Vinkler írta: ↑2025.03.06., csüt. 09:50
A kutya általában az utolsó mondatomban van elásva. Sokan nincsenek tisztában saját elvárásukkal, azzal, hogy mit szeretnének egyáltalán visszahallani. Amíg ez nincs meg, addig folyamatos az útkeresés és az eszközök körforgása.
Igen, biztosan így vannak ezzel sokan, hogy több évtized, és egy zsák elégetett pénz után, sem tudják, hogy mit akarnak. Megfigyelésem szerint van itt néhány kolléga, akiknél pont ez a tünet áll fenn. Folyamatosan cserélgetnek, hírdetnek, keresnek, és szinte havonta jönnek-mennek náluk a milliós készülékek, hangsugárzók.
Számomra ez érthetetlen, és szerintem Ők tényleg nem tudják, hogy mit akarnak.
Van viszont egy másik vonal(magamat is ide sorolom), amit tapasztalataim szerint sokan képviselnek.
Bennük megvan a tudatosság, csak sajnos csórók, ezért nem tehetik meg, hogy azonnal megvegyék azt az eszközt, ami az igényeiket, elvárásaikat kielégítse. Több ilyen fórumtársat is ismerek.
Csak lépésenként, hosszú idő alatt tudnak eljutni az elvárt szintre, és ez folyamatos cserélgetéssel jár.
A magam részéről, már a 25 évvel ez előtti Showkon is tudtam, hogy mi tetszik, mi az az irány, amelyikbe haladnom kell, nagyjából mi az a cél, amit belátható időn belül el szeretnék érni.
Az utóbbi kb. 1 évben úgy érzem, hogy elértem ezt a szintet, de ehhez bizony kellett is vagy 25 év.
Talán ment volna rövidebb idő alatt is, de hobbi lévén, nem mehetett másnak a rovására.
Feltételezem, hogy más is hasonlóan van ezzel.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech