Nem csettintget, mint hungarikum?
Jó,hogy karikás nincs nála

Nem csettintget, mint hungarikum?
Úgy tűnik, a Tisza-tóval kapcsolatban egyetértés volt, május 1. is jónak tűnik.asebestyen írta: ↑2025.03.22., szomb. 10:51Nah, utoljára részemről.... Tehát mikor és hol lesz az a híres HiFiBZK ride?Vagy nem lesz?
![]()
![]()
Felőlem mehetünk ketten is, de azt meg tudjuk beszélni máshol is.Vinkler írta: ↑2025.03.22., szomb. 11:00Én mondtam, h nekem jó a május 1 hétvége.asebestyen írta: ↑2025.03.22., szomb. 10:51Nah, utoljára részemről.... Tehát mikor és hol lesz az a híres HiFiBZK ride?Vagy nem lesz?
![]()
![]()
Én mondtam, h nekem jó a május 1 hétvége.asebestyen írta: ↑2025.03.22., szomb. 10:51Nah, utoljára részemről.... Tehát mikor és hol lesz az a híres HiFiBZK ride?Vagy nem lesz?
![]()
![]()
Snipi írta: ↑2025.03.21., pén. 11:02revox írta: ↑2025.03.21., pén. 10:46gondolod?még azon is csodálkozok,hogy ez Bp-en megéri valakinek, de csak ott laki az ország 1/5-e... meg nyilván később térül meg, egy esetleges bringavásárlás, vagy szerviz esetén.
vidéken szerintem a bicajboltok bevételének oroszlánrésze a szervizelésből van, meg az egyszerű bringák eladásából. biztos adnak el néha csemegét is, de valsz ritkán
revox írta: ↑2025.03.21., pén. 10:46gondolod?még azon is csodálkozok,hogy ez Bp-en megéri valakinek, de csak ott laki az ország 1/5-e... meg nyilván később térül meg, egy esetleges bringavásárlás, vagy szerviz esetén.
vidéken szerintem a bicajboltok bevételének oroszlánrésze a szervizelésből van, meg az egyszerű bringák eladásából. biztos adnak el néha csemegét is, de valsz ritkán
gondolod?
akkor csak ott pecózik (zott). régen nálunk tekert. úgy beszélt,mint aki Pécsen(t) lakik életvitelszerűen. mindegy, de megjelenése nem sciFi a környéken
Passz, nem próbálkoztam vele, talán a legnagyobb városokban. Mindenesetre a fiamnak karácsonyra szerettem volna egy spd cipőt venni, hogy ne egy borítékot adjak neki. Egy nagyobb boltban mondták, hogy nem tartanak készleten semmit, de XY cégtől nézzek valamit, és lehoznak belőle három méretet, amiből lehet választani. Itt egyébként tényleg nincs értelme ilyesmiket tartani, évek alatt sem menne el.
pécsi a srác (vagy vonzáskörzete)
Jaj, bocsánat nem tudtam. Ez tényleg nagyon szomorú. Sajnálom, hogy viccet csináltam belőle.
Azért nem teljesen Mordor (ez itt a reklám helye, bár én általában nem hozzájuk, hanem a - FB-n nem igazán aktív
Hát ja. A nagyközségemben tetszőleges bringaboltba bemennék próbanyeregért, azt hinnék, hogy be vagyok állva.
Én eddig életemben minden nyerget előzetes próba nélkül vettem (nekünk "falusiaknak"
Jaj