Tisztelt publikum,
Dec 09 az új dátum, délután ülnénk össze
Szólj, keress privátban), ha van kedved jönni
Ja, helyszín: Veresegyház
Tisztelt publikum,
Az így van hely szerintem is fontos tényező ebben a szetupban. Viszont ha a táp nem melegszik (nálam sem melegszik), akkor mitől melegszik be gyorsabban az erősítő? Mozgási energiától? Vagy melegíti a táp házát, ami később visszamelegíti?
Köszönöm, én is erre gondoltam elsőre.tunerman írta: ↑2023.11.17., pén. 16:39Már csak azért sem kellene egymásra rakni a készülékeket, mert a saját lábukon (és pl. az állványon) a rezgésmentesebb környezetben jobban szólnakakvapark írta: ↑2023.11.17., pén. 10:52Mindkét készülék erősen hőtermelő, ezért a szellőzés hasznos.BLX írta: ↑2023.11.17., pén. 10:27Nem emlékszem, hogy erről az utóbbi időben esett volna szó, ezért megkérdezném ki mit gondol:
Lehet-e az X2 tápra rakni az Si3-at? Vagy legyenek inkább egymás mellett? A neten látni mindkét verzióról képeket.
Eddig egymás mellett voltak, de most kevesebb lett a hely és talán egymáson még jobban is tetszik![]()
![]()
Tehát nem ajánlatos egymásra helyezni őket.![]()
![]()
TJ.
Már csak azért sem kellene egymásra rakni a készülékeket, mert a saját lábukon (és pl. az állványon) a rezgésmentesebb környezetben jobban szólnakakvapark írta: ↑2023.11.17., pén. 10:52Mindkét készülék erősen hőtermelő, ezért a szellőzés hasznos.BLX írta: ↑2023.11.17., pén. 10:27Nem emlékszem, hogy erről az utóbbi időben esett volna szó, ezért megkérdezném ki mit gondol:
Lehet-e az X2 tápra rakni az Si3-at? Vagy legyenek inkább egymás mellett? A neten látni mindkét verzióról képeket.
Eddig egymás mellett voltak, de most kevesebb lett a hely és talán egymáson még jobban is tetszik![]()
![]()
Az X2 nálam egyáltalán nem melegszik. Szerintem nem is lenne szabad melegednie. Trafó, kondi, meg egyenirányító van benne. Ezek nem nagyon melegednek.akvapark írta: ↑2023.11.17., pén. 10:52Mindkét készülék erősen hőtermelő, ezért a szellőzés hasznos.BLX írta: ↑2023.11.17., pén. 10:27Nem emlékszem, hogy erről az utóbbi időben esett volna szó, ezért megkérdezném ki mit gondol:
![]()
Szerintem meg lehet,az x2 hideg mint a jég,és az erősítő sem arról híres hogy fűtésre is alkalmas,tehát miért is ne ha úgy tetszik.akvapark írta: ↑2023.11.17., pén. 10:52Mindkét készülék erősen hőtermelő, ezért a szellőzés hasznos.BLX írta: ↑2023.11.17., pén. 10:27Nem emlékszem, hogy erről az utóbbi időben esett volna szó, ezért megkérdezném ki mit gondol:
![]()
Mindkét készülék erősen hőtermelő, ezért a szellőzés hasznos.BLX írta: ↑2023.11.17., pén. 10:27Nem emlékszem, hogy erről az utóbbi időben esett volna szó, ezért megkérdezném ki mit gondol:
![]()
Nem tudom,hogy lehetséges,de egész szürreális élmény volt!
OFF:OFF:
ilyen ?
ON:
Amikor az SI3 erősítővel szólt a felvétel,hallatszott,hogy ez egy régi felvétel,no ez a Lagrange erősítővel szinte egy mai audiofil hang lett!alto írta: ↑2023.11.14., kedd 10:34Igen, pont erről is ment a demo egy-két szám erejéig. Kicsit pattogott, kicsit sercegett, de egyébként elég jó felvétel.
Igen, pont erről is ment a demo egy-két szám erejéig. Kicsit pattogott, kicsit sercegett, de egyébként elég jó felvétel.mishow írta: ↑2023.11.14., kedd 08:43A mostani rendezvényen sajnos nem voltam, de emlékeim szerint sokszor láttam Zsoltnál a fotón szereplő Satchmo lemezt.
Úgyhog jó eséllyel igen![]()
A mostani rendezvényen sajnos nem voltam, de emlékeim szerint sokszor láttam Zsoltnál a fotón szereplő Satchmo lemezt.
OFF:ilyen ?bezse írta: ↑2023.11.12., vas. 19:15Roon + Tidal volt és némi LP - legalábbis a 11:00 slot soránkopaszbarack írta: ↑2023.11.12., vas. 11:17És melyik szolgálttótól volt a stream? Ahhoz esetleg lejátszási lista?
Szívesen meghallgatnám Zsolt válogatását rendszerbemutatáshoz.
Lejátszási lista nem hinném, hogy volt. Az egyik demo a Kraftwerk - We Are The Robots újkori felvétele volt (mint azt Zsolt kiemelte) illetve forgott még a Satchmo Plays King Oliver LP
Roon + Tidal volt és némi LP - legalábbis a 11:00 slot soránkopaszbarack írta: ↑2023.11.12., vas. 11:17És melyik szolgálttótól volt a stream? Ahhoz esetleg lejátszási lista?
Tudomásom szerint Zsolt Tidal Hifi Plus előfizetést használ, az Abacus S pedig Mconnecttel megy.kopaszbarack írta: ↑2023.11.12., vas. 11:17...A forrás az abacus s volt végig streamer kártyával...
És melyik szolgálttótól volt a stream? Ahhoz esetleg lejátszási lista?