Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4291
Kapcsolat:

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: revox »

lacee írta:
2025.03.22., szomb. 18:07
Blanka vajon mit mutat :D a győztes csapattársának.

IMG_0572.jpeg
Nem csettintget, mint hungarikum?
Jó,hogy karikás nincs nála :napsut:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1139

Hozzászólás Szerző: lacee »

Blanka vajon mit mutat :D a győztes csapattársának.
IMG_0572.jpeg

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8872

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Szerintem még mindig a Milano-Sanremo utolsó 30 kilométere a világ legjobb befutója ;peace; , mondjuk kell hozzá az előző 270 km is. :kapdelm:
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

geza123
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 420

Hozzászólás Szerző: geza123 »

pärt írta:
2025.03.22., szomb. 13:24

Úgy tűnik, a Tisza-tóval kapcsolatban egyetértés volt, május 1. is jónak tűnik.
Asebi
Vinkler
pärt
geza123
...

Aztán ha szép idő lesz meg páran ráérünk, összejöhet egy korábbi flashmob ride is. :rolleyes:
Jövök én is.
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 4951

Hozzászólás Szerző: pärt »

asebestyen írta:
2025.03.22., szomb. 10:51
Nah, utoljára részemről.... Tehát mikor és hol lesz az a híres HiFiBZK ride? :rolleyes: Vagy nem lesz? :smile29: :D
Úgy tűnik, a Tisza-tóval kapcsolatban egyetértés volt, május 1. is jónak tűnik.
Asebi
Vinkler
pärt
...

Aztán ha szép idő lesz meg páran ráérünk, összejöhet egy korábbi flashmob ride is. :rolleyes:

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7504

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Vinkler írta:
2025.03.22., szomb. 11:00
asebestyen írta:
Nah, utoljára részemről.... Tehát mikor és hol lesz az a híres HiFiBZK ride? :rolleyes: Vagy nem lesz? :smile29: :D
Én mondtam, h nekem jó a május 1 hétvége.
Felőlem mehetünk ketten is, de azt meg tudjuk beszélni máshol is. :smile29: :D
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

asebestyen írta:
Én mondtam, h nekem jó a május 1 hétvége.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7504

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Gyönyörű idő van! :napsut: :smile52:

.
IMG_5397.jpeg

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Snipi írta:
2025.03.21., pén. 11:02
revox írta:
2025.03.21., pén. 10:46
gondolod? :D még azon is csodálkozok,hogy ez Bp-en megéri valakinek, de csak ott laki az ország 1/5-e... meg nyilván később térül meg, egy esetleges bringavásárlás, vagy szerviz esetén.
vidéken szerintem a bicajboltok bevételének oroszlánrésze a szervizelésből van, meg az egyszerű bringák eladásából. biztos adnak el néha csemegét is, de valsz ritkán
[OFF - katt ide ha látni akarod]
[
Bocs, de nem tudom megállni. Szerintem Bp.-en is nagy a harc az esetleges vásárlókért/visszatérőkért . Valószínűleg ezért "kedvesek" a boltokban ...
Én egyszer - kivételesen konkrét vásárlási szándékkal - bementem egy győri hifi boltba (nem sok van) és kérdezi az eladó "miben segíthetek?". Mondom neki : maga nekem? Talán inkább én magának. (Tovább nem ragozom ... ) :D
minap a Médiába mentem venni legolcsóbb hangfaldrótot, hogy összerakjak egy "keresztváltót", csak modellezni, hogy is kéne kötni a dolgokat egy hangfalhoz. Mondom nekik,a legolcsóbb kell (20 métert vettem, hogy legyen mit vagdosni)... Aztán elmesélték,hogy az nem biztos,hogy a legjobb választás lesz. Mondtam, nem baj, az kell és újra elmondták... még nekem volt ciki :D Nem mondtam semmit. mondtam, hogy tudom, de ez csak próbálni kell,hogy sorosan kössek,vagy párhuzamosan, nem végleges drót lesz. Akkor feladták a dolgot :D De legalább megpróbálták :tutiok:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 525

Hozzászólás Szerző: Snipi »

revox írta:
2025.03.21., pén. 10:46
gondolod? :D még azon is csodálkozok,hogy ez Bp-en megéri valakinek, de csak ott laki az ország 1/5-e... meg nyilván később térül meg, egy esetleges bringavásárlás, vagy szerviz esetén.
vidéken szerintem a bicajboltok bevételének oroszlánrésze a szervizelésből van, meg az egyszerű bringák eladásából. biztos adnak el néha csemegét is, de valsz ritkán
Bocs, de nem tudom megállni. Szerintem Bp.-en is nagy a harc az esetleges vásárlókért/visszatérőkért . Valószínűleg ezért "kedvesek" a boltokban ...
Én egyszer - kivételesen konkrét vásárlási szándékkal - bementem egy győri hifi boltba (nem sok van) és kérdezi az eladó "miben segíthetek?". Mondom neki : maga nekem? Talán inkább én magának. (Tovább nem ragozom ... ) :D

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Vinkler írta:
2025.03.21., pén. 08:37
Szerintem vidéki nagyvárosokban is van esély próbanyerget találni, de tény, hogy felénk ez egyszerűbb.
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rotox írta:
2025.03.21., pén. 10:06
revox írta:
2025.03.21., pén. 09:45
pécsi a srác (vagy vonzáskörzete)
Gyömrő. ;)
https://www.facebook.com/gergo.gonczy/
akkor csak ott pecózik (zott). régen nálunk tekert. úgy beszélt,mint aki Pécsen(t) lakik életvitelszerűen. mindegy, de megjelenése nem sciFi a környéken :D
halfnote.hu

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1235

Hozzászólás Szerző: Rotox »

revox írta:
2025.03.21., pén. 09:45
Gyömrő. ;)
https://www.facebook.com/gergo.gonczy/

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Vinkler írta:
2025.03.21., pén. 08:37
Szerintem vidéki nagyvárosokban is van esély próbanyerget találni, de tény, hogy felénk ez egyszerűbb.
Passz, nem próbálkoztam vele, talán a legnagyobb városokban. Mindenesetre a fiamnak karácsonyra szerettem volna egy spd cipőt venni, hogy ne egy borítékot adjak neki. Egy nagyobb boltban mondták, hogy nem tartanak készleten semmit, de XY cégtől nézzek valamit, és lehoznak belőle három méretet, amiből lehet választani. Itt egyébként tényleg nincs értelme ilyesmiket tartani, évek alatt sem menne el.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rotox írta:
2025.03.20., csüt. 16:47

Egyébként a Mecseken (Lapis) pont összefutottam pödröttbajszú Gönczy Gergővel (ha jól tudom, ide jár egyetemre). De hiába b@xattam, :smile29: még lefelében sem tudtam elmenni vele.
halfnote.hu

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

A Milano-Sanremo-t Pogacar-ék családi vállalkozásban oldják meg. :D

trane
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2868

Hozzászólás Szerző: trane »

pärt írta:
2025.03.20., csüt. 21:12
... (Amúgy hifivel is hasonló a helyzet errefelé, kb. tíz éve halhatott éhen az utolsó kereskedő.)
dehogy halt, fölment Bp.-re, mer''a sok az kevés volt neki :smile33: . ja, egyébként a másik, az ex-társa még működik, ill. úgy tűnik, van egy 'szürke' is itt, a fórumon ;)

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Rotox írta:
2025.03.20., csüt. 16:58
Snipi írta:
2025.03.20., csüt. 16:27
Bennem csak az a kérdés merült fel, hogy a "Meki Kő 46"-ot most a high-end audio cégnek állították (Meki) vagy Vale Rossinak (46)? :fekverohog:
Sajnos szomorúbb a történet: egy volt bringástársunk emlékköve a Remete-réten (csütörtöki közös montizásunk találkozóhelyén), a korával és a dátummal, amikor elment egy másik világba. sad.gif
Jaj, bocsánat nem tudtam. Ez tényleg nagyon szomorú. Sajnálom, hogy viccet csináltam belőle.

Rotox
Beköltözött
Beköltözött

pärt írta:
2025.03.20., csüt. 21:12
Hát ja. A nagyközségemben tetszőleges bringaboltba bemennék próbanyeregért, azt hinnék, hogy be vagyok állva. 36_1_5.gif
(Amúgy hifivel is hasonló a helyzet errefelé, kb. tíz éve halhatott éhen az utolsó kereskedő.)
Azért nem teljesen Mordor (ez itt a reklám helye, bár én általában nem hozzájuk, hanem a - FB-n nem igazán aktív :D - haveromhoz járok: https://www.facebook.com/480bikeservice).

Próbanyereg ugyan szerintem itt sincs, viszont (Merida, Speci) tesztbringákat akár többnapos próbára is el lehet vinni (nyilván a vásárlás reményében... ;)): https://www.facebook.com/imperatorpecs

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Rotox írta:
2025.03.20., csüt. 20:52

Én eddig életemben minden nyerget előzetes próba nélkül vettem (nekünk "falusiaknak" :rolleyes: nehéz is volna máshogy)...
Hát ja. A nagyközségemben tetszőleges bringaboltba bemennék próbanyeregért, azt hinnék, hogy be vagyok állva. 36_1_5.gif
(Amúgy hifivel is hasonló a helyzet errefelé, kb. tíz éve halhatott éhen az utolsó kereskedő.)

Rotox
Beköltözött
Beköltözött

Vinkler írta:
2025.03.20., csüt. 19:58
Jaj jaj.gif Én csak megosztottam a nyeregválasztásom kálváriáját, merthogy nem egyszerű egy ilyen bálnának ez sem. Látatlanban nem javaslom senkinek a nyeregvásárlást. Én ugye mindegyiket kipróbáltam és utána döntöttem.
Ettől függetlenül remélem, hogy beválik!
Én eddig életemben minden nyerget előzetes próba nélkül vettem (nekünk "falusiaknak" :rolleyes: nehéz is volna máshogy). Már van benne közel 150 km, biztos, hogy jó lesz (szerintem jobb, mint a Ritchey, vagy a montis Prologo nyergem, a "gyári" Meridáról nem is beszélve).

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Rotox írta:
2025.03.20., csüt. 18:52
Vinkler írta:
2025.03.20., csüt. 18:03
Rotox írta:
2025.03.20., csüt. 16:47

Nyereg. ;)
SMP próbanyereg?
Nem próbanyereg, megvettem a Bikeinn-ről a beszámolóid alapján (és Part "miatt" is :D). Ez a tiedénél egy olcsóbb modell
Jaj jaj.gif Én csak megosztottam a nyeregválasztásom kálváriáját, merthogy nem egyszerű egy ilyen bálnának ez sem. Látatlanban nem javaslom senkinek a nyeregvásárlást. Én ugye mindegyiket kipróbáltam és utána döntöttem.
Ettől függetlenül remélem, hogy beválik!

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3515

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Ha már a hülyéknél tartunk....Az UCI megint kitett magáért 31_1_21.gif Del Toro-t megbüntették 200 frankra és nem kapta meg a győztesnek járó pontokat, mert lehúzott zipzárral ment át a célvonalon. :fekverohog: De a poén,hogy menetközben eltört a zipzárja, így ha akarta volna,akkor sem tudta volna felhúzni :fekverohog:

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”