Egyebkent en ezzel az egesszel annyit akartam kihozni, hogy annyibol eri meg megvenni, hogy kb fele annyi penzert volna egy "uj" hangfalad.Vinkler írta: ↑2024.10.02., szer. 10:52Tudom. Ezért fontos, hogy értelmezzük a leírtakat. És ott csak a membránt cserélték, az impregnálásért külön díjat számoltak fel. Mi van, ha pl a mágnest is cserélni kell, vagy a kosarat? Pikk-pakk elszállnak az árak.
Egyébként a 191 Font/db, valamint a postaköltség szintén 250-300 körül lesz.
Ráadásul ez a magas már több, mint 20 éve nincs az ATC-nél. Ez után jött a Seas, aztán a saját. Ezt szerintem nem is újítják fel, vegyél másikat (Ez csak tipp). Ennyi idő után kétlem, hogy az elektronikát nem kell átnézni, felújítani.
Innentől kezdve ez a kis projekt minimum 1-1,5M Forint és akkor a dobozról még nem beszéltünk.
Szóval kösse fel a gatyáját, aki ilyenbe vágja a fejszéjét!
Annyi szépsége azért van a történetnek, hogy a lehetőség legalább adott! Manapság ez is nagy szó a dobd ki és vegyél másikat világban.![]()
Utanajartam es amit mondtal a kozepsugarzora arat az az uj ara, linkelem a kepet. Ez egy 2021-es arlista az atc-tol es azt irtak, hogy ilyen kodon DRI-SP-22808 tudom megrendelni a legkozelebbi dealer-tol mert az annyira oreg (1995-os), hogy azt mar cserelni kell es a magasugarzokat is cserelik de ahoz az egesz dobozt el kell kuldeni mert ott az elektorinakban is allitani kell valamit.