A hosszú hétvégén a Balatonon leszünk családostul. Csütörtökön a balatonfüredi mediofondo-n mérkőzök.
Azt nem tudom, hogy ezen kívül elengednek-e az ország másik felébe pluszban tekeregni...
Mehetünk máshova is a preferenciák szerint.asebestyen írta: ↑2025.03.25., kedd 08:27Akkor - ha jól értem -, az már fix, hogy a május 1-4 hosszú hétvége valamelyik napja lesz az időpont. Maradunk a Tisza-tónál vagy az még változhat?
igen
Az egy hosszú hétvége. 05.01-04-ig.
most néztem rá a naptárra, egyelőre nincs ott semmi :) esélyes. melyik nap lenne?
Na most kicsit elbizonytalanodtam, hogy akkor most ki is a Dark Lord.
Hát hozd el a Sötét Nagyurat, azt is ugyanúgy kell hajtani. Egy kormányszár beszerzés nem lehet akadály, az előzményekből meg láthatod, hogy tényleg nincs igény a kapkodásra.
én tuttira nem leszek ott, az idén (számos okból kifolyólag) nem volt szerencsém a bringán (még) ülni (sem)
Nem csettintget, mint hungarikum?
Úgy tűnik, a Tisza-tóval kapcsolatban egyetértés volt, május 1. is jónak tűnik.asebestyen írta: ↑2025.03.22., szomb. 10:51Nah, utoljára részemről.... Tehát mikor és hol lesz az a híres HiFiBZK ride?Vagy nem lesz?
![]()
![]()
Felőlem mehetünk ketten is, de azt meg tudjuk beszélni máshol is.Vinkler írta: ↑2025.03.22., szomb. 11:00Én mondtam, h nekem jó a május 1 hétvége.asebestyen írta: ↑2025.03.22., szomb. 10:51Nah, utoljára részemről.... Tehát mikor és hol lesz az a híres HiFiBZK ride?Vagy nem lesz?
![]()
![]()
Én mondtam, h nekem jó a május 1 hétvége.asebestyen írta: ↑2025.03.22., szomb. 10:51Nah, utoljára részemről.... Tehát mikor és hol lesz az a híres HiFiBZK ride?Vagy nem lesz?
![]()
![]()