Voyager írta: ↑2025.01.08., szer. 21:11
dixie-chicken írta: ↑2025.01.08., szer. 20:51
a Furutech...hangba nem pofázik bele,valóban jó

,igaz vékonyabb,nagyon régi SME 3009 karkábel végére lett szerelve a KáCsában,még vlmikor 2012-ben,és zsugorcsövezésre volt szükség,hogy minden patent legyen,és rövid a "teste"

..kicsit nehézkes a kihúzás/bedugásnál...,hely van,simán elfér jó bumszli is al la Cardas Iridium féle csati
az 1300G-nél,de azért jó be kell nyúlni a lemezjátszó alá hogy elérhetőek legyenek az RCA csatlakozások...
A lábak alá kell pakolni (így megemelve a lemezjátszót) több hely lesz alatta, vagy segítséget kérni valakitől, hogy tartsa addig (közben az asztalon hagyva az első lábakat) amíg a dugókat normálisan csatlakoztatod. Illetve amíg nincs rajta a tányér, addig élére is (front oldalon) állíthatod, akkor jól hozzá lehet férni.
Próbáltál már tápkábel cserét? Egy kicsit szkeptikusan álltam a dologhoz, de most körvonalazódik egy irány ami egész jó szerintem.
köszi,ez a megemelés jó ötlet

...az a szitú, hogy a falikonzolon van,el kell forditanom a lemezjátszót,hogy majdnem "keresztbe" legyen a konzolon/deszkán,ha phono kábelt akarok cserélni....tápkábel ?..hmmm,egy Pointe 3.0-al inditottam,mert olyanom volt idehaza,vagyis annak még "teszpéldánya",amikor mentek a kisérletezések,milyen dugóval is legyenek szerelve...ezen Bals-ok vannak..(A Sonarquest-esek lettek talán a Pointe 3.5?)

...a gyári nincs még ki sem csomagolva,majd futok vele egy kört,késöbb...ahogyan nem nagyon tetszett a gyári phono "cérnametélt" kábel az elején,és lecseréltem Mogami 2552-sre,kezdek megbarátkozni vele...lehet több bejáratást igényelt,mint gondoltam volna,első körben..de meglépem ezt a Mogami 2497-est,aztán majd kiderül...

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
...it's only rock 'n' roll (but i like it)