Kár, pedig azok a szénréteg ellenállások mennyire jól el tudják kenni a hangot. Mondjuk, rá is fér...
Természetesen egyszerű javítás lett ebből is, két AB ellenállás ugrott be a meccset feladók helyére
TJ.

Kár, pedig azok a szénréteg ellenállások mennyire jól el tudják kenni a hangot. Mondjuk, rá is fér...

Az ellenállásokat miért cserélted?

Sziabusman20 írta: ↑2024.10.27., vas. 08:49Szoawasiliy888 írta: ↑2024.10.26., szomb. 19:03És mindenképp nézz egy rendes tápot az SMSLhez, ha még nincs. Az sokat hoz hangban.
IFI IPower 2 5V megfelelő lenne hozzá? Gondolkodtam rajta hogy lekéne cserélni,mert most egy telefon töltőről üzemel.

Ha a dachoz veszel egy jó tápot, és az SMSL jól tud működni előfokként, akkor ezzel a végfokkal sokáig “megérkezhetsz”busman20 írta: ↑2024.10.26., szomb. 17:20Semmi extra. Pioneer PD-30AE és SMSL Sanskrit 10thwasiliy888 írta: ↑2024.10.26., szomb. 14:56Mi a forrás(ok)? Csak azért kérdem, mert ha van egy olyan dac-od, ami előfokként is használható, akkor elég lehet neked egy sztereó végfok is. Nagyobbat léphetnél előre hangban, ha a kereted teljes egészében erre tudnád fordítani.

Inkább egy TMP 5V/3A lineárisat vennék. Én több helyen is használom, mindenhol sokat hozott hangban. A TMP topicban megtalálod az elérhetőséget.busman20 írta: ↑2024.10.27., vas. 08:49IFI IPower 2 5V megfelelő lenne hozzá? Gondolkodtam rajta hogy lekéne cserélni,mert most egy telefon töltőről üzemel.wasiliy888 írta: ↑2024.10.26., szomb. 19:03És mindenképp nézz egy rendes tápot az SMSLhez, ha még nincs. Az sokat hoz hangban.
IFI IPower 2 5V megfelelő lenne hozzá? Gondolkodtam rajta hogy lekéne cserélni,mert most egy telefon töltőről üzemel.wasiliy888 írta: ↑2024.10.26., szomb. 19:03És mindenképp nézz egy rendes tápot az SMSLhez, ha még nincs. Az sokat hoz hangban.

Semmi extra. Pioneer PD-30AE és SMSL Sanskrit 10th
Ez???József1960 írta: ↑2024.10.26., szomb. 15:38Időnként felbukkan itt is egy-egy Musical Fidelity M2si, vagy M3 250 ezer alatt. Igaz nincs bennük DAC, "csak" erősítő, de az mindent meghajt a maga 70/140 Wattjával.
wasiliy888 írta: ↑2024.10.26., szomb. 16:36
...Ez nem is csoda, hisz a toroid trafó sem túl nagy, a két darab 10000 uF-os pufferkondi kevés (ráadásul Jamicon), úgy hogy a jobb és bal oldal egyszerre csüng rajta. Nem tudom ki hogy van vele, én egyszerre használom a kettőt, amikor zenét hallgatok.
Semmi extra. Pioneer PD-30AE és SMSL Sanskrit 10thwasiliy888 írta: ↑2024.10.26., szomb. 14:56Mi a forrás(ok)? Csak azért kérdem, mert ha van egy olyan dac-od, ami előfokként is használható, akkor elég lehet neked egy sztereó végfok is. Nagyobbat léphetnél előre hangban, ha a kereted teljes egészében erre tudnád fordítani.

Ha a használt dolgok nem idegenek számodra akkor a zenei stílustól függően az alábbiakat javaslom meghallgatásra.

Szerintem bátran tegyél próbát az olcsóbb kis "vackokkal" is, mielőtt hagyod magad rábeszélni magad valami kereteden felüli dologra. Nem csak a Youtube teszterek elégedettek velük, valódi (hangzásra igényes!!!) felhasználók is. Persze, mint látható, vannak olyanok, akiknek nem kielégítő.

Ez a mindent meghajt, egy kicsit túlzónak tűnik nekem. Gondolom, nem raktál rá valami sztatiko, aminek az impedanciája lemegy 1,5 ohm alá, vagy olyan dinamikust, aminek 2 ohm körül mozog az alja. De nem szabad bedőlni a különböző plecsniknek és 70/140-es adatoknak sem. Az ASR-en tisztességesen mérnek - egyszerre terhelve a két oldalt -, ott 8 ohmra 66, 4 ohmra 80 wattot tud az M2si. Ez nem is csoda, hisz a toroid trafó sem túl nagy, a két darab 10000 uF-os pufferkondi kevés (ráadásul Jamicon), úgy hogy a jobb és bal oldal egyszerre csüng rajta. Nem tudom ki hogy van vele, én egyszerre használom a kettőt, amikor zenét hallgatok. Szóval, ez felejtős.József1960 írta: ↑2024.10.26., szomb. 15:38Időnként felbukkan itt is egy-egy Musical Fidelity M2si, vagy M3 250 ezer alatt. Igaz nincs bennük DAC, "csak" erősítő, de az mindent meghajt a maga 70/140 Wattjával.

En a Dynaudiohoz kerestem erositot es kiprobaltam egy Accuphase E303-at de szaraz volt es akkor veletlen ugy adodott, hogy hallottam a Crown DC-300A II-rol, na az rendesen meghajtotta a hangfalakat es joval zeneibb volt es meg olcso is volt. Csak a kinezet es a kikapcsolas maceras. :)busman20 írta: ↑2024.10.26., szomb. 09:53Erősítő vásárlás előtt állok, és nézegetem ezeket a D -osztályú csodákat, Topping, SMSL meg társai...ezek mennyire állják meg a helyüket egy hifi láncban? A youtobe-on van fenn egy csomó videó ezekről...el vannak alélva tőlük. Eddig A/B osztályú erősítőim voltak...Denon,Yamaha,Pioneer etc. de most kipróbálnék valami mást is. A hangfal egy AE300 (6 ohm/86db).

Szerintem semennyire.busman20 írta: ↑2024.10.26., szomb. 09:53Erősítő vásárlás előtt állok, és nézegetem ezeket a D -osztályú csodákat, Topping, SMSL meg társai...ezek mennyire állják meg a helyüket egy hifi láncban? A youtobe-on van fenn egy csomó videó ezekről...el vannak alélva tőlük. Eddig A/B osztályú erősítőim voltak...Denon,Yamaha,Pioneer etc. de most kipróbálnék valami mást is. A hangfal egy AE300 (6 ohm/86db).

Mi a forrás(ok)? Csak azért kérdem, mert ha van egy olyan dac-od, ami előfokként is használható, akkor elég lehet neked egy sztereó végfok is. Nagyobbat léphetnél előre hangban, ha a kereted teljes egészében erre tudnád fordítani.

Az általad felsort D osztályú erősítőket nem hallottam, de a NuForce IA-7 V3-at igen. Ezt ajánlom neked.busman20 írta: ↑2024.10.26., szomb. 09:53Erősítő vásárlás előtt állok, és nézegetem ezeket a D -osztályú csodákat, Topping, SMSL meg társai...ezek mennyire állják meg a helyüket egy hifi láncban? A youtobe-on van fenn egy csomó videó ezekről...el vannak alélva tőlük. Eddig A/B osztályú erősítőim voltak...Denon,Yamaha,Pioneer etc. de most kipróbálnék valami mást is. A hangfal egy AE300 (6 ohm/86db).

Mert ezt írta: "....de most kipróbálnék valami mást is"Rock60 írta: ↑2024.10.26., szomb. 11:14Van aki imádja, van aki útálja őket.busman20 írta: ↑2024.10.26., szomb. 09:53Erősítő vásárlás előtt állok, és nézegetem ezeket a D -osztályú csodákat, Topping, SMSL meg társai...ezek mennyire állják meg a helyüket egy hifi láncban? A youtobe-on van fenn egy csomó videó ezekről...el vannak alélva tőlük. Eddig A/B osztályú erősítőim voltak...Denon,Yamaha,Pioneer etc. de most kipróbálnék valami mást is. A hangfal egy AE300 (6 ohm/86db).
Miért nem nézel valami klasszikus felépítésű jobb hangú márkát használtan ?
300 - 350 körül már nagyon jók vannak...
Van aki imádja, van aki útálja őket.busman20 írta: ↑2024.10.26., szomb. 09:53Erősítő vásárlás előtt állok, és nézegetem ezeket a D -osztályú csodákat, Topping, SMSL meg társai...ezek mennyire állják meg a helyüket egy hifi láncban? A youtobe-on van fenn egy csomó videó ezekről...el vannak alélva tőlük. Eddig A/B osztályú erősítőim voltak...Denon,Yamaha,Pioneer etc. de most kipróbálnék valami mást is. A hangfal egy AE300 (6 ohm/86db).