Hát annyit számláztak a felújításért. Aztán lehet, hogy nem foglalkoztak vele, inkább küldtek egy újat, azt nem tudom.tottyi írta: ↑2024.10.14., hétf. 09:11
Egyebkent en ezzel az egesszel annyit akartam kihozni, hogy annyibol eri meg megvenni, hogy kb fele annyi penzert volna egy "uj" hangfalad.
Utanajartam es amit mondtal a kozepsugarzora arat az az uj ara, linkelem a kepet. Ez egy 2021-es arlista az atc-tol es azt irtak, hogy ilyen kodon DRI-SP-22808 tudom megrendelni a legkozelebbi dealer-tol mert az annyira oreg (1995-os), hogy azt mar cserelni kell es a magasugarzokat is cserelik de ahoz az egesz dobozt el kell kuldeni mert ott az elektorinakban is allitani kell valamit.
atc_mid.JPG
Csak a 2 közép ára több, mint 1000 Font. (Szerintem már több is) A két magasról nem beszéltünk, de ennyi idő után esélyes a mélyek felújítása is. Az elektronikát módosítani kell az új driverhez, de szerintem akkor már át is nézik és azt is felújítják. A nagy doboz postaköltsége sem gyenge. Aztán más kérdés, hogy mit szólnak ahhoz a szép dobozhoz.
Nyilván megéri egyébként, tuti olcsóbb, mint egy új, vagy egy szép használt, de azért elég költséges mutatvány abban megegyezhetünk. (Én tartom a minimum 1,5M Ft-os költséget)