Vanik Zoli fotósként (is) tudja,hogy hova kell állni/guggolni/ülni. Ma a V4 verseny egyik kanyarjában elesett egy srác, majdnem vitte Zolit is, olyan közel volt

Volt,aki a szalagkorláton is átesett,pedig párhuzamosan haladtak

A lelki békémet itt nem tudja már senki feltúrni szerencsére, Te pedig régebben se túrtad, meg nem is nagyon akartad szerintem. :)
Nem hagytam abba (természetesen), de arra az abszurdumra amiket itt le tudnak írni egyesek, ez az abszurdum volt a (lehet rossz) válaszom, bár szívesebben személyeskedtem volna.
Sajnálom, ha tényleg így van.
Lesz nekik is…Snipi írta: ↑2025.07.11., pén. 12:09Kezd visszatérni a bizodalmam. Tegnap kiderült, hogy az ufók is emberek.
MVDP a szakasz végére eléggé megrottyant ... (talán most már nem spoiler) látszott is rajta, de most be is vallotta ... (mai közvetítés eleje)
Kíváncsi vagyok, hogy a többi ufónak (Pogi, Jonas, Remco, Rogla, Wout) is lesz-e ilyen napja, vagy ők tényleg egy másik galaxisból jöttek ...
nem hallottam, de versenyek előtt miért nem tudnak kussolni? keveset van otthon. bazzmeg,nem volt zsákbamacska... neekm az asszony nem lepődik emg,hogy gyűlnek a bicajok,hangfalak, legfeljebb nem tetszik neki, de erre fizetett be, kussol is. csak néha nemSnipi írta: ↑2025.07.10., csüt. 14:56Vingegaard felesége a TDF előtt adott valami hülye interjút, bár nem tudom konkrétan mi volt benne, de az első pár napban ezt gumicsontozták a riporterek. Nem tudom, de lehet, hogy ez is betett Jonasnak. Állítólag elég nagy port vert fel a dolog Dániában, Hollandiában és Belgiumban is. Mindenki anyázta csajt állítólag, meg azért haragudtak rá, hogy pont most a TDF előtt kellett ezt a baromságot nyilatkoznia. (Állítólag a Vismát szídta ... hogy Jonas keveset van otthon, mert mindig edzenie kell ... ha ez igaz, - nem tudom, de nem is nagyon érdekel - akkor jó nagy paraszt a csaj.)
megtaláltam
Másfél perc. Ami még behozható lenne, ha nem a Pogi lenne ...revox írta: ↑2025.07.10., csüt. 14:27nem néztem tegnap, hifit buzultam... ezek szerint Vinge elszállt... Kár...Snipi írta: ↑2025.07.10., csüt. 14:02Ja. Nagyon tetszik, amikor a Martinász Victor beáll a sárga sor elejére, és leszegett fejjel kiteker a világból is ...revox írta: ↑2025.07.10., csüt. 13:47de tour de france.. minap néztem a befutó 15 km-t... A Visma, most,hogy kezd darabjaira hullni, elkezdett úgy versenyezni, mint egy igazi csapat.igaz, Pogit nem tudták megszorongatni és a végén már csak Vengegard maradt játékban,de igazi csapatformulát vettek fel és úgy is dolgoztak.
(Campanaerts - ról van szó.)
Tegnap az időfutamon szegény "Csőrike a Papucs" nyomott egy terített betlit. De azért bízok benne, hogy még lesz pitty-putty nem lesz annyira síma a Pogi győzelem mint eddig mindig.
(Csőrikének hívom Jonast, mert annak nem száj van az arcán, hanem egy csőr ... de komolyan meg lehet nézni ... és Papucs mert az asszony elnyomja ...)
De tényleg jó nézni most a Vismát hogy nem cicóznak, nem matekolnak, hanem nyomják neki mint állat ... (most inkább az UAE tűnik matekozósnak ... bár jól csinálják az biztos)
egyébként a Visma most pont az,hogy pontosabb és van ott matek, mert most mennek okosan és szépen. Eddig, főleg régen, míg két kapitányuk volt, csak a zavarkeltés ment és mentek összevissza, kb ők se tudták,mikor és miért. Most kimondottan szépen versenyeznek. Mintha teljesen más csapat lenne. Igaz, nemrég, talán Te mondtad, hogy elment a vezér. Lehet visszatértek a régi jó öreg viktoriánus értékekhez (csengetett mylord) és ebből kikerekedik egy szép és értelmes kerékpározás. Öröm volt nézni. Nemtom, mennyit kapott Vinge, de még hátha behozható,hogy szép verseny legyen. vagy el is szállt a semmibe? guglizok egyet...
nem néztem tegnap, hifit buzultam... ezek szerint Vinge elszállt... Kár...Snipi írta: ↑2025.07.10., csüt. 14:02Ja. Nagyon tetszik, amikor a Martinász Victor beáll a sárga sor elejére, és leszegett fejjel kiteker a világból is ...revox írta: ↑2025.07.10., csüt. 13:47de tour de france.. minap néztem a befutó 15 km-t... A Visma, most,hogy kezd darabjaira hullni, elkezdett úgy versenyezni, mint egy igazi csapat.igaz, Pogit nem tudták megszorongatni és a végén már csak Vengegard maradt játékban,de igazi csapatformulát vettek fel és úgy is dolgoztak.
(Campanaerts - ról van szó.)
Tegnap az időfutamon szegény "Csőrike a Papucs" nyomott egy terített betlit. De azért bízok benne, hogy még lesz pitty-putty nem lesz annyira síma a Pogi győzelem mint eddig mindig.
(Csőrikének hívom Jonast, mert annak nem száj van az arcán, hanem egy csőr ... de komolyan meg lehet nézni ... és Papucs mert az asszony elnyomja ...)
De tényleg jó nézni most a Vismát hogy nem cicóznak, nem matekolnak, hanem nyomják neki mint állat ... (most inkább az UAE tűnik matekozósnak ... bár jól csinálják az biztos)
Ja. Nagyon tetszik, amikor a Martinász Victor beáll a sárga sor elejére, és leszegett fejjel kiteker a világból is ...revox írta: ↑2025.07.10., csüt. 13:47de tour de france.. minap néztem a befutó 15 km-t... A Visma, most,hogy kezd darabjaira hullni, elkezdett úgy versenyezni, mint egy igazi csapat.igaz, Pogit nem tudták megszorongatni és a végén már csak Vengegard maradt játékban,de igazi csapatformulát vettek fel és úgy is dolgoztak.
akit valami isten tudja milyen erő arra kényszerített, magára vállalja a kerékpárversenyzők összes bűnét és egyedül bűnhődjön miatta.
Úgy lett volna helyes, hogy "az első és egyetlen USA-i, aki megnyerte a Tour de France-t". Különben is ki az a L. A. monogramú pasas.