A nagy végfok két oldalán látható cipős doboz formátumú 2x 200W, 2x 800W (full szimmetrikus), DSP-s erősítővel volt a két egyutas+szub meghajtva. Így aztán a keresztváltó alkatrészek nem játszottak szerencsére.zoli73 írta: ↑2024.11.09., szomb. 09:02Sajnos a kvadrofon bemutatótok nekem kimaradt. Olyan tömeg volt, hogy még az ajtót sem tudtam megközelíteni, nemhogy beüljek megfelelő helyre.kaef2 írta: ↑2024.11.09., szomb. 08:06zoli73 írta: ↑2024.11.08., pén. 21:47
Sokáig ellenáltam én is a kábelfejlesztésnek, és csak olcsó, ill. saját készítésű kábeleket használtam, majd jött az a helyzet, hogy megtaláltam a számomra nagyon tetsző karakterű készülékeket, amiket már nem szívesen cserélnék le, így maradt a kábelekkel való "zsonglőrködés", és be kellett lássam, hogy a jó kábelezés nem megkerülhető, megúszható, és bőven hoz annyit, hogy meg se forduljon a fejemben a készülékcsere.
Kompromisszum volt, ami az adott környezetben pont szükséges és elégséges volt. Otthoni környezetben lehet, hogy ez a csere már nem jött volna be.
A belső kábelezésre egy egyedi építésű, vagy kisszériás gyártás esetében rend szerint adnak. Legalábbis amivel én találkoztam, azoknál igen. Ebben semmi meglepő nincs, mert egy kisszériás gyártónak bele kell adjon apait-anyait, hogy piacképes legyen, a csak egy szűk réteg által ismert terméke. Így a belső kábelezést, és a hangváltó alkatrészeket sem hanyagolhatja el, sőt, ezek sokszor kiemelt figyelmet kapnak, ami a magamfajták szemében respektálható.

A forrás egy Fiio M15s DAP és annak a 64 GB SSD belső háttértára illetve az azon futó Apple Music, Tidal, Spotify alkalmazások voltak.
Igen, demóztunk Spotify-ról is.