Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1432

Re: Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

zoli73 írta:
2024.11.02., szomb. 08:17

Vagy talán elvárod, hogy ezt is más oldja meg helyetted?
Ok, már látom...

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2615

Hozzászólás Szerző: supravox »

zoli73 írta:
2024.11.02., szomb. 08:17
Rock60 írta:
2024.11.02., szomb. 06:10
zoli73 írta:
2024.11.01., pén. 22:44

Ide nem, mert ez a kábelezzünk topic.
Nem mondod ???
Tudodmit?tartsdmegmagadnak! :noproblemo:
Ez a sértődött megjegyzés helyett, akár beírhattad volna a keresőbe is, hogy JBL Ti5000.
Tottyi2😀😀
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3238

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Rock60 írta:
2024.11.02., szomb. 06:10
zoli73 írta:
Rock60 írta:
2024.11.01., pén. 22:27

Nem tennél fel képet az USA dobozodról, vagy egy linket ?
Nem mondod ???
Ez a sértődött megjegyzés helyett, akár beírhattad volna a keresőbe is, hogy JBL Ti5000.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

zoli73 írta:
Rock60 írta:

Nem mondod ???
Admin kieg:
[OFF - katt ide ha látni akarod]
Szeretnélek megkérni, hogy a mennyiségi szemetelés helyett szorítkozz a minőségi tartalomra! /admin/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vinkler 2024.11.02., szomb. 09:01-kor.
Ok: Felhasználó figyelmeztetése

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

Rock60 írta:
zoli73 írta:
2024.11.01., pén. 21:47

Mondjuk teljesen más testetlenségről beszélni egy néhány literes kisdoboz, és 13cm-es mélyközép sugárzó esetében, mint egy 90 literes dobozból és 30cm-es mélysugárzóval.
Ok, ha csak a kis Sonus-ról beszélünk, nyilván nem mindegy...
Ide nem, mert ez a kábelezzünk topic. Google a barátod, a típusa ott van az aláírásomban.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

zoli73 írta:
2024.11.01., pén. 21:47

Mondjuk teljesen más testetlenségről beszélni egy néhány literes kisdoboz, és 13cm-es mélyközép sugárzó esetében, mint egy 90 literes dobozból és 30cm-es mélysugárzóval.
Ok, ha csak a kis Sonus-ról beszélünk, nyilván nem mindegy...

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

Rock60 írta:
2024.11.01., pén. 21:16
zoli73 írta:
2024.11.01., pén. 20:17

Még annyit hozzátennék, hogy a Westberry Audio RCA összekötőt is elhoztam, és az is kellemes meglepetést okozott.
A jelenleg használt, LessLoss C-mark összekötő kábeleimmel szinte egyenértékű hangot nyújt, negyed áron.
Feladata még nincs, de vésztartaléknak remek.
Örülök, hogy ilyen pozitív a tapasztalatod az összekötővel /is/. :smile53:
Én nem voltam ilyen " szerencsés ".
Vagy egy hónapja nálam volt letét ellenében pár napig próbára az RCA, próbáltam szokni a hangját, de aztán visszavittem.
Mondtam az eladónk - aranyos cicái vannak - hogy nálam sajnos kicsit vékony, testetlen, lelketlen hangúnak tűnik az amúgy inkább meleg hangú rendszeremben.
Egyetértően bólogatott, hogy végül is azért válik meg tőlük...
Tényleg érdekes, hogy mennyire másnak hallatszik ugyan az eltérő környezetben...
Igen, tényleg nem mindegy hol, milyen rendszerben próbáljuk, és hogy mihez hasonlítjuk.
Én is beszélgettem erről a vékonyságról, testetlenségről az eladóval, de azt nem csodálom, hogy nála ez kardinális kérdés. Azok a kis Sonus Faberek nem éppen a testes megszólalásukról híresek. Ezeknél mindent latba kell vetni, hogy valamiféle mélyhangokat előcsaljuk belőlük. Az ilyen kis hangsugárzókhoz vadászni kell a megfelelő kábelt, amivel minél hatékonyabban tudjuk támogatni a hiányosságait.
Nálam semmiféle testetlenség nem tapasztalható, sőt, valahogy olyan érzetet kelt, mint a super tweeter. Ami elméletileg csak a magastartományra van hatással, de a mélyhangok is profitálnak a jelenlétéből.
Kimunkáltabbak, intenzívebbek a mélyhangok.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

zoli73 írta:
2024.11.01., pén. 20:17

Még annyit hozzátennék, hogy a Westberry Audio RCA összekötőt is elhoztam, és az is kellemes meglepetést okozott.
A jelenleg használt, LessLoss C-mark összekötő kábeleimmel szinte egyenértékű hangot nyújt, negyed áron.
Örülök, hogy ilyen pozitív a tapasztalatod az összekötővel /is/. :smile53:
Én nem voltam ilyen " szerencsés ".

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

zoli73 írta:
2024.11.01., pén. 19:28
Szép estét mindenkinek!
Néhány oldallal korábban felmerült itt kérdésként, hogy a Sonopartnál kapható, Jantzen Audio 1,3mm², és 2,5mm²-es, ezüstözött rézkábel jó lehet-e ösvénynek, ill. hálózati kábelnek.
Nos, ez még most sem derült ki, csak azért említem mivel én eddig ezeket a kábeleket használtam a hangsugárzóimban belső kábelezésként, a gyári "tyúkbelek" helyett.
Akkor írtam is, hogy ösvénynek, vagy hálózati kábelnek lehet, hogy jó, de amire elsősorban ajálják, hangsugárzó belső kábelének, arra az én ajálásomat sajnos nem élvezi.
A gyári "tyúkbelek" helyett, csak a "mintha valami lenne" változást eredményezte, így biztos voltam, hogy előbb-utóbb cserélem, valami érdemleges kábelre.
Sokat gondolkodtam, hogy mi is legyen, de végül semmi általam elérhető kábel sem mozgatott meg, aztán felvetődött ez.: viewtopic.php?t=206297
Eleve azzal a szándékkal vettem meg, hogy belső kábel lesz belőle, de azért a "hagyományos" célra is kipróbáltam, meghallgattam. Felettébb tetszett, de sajnos nem tudtam tartósan használatba venni hangfalkábelnek, mert annak nekem röved. Csak a nappali jelentős felfordításával tudtam használni, de belső kábelnek bizakodó voltam. Hangfalkábelnek van más, megfelelő hosszúságú(2x3m) kábelem.
A kábellel egybeépített jumpereket leválasztottam, és már hetek óta használom elégedetten.
Előtte erre a célra a Neotech SOST-20 kábelét használtam, mindenféle csatlakozók nélkül, de ez a Westberry Audio kábelből készült jumper, a gyárilag szerelt ezüstözött réz villáival, egyértelműen jobb.
Melegebb, folyékonyabb, áthatóbb hangot produkált.
A hangsugárzók átkábelezésére ma tudtam sort keríteni, ami azért kissé hosszadalmas volt, a Westberry Audio kábel szerkezete úgymond kicsit foglalkozós.
Hangfalkábelként(és a jumper is) vezetőerenként 6db, egyenként szigetelt, kb. 24-26 AWG keresztmetszetű, tömör ezüst eret tartalmaz. A mélysugárzót két ilyen hatos fonat táplálja, a két közép, és a magassugárzót 1-1, amik az eljén(hangváltónál), és a végén(hangszórónál), 1-1 hármas fonatra szétválasztva.
Mivel az erek szigetelése egyöntetű piros teflon, így mérni, válogatni, fonni, összeforrasztani kellett az ereket, mielőtt "nekiestem" volna a hangsugárzóknak.
Elkészült, és vastagon megérte, beváltotta a hozzáfűzött reményeket!
A Jantzen ezüstözött kábel, sajnos teljesen tévútnak bizonyult, jelentősen visszafogta a hangsugárzók teljesítményét.
A Westberry Audio kábellel szinte fellélegzett! Minden tekintetben nagyot lépett előre a hang, töményebb, melegebb, öblösebb, nyitottabb, levegősebb. Friss, pezsgő, eleven és vidám. Az ének, és hangszerhangok sokkal valósághűbbek, például a cintányér megütése a fa ütővel, a nagybőgő húrjainak rezgése, hihetetlenűl valóságos.
Gondoltam, hogy jól fog elsülni a kábelcsere, de azért ilyen jelentős előrelépésben csak reménykedtem.
Csak kapkodom a fejem, Ben Webster itt fújja a szaxit a nappaliban! :D
Köszönöm a figyelmet!

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

Szép estét mindenkinek!
Néhány oldallal korábban felmerült itt kérdésként, hogy a Sonopartnál kapható, Jantzen Audio 1,3mm², és 2,5mm²-es, ezüstözött rézkábel jó lehet-e ösvénynek, ill. hálózati kábelnek.
Nos, ez még most sem derült ki, csak azért említem mivel én eddig ezeket a kábeleket használtam a hangsugárzóimban belső kábelezésként, a gyári "tyúkbelek" helyett.
Akkor írtam is, hogy ösvénynek, vagy hálózati kábelnek lehet, hogy jó, de amire elsősorban ajálják, hangsugárzó belső kábelének, arra az én ajálásomat sajnos nem élvezi.
A gyári "tyúkbelek" helyett, csak a "mintha valami lenne" változást eredményezte, így biztos voltam, hogy előbb-utóbb cserélem, valami érdemleges kábelre.
Sokat gondolkodtam, hogy mi is legyen, de végül semmi általam elérhető kábel sem mozgatott meg, aztán felvetődött ez.: viewtopic.php?t=206297
Eleve azzal a szándékkal vettem meg, hogy belső kábel lesz belőle, de azért a "hagyományos" célra is kipróbáltam, meghallgattam. Felettébb tetszett, de sajnos nem tudtam tartósan használatba venni hangfalkábelnek, mert annak nekem röved. Csak a nappali jelentős felfordításával tudtam használni, de belső kábelnek bizakodó voltam. Hangfalkábelnek van más, megfelelő hosszúságú(2x3m) kábelem.
A kábellel egybeépített jumpereket leválasztottam, és már hetek óta használom elégedetten.
Előtte erre a célra a Neotech SOST-20 kábelét használtam, mindenféle csatlakozók nélkül, de ez a Westberry Audio kábelből készült jumper, a gyárilag szerelt ezüstözött réz villáival, egyértelműen jobb.
Melegebb, folyékonyabb, áthatóbb hangot produkált.
A hangsugárzók átkábelezésére ma tudtam sort keríteni, ami azért kissé hosszadalmas volt, a Westberry Audio kábel szerkezete úgymond kicsit foglalkozós.
Hangfalkábelként(és a jumper is) vezetőerenként 6db, egyenként szigetelt, kb. 24-26 AWG keresztmetszetű, tömör ezüst eret tartalmaz. A mélysugárzót két ilyen hatos fonat táplálja, a két közép, és a magassugárzót 1-1, amik az eljén(hangváltónál), és a végén(hangszórónál), 1-1 hármas fonatra szétválasztva.
Mivel az erek szigetelése egyöntetű piros teflon, így mérni, válogatni, fonni, összeforrasztani kellett az ereket, mielőtt "nekiestem" volna a hangsugárzóknak.
Elkészült, és vastagon megérte, beváltotta a hozzáfűzött reményeket!
A Jantzen ezüstözött kábel, sajnos teljesen tévútnak bizonyult, jelentősen visszafogta a hangsugárzók teljesítményét.
A Westberry Audio kábellel szinte fellélegzett! Minden tekintetben nagyot lépett előre a hang, töményebb, melegebb, öblösebb, nyitottabb, levegősebb. Friss, pezsgő, eleven és vidám. Az ének, és hangszerhangok sokkal valósághűbbek, például a cintányér megütése a fa ütővel, a nagybőgő húrjainak rezgése, hihetetlenűl valóságos.
Gondoltam, hogy jól fog elsülni a kábelcsere, de azért ilyen jelentős előrelépésben csak reménykedtem.
Csak kapkodom a fejem, Ben Webster itt fújja a szaxit a nappaliban! :D
Köszönöm a figyelmet!

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

-CB- írta:
2024.10.31., csüt. 19:50
sutemenyx írta:
2024.10.31., csüt. 19:47

-CB- úr csinált SOCP-20 darabokból úgy tápkábelt, hogy egy hármasfonat a fázis, egy hármasfonat a nulla. Meg kell kérdezni.
Kölcsönadom szívesen!
Valóban, CB úrnál hallottam a csodás rendszerében a SOCP fonatokat... :D

Köszönöm, előre is ! :smile53:
Én meg viszek át Vdh SCS 12 - ből készített kábelt kíváncsi vok rá, Nálad mit csinál...

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1233

Hozzászólás Szerző: -CB- »

sutemenyx írta:
2024.10.31., csüt. 19:47
Rock60 írta:
2024.10.31., csüt. 16:06
sutemenyx írta:
2024.10.31., csüt. 11:41

Tápnak is jobb 3x18 fonva, mint a 16 ? Miben más, milyen jellegű a különbség ?
Úgy lesz szép vastag hang, hogy nem csökken a felbontás.
Most kezdhetem elölről... :D
-CB- úr csinált SOCP-20 darabokból úgy tápkábelt, hogy egy hármasfonat a fázis, egy hármasfonat a nulla. Meg kell kérdezni.
[/quote]

Kölcsönadom szívesen!

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2880
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Rock60 írta:
2024.10.31., csüt. 16:06
sutemenyx írta:

[/quote]

Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2112

Re: Lemezjátszó tápkábel

Hozzászólás Szerző: Voyager »

mishow írta:
2024.10.30., szer. 20:19
Voyager írta:
2024.10.30., szer. 19:54
Pár darab WW Aurora beszerzése után, felszabadult egy PANGEA AC-14SE-t (is) aminek csatlakozója nagyszerűen elfér a lemezjátszó AC bejáratánál.
Hiszed vagy sem, de épp ezt készültem ajánlani, csak közben azt írtad a topicban, hogy a phono kábelcsere után már nem kísérletezel tovább.
Volt ilyenem, kicsit megbántam, amikor eladtam - szerintem jó döntés! Hangban mit hozott, ha van kedved írni róla pár szót?
Köszönöm kérdésedet!

Sajnos még kevés tapasztalatom van az eddig hallottakkal kapcsolatban, mivel csak néhányszor volt alkalmam az igazán jó felvételeket meghallgatni a lemezjátszón. A korrekt következtetést az is nehezíti, hogy a tápkábellel együtt más kábeleket is cseréltem a rendszeremben.

Jelenleg nagyon tetszik a hang, hihetetlen csendek vannak a zenében és nagyon sima és folyékony az egész hangkép.

A tervem az, hogy hallgatom egy darabig és (pár hét múlva) visszateszem a GR gyári tápkábelét. Ezután merek csak bármit is kijelenteni.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

sutemenyx írta:

[/quote]

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2024.10.31., csüt. 11:32
sutemenyx írta:
2024.10.31., csüt. 11:05

Bruttó 3600Ft/m most a Kácsában. A 16-os egymagában szerintem gyenguszka, én mindenképp fonnám vékonyabból.
Tényleg, benéztem... :smile53: Az a SOCT ára, nem is értettem miért annyi...

Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

sutemenyx írta:
2024.10.31., csüt. 11:05

Bruttó 3600Ft/m most a Kácsában. A 16-os egymagában szerintem gyenguszka, én mindenképp fonnám vékonyabból.
Tényleg, benéztem... :smile53: Az a SOCT ára, nem is értettem miért annyi...

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2024.10.31., csüt. 10:32
sutemenyx írta:
2024.10.30., szer. 23:30

Ami már egészen tényleg jó, ha ugyanezt teszed Neotech SOCP-18 vezetékkel, de annak már 3k métere kb.
Az régen volt, sajnos már az is 5390 Ft/m...
Ha önmagában a 18 - as túl vékony, a SOCP 16 - os 7190 Ft. Muszáj fonni ?
Ha nem kell, akkor elég 12m, nincsen vele munka, aztán ha már nem kell, nem túl nagy buktával eladható.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

sutemenyx írta:
2024.10.30., szer. 23:30

Ami már egészen tényleg jó, ha ugyanezt teszed Neotech SOCP-18 vezetékkel, de annak már 3k métere kb.
Az régen volt, sajnos már az is 5390 Ft/m...
Ha önmagában a 18 - as túl vékony, a SOCP 16 - os 7190 Ft. Muszáj fonni ?
Ha nem kell, akkor elég 12m, nincsen vele munka, aztán ha már nem kell, nem túl nagy buktával eladható.

white-tiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 95

Hozzászólás Szerző: white-tiger »

denesdr írta:
2024.10.29., kedd 17:24
white-tiger írta:
2024.10.29., kedd 13:59
Voyager írta:
2024.09.29., vas. 16:21
Hajlékony, jó minőségű árnyékolt (AC 230V) tápkábelt keresek lemezjátszó tápegységhez. Ha valaki rendelkezik tapasztalattal gyárilag szerelt, kimondottan flexibilis, de mégis kiváló hangzású kábelekkel kapcsolatban, kérem, ossza meg a tapasztalatait!

Köszönöm!
Vovox Textura táp kábel. Én a streamerben használom, oda egy Valhalla AgPt rx- nél (ha jól emlékszem
a típusra) is jobban teljesített.
Mondjuk a dacban a Valhalla volt jobb.
Régebbi típus. Az újabbakat nem ismerem.
Mondjuk a Vovox épp nem gyárt árnyékolt tápkábelt, nem tudom a Textura kivétel volt-e amíg gyártották.
Lehet. Mivel a kialakítása nem erre utalt, eszembe sem jutott, hogy nem az. Szétszedni meg pláne nem...

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

supravox írta:
2024.10.30., szer. 20:32
Sziasztok

Tanácsot szeretnék kérni.
7 év örömteli aktív hangfalazás után egy komoly irányváltást tettem.
Eközben rájöttem,hogy hfal kábelre lesz ismét szükségem🤪🤪
Odeon Helix lesz a hangfal és egy Soulnote A2 integrált az erősítő.
Ezt a két dolgot kellene egy darabig valami emészthető áru izével összekötni.
A végső megoldásra van ötletem de az még odébb lesz.
A hfal meg jhéten itt én meg 5. hete nem hallgattam itthon zenét.
Köszi a tippeket
Nagy kérdés, hogy mit jelent az emészthető ár.
A legolcsóbb és egyáltalán nem teljesen szörnyű megoldás, ha 0.75mm2-es villanybolti vezetékből veszel [kívánt hossz x 12] métert, és fonsz 4db hármasfonatot a 12érből. Mondjuk 3méteres kábel esetén ez. 12x3=36méter * 130forint, szoval 5ezer forintert kb ingyen van, csak melózni kell vele.
Ennél egyel jobb megoldás, ha a Zebraudio-nál veszel ugyanennyi Van Den Hul CW-10 madzagot, és ugyanezt teszed. Az egy nagyon kellemes, nem sziszegő, nem rikácsoló hangú ezüstözött réz vezeték. Kb 8x drágább, mint a villanybolti, de még mindig nem drága.
A további javaslataim már drágák lennének átmeneti megoldásnak.

Vagy, ha elég 2m, akkor kölcsön tudok adni neked egy pár AudioQuest Type4-et, banándugókkal a végükön. Ezt félretettem, hogy ha nagyon hirtelen kell valami nem nagyonrossz kábel, akkor legyen.

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Tctronic írta:
2024.10.30., szer. 20:59
supravox írta:
Sziasztok

Köszi a tippeket
Először is gratula a falnak. Pazar darab. :smile32: Javaslom kérdezd meg mit ajánl hozzá a gyártó, de én valamilyen tömör réz kábellel próbálkoznék. Lehet ez csak az én fétisem, de tölcséresekhez nagyot nem lehet hibázni velük. Az erősítőt nem ismerem. :napsut:
Köszi:)
Én is arra gondoltam.
A Soulnote japán gyártó.
Ők is árulnak 1 eres tömör húzott rézdrótot.
Teflon bevonat oszt szevasz:).
De az idő míg megjön.
De örülök,hogy jó helyen kutakszom:)
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2745

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

supravox írta:
Sziasztok

Köszi a tippeket
Először is gratula a falnak. Pazar darab. :smile32: Javaslom kérdezd meg mit ajánl hozzá a gyártó, de én valamilyen tömör réz kábellel próbálkoznék. Lehet ez csak az én fétisem, de tölcséresekhez nagyot nem lehet hibázni velük. Az erősítőt nem ismerem. :napsut:
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Sziasztok

Köszi a tippeket

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2562

Hozzászólás Szerző: mishow »

Voyager írta:
2024.10.30., szer. 19:54
Rock60 írta:
2024.10.29., kedd 17:31
Voyager írta:
2024.10.29., kedd 17:27
Már megoldódott a helyzet, egy kedves fórumtársunk segítségével.
Mi lett a befutó, ha publikus ? :quetionmark:
Pár darab WW Aurora beszerzése után, felszabadult egy PANGEA AC-14SE-t (is) aminek csatlakozója nagyszerűen elfér a lemezjátszó AC bejáratánál.
Hiszed vagy sem, de épp ezt készültem ajánlani, csak közben azt írtad a topicban, hogy a phono kábelcsere után már nem kísérletezel tovább.
Volt ilyenem, kicsit megbántam, amikor eladtam - szerintem jó döntés! Hangban mit hozott, ha van kedved írni róla pár szót?

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”