Családi csomagban meg még olcsóbb fejenként.Aszpirin írta: ↑2025.03.06., csüt. 17:40Szerintem a legjobb ár/érték arányú most a Tidal, amennyiben a minőség és az ár is szempont (magam ellen beszélek, mert most mondtam le az előfizetést, de ennek ellenére így gondolom). Nagyon széles a támogatottsága a streamer keszülékek illetve a PC-s lejátszóprogramok között is, de ha autóban is hallgatnád Apple Carplay vagy Android Auto segítségével, a Tidal ebben is barátod. A monőséggel szerintem semmi gond. Mindez az egyik legjobb aron! 1790 Ft-os havidíjon.Snipi írta: ↑2025.03.06., csüt. 13:32Én eddig csak LP és néha CD vonalon mozogtam, mozgok.
Egy ideje (nem rég óta, 1-2 hónap) viszont elkezdtem foglalkozni a gondolattal, hogy kéne valami stream is. (Van még egy üres "lukam" az egyik rendszeremben.).
Csak éppen azon rágódom, hogy melyik szolgáltatót érdemes előfizetni. Van egy csomó ismerősöm/rokonom akiknek van valamilyen streaming előfizetése (túlnyomó részt Spotify), de ők nem betegtársak.(Nem hifisták.)
Annyi szolgáltató van már, hogy a bőség zavara miatt nem nagyon tudnék választani, ha oda kerülne a sor. (Szerintem ez nemsokára bekövetkezik.) Melyik lehet az a szolgáltató amire a legérdemesebb lenne előfizetni? Nem cél a nagy mennyiség, inkább a hang minőség, és a zene minőség. (Mostani és régebbi népszerű egydalos szemetekre nem nagyon vagyok kíváncsi.) Van olyan szolgálató aki mind a hang mind a zene/előadás/előadó minőségére/milyenségére odafigyel? Vagy túl naiv vagyok, és itt is inkább a tömeg-üzleti szempontok dominálnak?
Mondjuk mostanában (meg már elég régóta) Androiddal elég hektikus a működése. Lefagyogat, elkalandozik, külön életet él a telefon, meg a streamer, stb. Laptopról viszont hibátlanul működik.