Valóban, CB úrnál hallottam a csodás rendszerében a SOCP fonatokat...

Köszönöm, előre is !

Én meg viszek át Vdh SCS 12 - ből készített kábelt kíváncsi vok rá, Nálad mit csinál...
Valóban, CB úrnál hallottam a csodás rendszerében a SOCP fonatokat...
-CB- úr csinált SOCP-20 darabokból úgy tápkábelt, hogy egy hármasfonat a fázis, egy hármasfonat a nulla. Meg kell kérdezni.
Most kezdhetem elölről...
Köszönöm kérdésedet!mishow írta: ↑2024.10.30., szer. 20:19Hiszed vagy sem, de épp ezt készültem ajánlani, csak közben azt írtad a topicban, hogy a phono kábelcsere után már nem kísérletezel tovább.
Volt ilyenem, kicsit megbántam, amikor eladtam - szerintem jó döntés! Hangban mit hozott, ha van kedved írni róla pár szót?
Úgy lesz szép vastag hang, hogy nem csökken a felbontás.
Bruttó 3600Ft/m most a Kácsában. A 16-os egymagában szerintem gyenguszka, én mindenképp fonnám vékonyabból.
Az régen volt, sajnos már az is 5390 Ft/m...
Lehet. Mivel a kialakítása nem erre utalt, eszembe sem jutott, hogy nem az. Szétszedni meg pláne nem...denesdr írta: ↑2024.10.29., kedd 17:24Mondjuk a Vovox épp nem gyárt árnyékolt tápkábelt, nem tudom a Textura kivétel volt-e amíg gyártották.white-tiger írta: ↑2024.10.29., kedd 13:59Vovox Textura táp kábel. Én a streamerben használom, oda egy Valhalla AgPt rx- nél (ha jól emlékszem
a típusra) is jobban teljesített.
Mondjuk a dacban a Valhalla volt jobb.
Régebbi típus. Az újabbakat nem ismerem.
Nagy kérdés, hogy mit jelent az emészthető ár.supravox írta: ↑2024.10.30., szer. 20:32Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni.
7 év örömteli aktív hangfalazás után egy komoly irányváltást tettem.
Eközben rájöttem,hogy hfal kábelre lesz ismét szükségem
Odeon Helix lesz a hangfal és egy Soulnote A2 integrált az erősítő.
Ezt a két dolgot kellene egy darabig valami emészthető áru izével összekötni.
A végső megoldásra van ötletem de az még odébb lesz.
A hfal meg jhéten itt én meg 5. hete nem hallgattam itthon zenét.
Köszi a tippeket
Köszi:)Tctronic írta: ↑2024.10.30., szer. 20:59Először is gratula a falnak. Pazar darab.supravox írta: ↑2024.10.30., szer. 20:32Sziasztok
Köszi a tippeketJavaslom kérdezd meg mit ajánl hozzá a gyártó, de én valamilyen tömör réz kábellel próbálkoznék. Lehet ez csak az én fétisem, de tölcséresekhez nagyot nem lehet hibázni velük. Az erősítőt nem ismerem.
![]()
Először is gratula a falnak. Pazar darab.supravox írta: ↑2024.10.30., szer. 20:32Sziasztok
Köszi a tippeket
Hiszed vagy sem, de épp ezt készültem ajánlani, csak közben azt írtad a topicban, hogy a phono kábelcsere után már nem kísérletezel tovább.
Pár darab WW Aurora beszerzése után, felszabadult egy PANGEA AC-14SE-t (is) aminek csatlakozója nagyszerűen elfér a lemezjátszó AC bejáratánál.
Köszönöm a javaslatot.white-tiger írta: ↑2024.10.29., kedd 13:59Vovox Textura táp kábel. Én a streamerben használom, oda egy Valhalla AgPt rx- nél (ha jól emlékszem
Mondjuk a Vovox épp nem gyárt árnyékolt tápkábelt, nem tudom a Textura kivétel volt-e amíg gyártották.white-tiger írta: ↑2024.10.29., kedd 13:59Vovox Textura táp kábel. Én a streamerben használom, oda egy Valhalla AgPt rx- nél (ha jól emlékszem
Vovox Textura táp kábel. Én a streamerben használom, oda egy Valhalla AgPt rx- nél (ha jól emlékszem
Jók Long módszerei is, van egy harmadik, talán egyszerűbb is.GTomi írta: ↑2024.10.21., hétf. 20:31A kérdésem az lenne: ha van egy készülék, aminek fix a tápzsinórja , hogyan tudom megállapítani, hogy jól dugtam-e , a fázisnak megfelelően.
Anno arra emlékszem, hogyha a hangfalról leválik a zene, akkor jó, ha nem, akkor fordítani kell.
Illetve egy tápegység csatlakozásánál is így van-e vagy más módszer is?