12:53Hiába kerülgeted meg a kínos kérdést, és írsz zagyvaságokat, mert megkérdezem megint, ezúttal toronyiránt, hogy ne kelljen szöveg-érteni:revox írta: ↑2025.08.01., pén. 11:21hogy maradjunk a kábeleknél, Te vagy 20-30 éve fejlesztgeted a kis kábelrendszered a zenéidhez. Ezzel nincs semmi gond. De vannak emberek, akik ezt megteszik heti több -eltérő szintű kábel- rendszerrel és teljesen eltérő zenei ízléssel megáldott embereknél. Gondolom érzékelhető a kontraszt. Nos,ezek az emberek megtanultak gyorsan és jól installálni és tudják, mit kell elővenni, hogy ne az időt húzzák, hanem haladjanak is. Biztos nehéz ezt elfogadni, hogy ami valakinek 20év,az másnak 20perc, de én is elfogadom ,hogy Tadej Pogacar 30-al megy 5-8%-os emelkedőn néha, én meg felnézni is félekchord_ írta: ↑2025.08.01., pén. 09:50
És azzal sem, hogy a Crimson gyakorlatilag akusztika nélküli elektromos zenéjével történik a kábelezés-fejlesztés, sőt, akár az egész rendszerfejlesztés, és fennhangon hirdetve utána, hogy ahol ez 'jól' szól, ott a komplikált akusztikus-teres-hangszertestes-felhangérzékeny-stb... felvételek szükségképpen jól fognak szólni; mivelhogy eszerint a Crimson felvételek magasabb hangzás-minőséget képviselnek.![]()
Elárulnám a titkot, hol rontod el és miért nem érted még mindig ezeket a dolgokat, de túl hosszú lenne, másodsorban annyira magabiztos vagy, teljesen felesleges![]()
A Crimson felvételek magasabb hangzás-minőséget képviselnek?
mi lenne ebben kínos?
most eszembejutot, az a CD,amit ajánlásodra megvettem (csembaló, talán Bach?). maga a zene engem nem nyűgöz le,elég középszerű az előadás, olyan varnus xavér nekem, de olyan felhangokat vettek fel a lemezre, rezonál az egész szoba. ha egyszer hallanád, összepisálnád magad. de, ha így haladsz, nem fogod