Amennyiben kételkedsz, hogy részt vesz a vezetésben, dugd a 230V-ba és fogd meg erősen.

Amennyiben kételkedsz, hogy részt vesz a vezetésben, dugd a 230V-ba és fogd meg erősen.
még elegánsabb, kívülről forrasztható:
Hát igem,ezért is kérdeztem hogy milyen forma kialakítás,(mert ebből több van),lenne a jó jelen esetben ehhez a dugóhoz.La_Valse írta: ↑2025.01.10., pén. 11:41A szerszám jó, azonban van egy probléma, a BP-303 kábelt befogadó vége sliccelt, krimpelés után nem lesz elégzoli73 írta: ↑2025.01.10., pén. 10:29Nekem valami ilyesmi van. :https://www.szerszamkell.hu/fortum_krim ... UAQAvD_BwE
Ezzel elég szépen meg lehet nyomni. Vastagabb kábel esetén, ami éppen befér a banánhegy cső reszébe, annál akár egyszer is elég megnyomni. Vekonyabb kábellel úgy csináltam, hogy hosszabban blankoltam a kábelt, majd visszahajtottam, hogy kellő keresztmetszet legyen, és utána préseltem. Ha nem elég szoros, tömör, akkor állítok a krimpelő fogón, és újra rányomok.
A kábel végét, az összefogdosás után alkoholspray-vel lefújom, majd bekenem Cardas kontakt tisztitó/javító fojadékkal, és utána dugom be a banándugóba. Én minde kabelszerelésnél így teszek.9
szoros. Megoldás, húzzunk rá egy megfelelő hüvelyt, úgy krimpeljünk.
Én egyből megértettem. A banánhegy szárára kívülről kell ráhúzni, így a kábellel nem is érintkezik, de a stabilitást növeli.
Részt vesz az áramvezetésben. Ami fémesen érintkezik a vezetőkkel, azon ugyanúgy létrejön az áram okozta potenciál változás mint a vezetőn.
A hüvely nem vesz részt az áramvezetésben, mert kívül van.
A szerszám jó, azonban van egy probléma, a BP-303 kábelt befogadó vége sliccelt, krimpelés után nem lesz elégzoli73 írta: ↑2025.01.10., pén. 10:29Nekem valami ilyesmi van. :https://www.szerszamkell.hu/fortum_krim ... UAQAvD_BwE
Ezzel elég szépen meg lehet nyomni. Vastagabb kábel esetén, ami éppen befér a banánhegy cső reszébe, annál akár egyszer is elég megnyomni. Vekonyabb kábellel úgy csináltam, hogy hosszabban blankoltam a kábelt, majd visszahajtottam, hogy kellő keresztmetszet legyen, és utána préseltem. Ha nem elég szoros, tömör, akkor állítok a krimpelő fogón, és újra rányomok.
A kábel végét, az összefogdosás után alkoholspray-vel lefújom, majd bekenem Cardas kontakt tisztitó/javító fojadékkal, és utána dugom be a banándugóba. Én minde kabelszerelésnél így teszek.
No igen. Nem tudom, hogy mit sikerült "rosszul" megtervezniük, vagy gyártaniuk, de az eszköz nem mindenhol működik.supravox írta: ↑2025.01.10., pén. 10:42Nem hogy jobb...Voyager írta: ↑2025.01.10., pén. 10:11Gyárilag nagyon jó minőségű táp van a GR,G,GAE lemezjátszókban. Elképesztően zajtalan és szinte semmilyen magasfrekvenciás zajt nem lehet mérni a közelében.supravox írta: ↑2025.01.09., csüt. 16:12Ajjaj ez már picit off..
De ilyet sose vegyetek mint ezt a hulladék szemetet.
Én megtettem helyettetek![]()
Screenshot_20250109_160821_Chrome.jpg
Borzalmas.
Pedig hittem benne.
Nagyon kafán ki van találva.
Fél óra alatt kész volt.
Majd 5 perc alatt ki.
És akkora gyökér volt a cég,hogy visszaküldés után 1 hónap múlva jelezték,hogy sérült a cucc és nem fizetnek vissza semmit.
És mellékeltek egy fotót amin látszik,hogy kalapáccsal összeverték.
Iszonyat.
Az EPS táp alapvetően egy kiváló koncepció, de sajnos nem sikerült hallhatóan jobbat készíteni, mint a gyári. Az MKI állítólag jobban sikerült, de az nem a Grand sorozathoz készült.
Rettentő mechanikussá vált a hang.
Nem hogy jobb...Voyager írta: ↑2025.01.10., pén. 10:11Gyárilag nagyon jó minőségű táp van a GR,G,GAE lemezjátszókban. Elképesztően zajtalan és szinte semmilyen magasfrekvenciás zajt nem lehet mérni a közelében.supravox írta: ↑2025.01.09., csüt. 16:12Ajjaj ez már picit off..
Borzalmas.
Pedig hittem benne.
Fél óra alatt kész volt.
Majd 5 perc alatt ki.
És akkora gyökér volt a cég,hogy visszaküldés után 1 hónap múlva jelezték,hogy sérült a cucc és nem fizetnek vissza semmit.
Iszonyat.
Az EPS táp alapvetően egy kiváló koncepció, de sajnos nem sikerült hallhatóan jobban készíteni, mint a gyári. Az MKI állítólag jobban sikerült, de az nem a Grand sorozathoz készült.
Nekem valami ilyesmi van. :https://www.szerszamkell.hu/fortum_krim ... UAQAvD_BwE
Gyárilag nagyon jó minőségű táp van a GR,G,GAE lemezjátszókban. Elképesztően zajtalan és szinte semmilyen magasfrekvenciás zajt nem lehet mérni a közelében.supravox írta: ↑2025.01.09., csüt. 16:12Ajjaj ez már picit off..
Borzalmas.
Pedig hittem benne.
Fél óra alatt kész volt.
Majd 5 perc alatt ki.
Iszonyat.
Ez engem is érdekel.
A kérdést se értem...
Úgy lesz:)Shimano írta: ↑2025.01.09., csüt. 17:15Kösd be és nyomasd!,toljad neekii!![]()
Mennyi idő alatt ért ide a rendeléstől számítva egyébként?Nekem jan vége,február közepét írt az az oldal amit küldtél,és ezért el is engedtem,de ezek szerint nem kellett volna.![]()
Na mindegy,nem sürgős,de kíváncsi vagyok rá már én is.
Aztán lehet nem is fog tetszeni,az lenne még f@sza.
Kösd be és nyomasd!,toljad neekii!
Igen itt okosabbak voltak.dixie-chicken írta: ↑2025.01.09., csüt. 16:36szerencsére az 1300G-nél lehet focizni,tápkábelnél...az RCA csatik meg kb az SME 3009/M2 sorozatnak a méretei...a földelés,meg kb az agyrém...Voyager írta: ↑2025.01.09., csüt. 16:03Csak öntött és/vagy karcsú dugó fér el normálisan, illetve jó ha a kábel is kellően hajlékony. Próbáltam én is néhány gyári kábelt, de vagy jobb volt az máshol, vagy semmivel sem lett jobb, mint a gyári.supravox írta: ↑2025.01.09., csüt. 15:43Az 1200G-nél se volt kábelfetisizmus
Azt utáltam,hogy csak csak spéci iec dugós tápkábel fért el.
Az Audioquestnek volt ilyenje..
Kb. 70 ezeré.
Na az úgy kúrta el a hangot,hogy csak lestem.
Sajna már nem emlékszem mivel használtam aztán.
De talán Filkor J féle kábelre szerkeztettem odaillő iec csatit.
Az jó volt.
Inkább készítettem egyet az alábbi csatlakozóval amitől nyilván van jobb, de számomra most sokkal jobb lett, mint volt.
https://www.audiophonics.fr/en/fiches-s ... 17788.html
Képernyőkép 2025-01-09 155259.jpg![]()
![]()
szerencsére az 1300G-nél lehet focizni,tápkábelnél...az RCA csatik meg kb az SME 3009/M2 sorozatnak a méretei...a földelés,meg kb az agyrém...Voyager írta: ↑2025.01.09., csüt. 16:03Csak öntött és/vagy karcsú dugó fér el normálisan, illetve jó ha a kábel is kellően hajlékony. Próbáltam én is néhány gyári kábelt, de vagy jobb volt az máshol, vagy semmivel sem lett jobb, mint a gyári.supravox írta: ↑2025.01.09., csüt. 15:43Az 1200G-nél se volt kábelfetisizmus
Azt utáltam,hogy csak csak spéci iec dugós tápkábel fért el.
Az Audioquestnek volt ilyenje..
Kb. 70 ezeré.
Na az úgy kúrta el a hangot,hogy csak lestem.
Sajna már nem emlékszem mivel használtam aztán.
De talán Filkor J féle kábelre szerkeztettem odaillő iec csatit.
Az jó volt.
Inkább készítettem egyet az alábbi csatlakozóval amitől nyilván van jobb, de számomra most sokkal jobb lett, mint volt.
https://www.audiophonics.fr/en/fiches-s ... 17788.html
Képernyőkép 2025-01-09 155259.jpg