Szia,
Most szombaton,találka a Skanzennél. Az órát még nem döntöttünk el. De általában 10,30-11,00 körül szoktuk kezdeni a tekerést.
Szia,
Úgy alakultak a körülmények, alakítottam őket, hogy mégis részt tudnék venni.
Én semmilyen képletet, praktikát nem ismerek, egyszerűen megszámolom a ledobott láncon a szemeket és akkorára "vágom" az újat.zoli73 írta: ↑2025.07.15., kedd 20:49Szép estét mindenkinek!
Lenne egy szereléssel kapcsolatos kérdésem a "fekete öves" bringásokhoz.
Új lánc felszerelésénél, Ki, hogyan szokta megállapítani, kiszámolni a lánc pontos hosszát? Mert ugye a szokásos 114, 116 szem az ráhagyással van. Van erre mindenkinek valami egyéni praktikája, vagy van erre valami szabvány, képlet, netán iránymutatás a gyártók részéről? Nekem ugyan van egy praktikám, ami ugyan bevált, de egyáltalán nem biztos, hogy tökéletes beállítást produkál. Valamikor régen(legalább 25 éve), egy bringaboltos/szervizestől hallottam egy képletről, amivel akkor kiszámolva, nekem nem eredményezett megfelelő lánchosszt, rövid lett. Kellett még plusz szemeket visszategyek, és mivel nekem nem jött össze vele, így elhagytam, elfelejtettem ezt a képletet.
Köszönöm, ha megosztjátok velem, Ti, hogyan csináljátok!![]()
Azt csak onnan tudtam hogy néhány hete ott versenyeztem a Zirc GP-n és a fiatalok pont előttem sodorták el szegény Steig Gabit akit aztán kulcscsonttöréssel vitt el a mentő. Hát ilyen módon szemeltem ki azt a kanyart és sajnos ebből a mezőnyből is beszopták páran. Szalagkorlát nem volt de akit a mentő vitt el az olyan sebességgel szállt ki a kanyarból hogy a keresőn át észre se vettem. Nem volt szívem telibefényképezni az arcát mert nagyon ferdére el volt törve az orra, meg vérben úszott. :(AAttila írta: ↑2025.07.12., szomb. 17:53Helyezkedni tudni kell![]()
Vanik Zoli fotósként (is) tudja,hogy hova kell állni/guggolni/ülni. Ma a V4 verseny egyik kanyarjában elesett egy srác, majdnem vitte Zolit is, olyan közel voltJó képek lettek nagyon.
![]()
Volt,aki a szalagkorláton is átesett,pedig párhuzamosan haladtak![]()
Én csak oda-vissza gurultam - meg még egy kicsit Ómassa felé - az teljesen vállalható minőségű. Így is százas fölött volt, szint meg passz, de közel a kétezerhez, szóval jól esik utána a hazatérés.
ja.
de itt, hogy gondoltad? Eger felől átjönni. vagy a nagy kör,amit ketten rúgtunk meg egyszer? az jó kis kör (képzavar
A lelki békémet itt nem tudja már senki feltúrni szerencsére, Te pedig régebben se túrtad, meg nem is nagyon akartad szerintem. :)
Nem hagytam abba (természetesen), de arra az abszurdumra amiket itt le tudnak írni egyesek, ez az abszurdum volt a (lehet rossz) válaszom, bár szívesebben személyeskedtem volna.
Sajnálom, ha tényleg így van.
Lesz nekik is…Snipi írta: ↑2025.07.11., pén. 12:09Kezd visszatérni a bizodalmam. Tegnap kiderült, hogy az ufók is emberek.
MVDP a szakasz végére eléggé megrottyant ... (talán most már nem spoiler) látszott is rajta, de most be is vallotta ... (mai közvetítés eleje)
Kíváncsi vagyok, hogy a többi ufónak (Pogi, Jonas, Remco, Rogla, Wout) is lesz-e ilyen napja, vagy ők tényleg egy másik galaxisból jöttek ...