Ezek a labancok sem lesznek már hülyébbek.AAttila írta: ↑2025.03.20., csüt. 19:34Hát ilyet még nem láttam(Persze sok dolgot nem láttam még):
https://www.instagram.com/reel/DHHFGiuu ... NobDd0Yg==

És ezt láttátok? (pörög a biznisz

Ezek a labancok sem lesznek már hülyébbek.AAttila írta: ↑2025.03.20., csüt. 19:34Hát ilyet még nem láttam(Persze sok dolgot nem láttam még):
Ákos+ReviAAttila írta: ↑2025.03.20., csüt. 19:34Hát ilyet még nem láttam(Persze sok dolgot nem láttam még):
Pedig dagadtabb is vagyok nála, a 105 szett is nehezebb, a gravitáció miatt simán rá kellett volna vernem.
Nem próbanyereg, megvettem a Bikeinn-ről a beszámolóid alapján (és Part "miatt" is
SMP próbanyereg?
Ráadásul nem is di2
Sajnos szomorúbb a történet: egy volt bringástársunk emlékköve a Remete-réten (csütörtöki közös montizásunk találkozóhelyén), a korával és a dátummal, amikor elment egy másik világba.
Nyereg.
Milyen értelemben?
az könnyen lehet. csak nemrég volt itt szó arról, vinge mennyire megtáltosodott valami versenyen. egyelőre nincs időm nézni a versenyeket, így csak azt tudom,amit itt olvasok, de akkor lehet félreértettem valamit.Rotox írta: ↑2025.03.20., csüt. 13:15Szerintem meg nem fogja elsütni a patront. Sajnos, vagy nem sajnos, szvsz. a Visma két (megmaradt...) ásza a sérüléseiket követően (Froomehoz kicsit hasonlóan) idén (sőt, azután?...) már nem fog tudni igazán maradandót alkotni. Laporte és Uijtdebroeks dettó. Ugyanezt gondolom egyébként Roglicról, vagy G-ről, és - fájó - de Bernalról és Geoghegan Hartról is. Az idő múlása kegyetlen dolog.
Ahogy látom, jelenleg a Vismának kb. van egy Jorgensonja és egy Yatese (akik viszont egy Tour-hoz egyelőre/már nem igazán elsőszámú esélyesek).
Szerintem meg nem fogja elsütni a patront. Sajnos, vagy nem sajnos, szvsz. a Visma két (megmaradt...
majd kiderül. ha Pogi megint olyanokat lép,akkor nem a hajtókar tetteSnipi írta: ↑2025.03.20., csüt. 11:31A tdf még messze van, addig még sok minden történhet. (Mint ahogy az elmúlt 2 évben történt is ... )
Nem értek hozzá, de erről a rövidebb hajtókar dologról nekem Frumi najgli alakú sonkaszeletelője jut az eszembe. Nálam ez a "fenesetudja" kategória. (Hajaz a melyik jobb : a csöves vagy a félvezetős, az álló vagy állványos, a digit vagy az analóg örök vitára, az is "fenetudja" kateg.)
A tdf még messze van, addig még sok minden történhet. (Mint ahogy az elmúlt 2 évben történt is ... )
tdf-re lesz ez kihegyezve. addig akár altatás is mehet. vingegard ebben jeleskedik. egész felkészítő idényben megy a pókerarc, nincs forma, aztán tdf-on elsüti a patrontSnipi írta: ↑2025.03.20., csüt. 08:53Ha most úgy általánosságban gondolod, akkor nem tudom.
A Sanremo tényleg érdekes lesz, mert lesz ott még pár "jelölt" és ez nem biztos, hogy a Pogi terepe, mert nem túl hegyes. De szerintem meg mindegy. Talán nem lesz 80 kilóméteres szóló ...
De a Sanremo-n úgyis Ati fog nyerni, a többi csak rizsa ...
No akkor velem jól járnátok. Nekem piszok nagy szélárnyékom lenne. Csak a kerékpáromba kéne szerelni egy 392-es Hemi motort, hogy tudjam a lépést tartani veletek.
Ha most úgy általánosságban gondolod, akkor nem tudom.
akkor nem csak Pogi UFO...Snipi írta: ↑2025.03.20., csüt. 08:42Állítólag Remconak nincs szélárnyéka.revox írta: ↑2025.03.19., szer. 16:57nálunk Hunorunk, kb 15 évesen volt vagy 40 kg, de a felnőtt sorral járt ki edzeni... mögötte még én se éreztem jelentős szélárnyékotde mögöttem se volt sokkal jobb jönni
![]()
de egy kicsit azért mindenki ad... Báár, Hunor mögött mindig azt éreztem résztávban, hogy duplát vezetekilyenkor nem baj,ha növekvő sorban állunk fel. Akkor kb mindenki egyformán szív, csak a legkisebbnek van mákja. de amúgy 10-15 cm magasságkülönbség nem érdekes (úgyis hasal mindenki), de Vinkler és én páros szökésben már murisabb lenne
![]()
Meg bőre is olyan, hogy lecsúszik róla a levegő ...
Állítólag Remconak nincs szélárnyéka.revox írta: ↑2025.03.19., szer. 16:57nálunk Hunorunk, kb 15 évesen volt vagy 40 kg, de a felnőtt sorral járt ki edzeni... mögötte még én se éreztem jelentős szélárnyékotde mögöttem se volt sokkal jobb jönni
![]()
de egy kicsit azért mindenki ad... Báár, Hunor mögött mindig azt éreztem résztávban, hogy duplát vezetekilyenkor nem baj,ha növekvő sorban állunk fel. Akkor kb mindenki egyformán szív, csak a legkisebbnek van mákja. de amúgy 10-15 cm magasságkülönbség nem érdekes (úgyis hasal mindenki), de Vinkler és én páros szökésben már murisabb lenne
![]()