Amikre a fogyasztók és a klf média is felkapta a fejét anno és elkezdett dél-korea felé fordulni.
Oldboy, Bittersweet Life, I saw the devil, Ajeossi , New World, Lady Vengeance...és még sokan mások.
Nem tetszik a faji szó alkalmazása?Luxor Audio írta: ↑2025.05.14., szer. 07:48Igen, én is kifogásolom, hogy nem vittek magukkal egyetlen zebrát sem a barlangba.

Igen, én is kifogásolom, hogy nem vittek magukkal egyetlen zebrát sem a barlangba.
Azaz neked nem valók a tipikus dél-koreai filmek/sorozatok.
Itt meg a 2 v. 3 rész k. kevés, semmi nem derül ki, kb. a végére áll össze a kép + az utolsó rész végén marad egy kis elgondolkodtató borzalom!Hú, hát ez számomra pont a rosszabbak közül való, azt hiszem 2 vagy 3 részt néztem a jó értékelések miatt, de valahogy nem tudtam benne értelmesnek tűnő sztorit találni, ill. ami felé elindult se tűnt túl érdekesnek, úgyhogy inkább mással folytattam.kargidje írta: ↑2025.05.12., hétf. 18:35Legutoljára nekem ez jött be, mint dél-koreai sorozat:
Amudo Eobsneun Supsokeseo/The Frog(Ha kidől egy fa az erdőben...) - Netflix
youtu.be/C-tuA4C6AVE
Régi meggyőződésem, hogy nem a színészeink képességével, hanem képzettségével van a baj.MGMART írta: ↑2025.05.12., hétf. 19:36Hunyadi (Rendezői változat) VS. Mennyei királyság (Rendezői változat)
...
Egy igazán jó film három alappillére a jó forgatókönyv, a jó dramaturgia és a jó színészi játék. Sajnos a Hunyadi ezeken a területeken csúnyán elhasalt.
...
a színészek sokszor mintha felolvasópróbán lennének.
...

Ezt írtam róla amikor bemutatták:
Én koreaiból most néztem végig a Weak Hero -t (nem tudom mi magyarul), a főszereplő a leírás ellenére elég impulzív több helyen, meg néhol nem nagyon értettem a mozgatórugóit, de számomra bőven nézhető volt, a második sorozat már nem annyira, első részben megismert karaktetereknek megfelelőek jönnek vissza, szóval ismétel dolgokat, és a vége teljesen valószerűtlen lesz. Leírás alapján bosszúfilmre számítottam, de nem az volt. (Abból egyébként nálam a The Glory című volt legjobb, bár abban is volt pár rosszabb rész.)
Elkezdtük, nézeti magát az tény, de a sztori az sokszor lerágott csont. Legalábbis egyelőre. De valóban a jobbak közé tatozik, ami ritka manapság. A faji balansz az elégé kiveri a szemet.
Bocs, hogy folytatom a nagyon offot.
Asszem' ez már végképp ízlés és pofon kérdése.
OFF
Mondjuk 8. évemet betöltve már 3. osztályos voltam.
Semmi gond....
Sorry, próbáltam elképzelni a leírásod alapján a szitukat - nem áll össze a kép, de nagyon nem.
Igen, amit Te írsz, az valóban úgy elhangzik.
Q.E.D.