Amikor az SI3 erősítővel szólt a felvétel,hallatszott,hogy ez egy régi felvétel,no ez a Lagrange erősítővel szinte egy mai audiofil hang lett!alto írta: ↑2023.11.14., kedd 10:34Igen, pont erről is ment a demo egy-két szám erejéig. Kicsit pattogott, kicsit sercegett, de egyébként elég jó felvétel.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Re: Heed Audio termékek
Igen, pont erről is ment a demo egy-két szám erejéig. Kicsit pattogott, kicsit sercegett, de egyébként elég jó felvétel.mishow írta: ↑2023.11.14., kedd 08:43A mostani rendezvényen sajnos nem voltam, de emlékeim szerint sokszor láttam Zsoltnál a fotón szereplő Satchmo lemezt.
Úgyhog jó eséllyel igen![]()
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2568
A mostani rendezvényen sajnos nem voltam, de emlékeim szerint sokszor láttam Zsoltnál a fotón szereplő Satchmo lemezt.
Úgyhog jó eséllyel igen

- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2732
OFF:ilyen ?bezse írta: ↑2023.11.12., vas. 19:15Roon + Tidal volt és némi LP - legalábbis a 11:00 slot soránkopaszbarack írta: ↑2023.11.12., vas. 11:17És melyik szolgálttótól volt a stream? Ahhoz esetleg lejátszási lista?
Szívesen meghallgatnám Zsolt válogatását rendszerbemutatáshoz.
Lejátszási lista nem hinném, hogy volt. Az egyik demo a Kraftwerk - We Are The Robots újkori felvétele volt (mint azt Zsolt kiemelte) illetve forgott még a Satchmo Plays King Oliver LP
ON:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Roon + Tidal volt és némi LP - legalábbis a 11:00 slot soránkopaszbarack írta: ↑2023.11.12., vas. 11:17És melyik szolgálttótól volt a stream? Ahhoz esetleg lejátszási lista?
Lejátszási lista nem hinném, hogy volt. Az egyik demo a Kraftwerk - We Are The Robots újkori felvétele volt (mint azt Zsolt kiemelte) illetve forgott még a Satchmo Plays King Oliver LP
... az ott volt képletesen értendő, megelevenedett az a Presser felvétel
-ott,
-akkor,
- számomra
-ott,
-akkor,
- számomra
- new_dualcs5000
- Nincs visszaút
- Értékelés: 229
Valóban, élmény volt ez a nyíltnap Lőrincen. Szimpatikus e hitvallás a zene mellett a gépekkel szemben.
Ami a kisdobozt illeti, vmiféle nyersességet, túlzott vehemenciát éreztem és ez a fajta nyomulás számomra fárasztó, hosszabbtávon hallgathatatlan (értsd állandó hangerőtekergetésre sarkalló). Csak nekem.
A nagyobb álló doboz, sokkal kevésbé nyers, tolakodó, de nála is érezni a hasonló "megközelítést".
Az elektronikák, megint szerintem, magabiztos, neutrális, nagy tartalékkal rendelkező mára már design-ban is egységes, komoly produktumok. Ezt igazolja vissza a neves külhoni tesztek sora is.
Nem véletlen a lelkes, heed-emberek csapata a hifisták (audio-kulturáltak) között!
Ami a kisdobozt illeti, vmiféle nyersességet, túlzott vehemenciát éreztem és ez a fajta nyomulás számomra fárasztó, hosszabbtávon hallgathatatlan (értsd állandó hangerőtekergetésre sarkalló). Csak nekem.
A nagyobb álló doboz, sokkal kevésbé nyers, tolakodó, de nála is érezni a hasonló "megközelítést".
Az elektronikák, megint szerintem, magabiztos, neutrális, nagy tartalékkal rendelkező mára már design-ban is egységes, komoly produktumok. Ezt igazolja vissza a neves külhoni tesztek sora is.
Nem véletlen a lelkes, heed-emberek csapata a hifisták (audio-kulturáltak) között!
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2568
Tudomásom szerint Zsolt Tidal Hifi Plus előfizetést használ, az Abacus S pedig Mconnecttel megy.kopaszbarack írta: ↑2023.11.12., vas. 11:17...A forrás az abacus s volt végig streamer kártyával...
És melyik szolgálttótól volt a stream? Ahhoz esetleg lejátszási lista?
Zsoltnál mindig jó zenék vannak, pár - azóta - nagy kedvencemet nála hallottam először

Presser Gábor ott volt tegnap 17:50- 17:56 között.
- klutakistvan
- Nincs visszaút
- Értékelés: 47
Minden nagyon szuper volt!Tegnap végre hallhattam a kis Herald-ot,és a Lagrange mögé kötve elvarázsolt.azt hittem,nekem kéne álló doboz a megfelelő mélyenergiához-hát kellemesen csalódtam.
Persze az új csoda-szet elő- és végfokai még rátesznem egy lapáttal.De oda már jobb lehet a Grand Enigma (amivel sajnos nem hallgattam),meg egy 45-50 nm-es nappali.
Jó lenne egy ilyen "végállomás"!
Persze az új csoda-szet elő- és végfokai még rátesznem egy lapáttal.De oda már jobb lehet a Grand Enigma (amivel sajnos nem hallgattam),meg egy 45-50 nm-es nappali.
Jó lenne egy ilyen "végállomás"!
Látva a képeket,ezek szerint Zsolt bekötötte a grand enigmát is egy későbbi időpontban,na azt a helikonnal megfüleltem volna én is ha már kifizetni nem tudom,és ha tudnám se jelige mellett.
Azon a Kraftwerk biztosan nagyon ütős lehetett,mert az egyik zenei anyag ez volt minden konfigurációban.Azt nem mondom hogy Kraftwerk rajongó vagyok,de tényleg jó volt az a szám,demózásra meg főleg.Zsolt most számomra jól merítette a zenei anyagot is,mindegyik tetszett most.Egy kis riverside,pineapple thief jöhetett volna ugyan még,de az jön itthon. 

- kopaszbarack
- Nincs visszaút
- Értékelés: 68
...A forrás az abacus s volt végig streamer kártyával...
Ez itt az a hely ahol az objektív is szubjektív.
Valaki szorgalmasan videózott,meg a telók is dolgoztak,így talán lesznek képek is.A forrás az abacus s volt végig streamer kártyával,erősítő fronton az si3 x2 kombó,és a lagrange volt bekötve,és talán a helikon is,de akkor nem voltam bent,hangsugárzónak meg a pici állványos,(nem ugrik be a neve),és a legújabb álló standart xxx verziója.
Nagyon jól szólt mindegyik konfiguráció,a végén belestem-tünk a készülékek mögé is,mert ugye a hifi vér,

Azért is jók ezek a talik,mert az ember itthon elkövetett "hülyeségeit" a rendszerrel kapcsolatban a Zsoltnál hallottak,látottak szépen a helyükre teszik,már aki fogékony rá,és ezután olyan egyszerűnek is tűnik minden.
Ami a hangzásban igazán tetszett mindegyik felállásban,az a hihető életszerűség,és a harmónia volt minden zenén,plusz az is,hogy a hangsugárzókban megvolt az a hang,hogy pl az si3-x2 váltást a lagrange-re simán lekövették hiányérzet nélkül,tehát még az sem lenne ördögtől valóan irracionális,ha ahhoz a pici hangsugárzóhoz valaki a lagrange-t választaná partnernek,mert a szinte hihetetlen érzés az amit tud az a pici doboz.Persze ezt az ára is tükrözi,de akkor is,ha elkészül végre a "ruhája" is,nagyon tetszetős lesz minden tekintetben,ez borítékolható előre is.Az álló dettó ugyanez,a különleges kivitelezés,(pl az eltérő falvastagság spéci módon tervezve)nagyon jó hang,és guszta külső.
Zsolt természetesen beszélt a terveiről,a hifiről,stb is,szóval jó és kellemes két óra volt.
Egy több mint korrekt meglepi ajánlat,mondhatni ajándék is volt a részéről a végére,

Köszönjük a képeket és az információt! Kicsit kinézve a hangsugárzók mellett, ha már látszódnak: én szeretem a Heed erősítők designját, mindegyikét, mindazonáltal ezek a Helikon dobozok mellbevágóan szexik. Óriási like!alto írta: ↑2023.11.12., vas. 10:20A Herald néven hamarosan piacra kerülő kis hangfal valóban egy igazi telitalálat. Egy ilyen kisdobozból ennyire életszerű megszólalást, pontosságot, transzparenciát és életerős mélyeket nagyon nagyon ritkán hallottam eddig. Zsolt abszolút prémium hangszóró készletet választott a tervezés során, olyanokat amit más gyártók a 10.000 Euró feletti hangfal kategóriában alkalmaznak. Ez sajnos azt is jelenti, hogy aki néhányszázeres kiskereskedelmi árban reménykedik, csalódni fog, a Herald ára várhatóan valahol 3.500 Euró környékén lesz. Mivel állványos hangsugárzóról beszélünk, a megszólalásban fontos szerep jut a hangfalállványnak is, készülőben van egy hozzá tervezett hangfalállvány is.
A másik bemutatott hangfal, a StandArt álló hangsugárzó kortárs reinkarnációja, már inkább közelebb áll a magyar fizetőképes kereslethez. Itt tervezünk egy kedvezményes árú csomagot az Obelisk Si erősítővel. Amint összeállnak a részletek, ebben topicban is hírt adok róla.
IMG_1185.jpg
IMG_1186.jpg
IMG_1187.jpg
IMG_1188.jpg
Ha van esetleg néhány közeli róluk, szívesen venném :)
A Herald néven hamarosan piacra kerülő kis hangfal valóban egy igazi telitalálat. Egy ilyen kisdobozból ennyire életszerű megszólalást, pontosságot, transzparenciát és életerős mélyeket nagyon nagyon ritkán hallottam eddig. Zsolt abszolút prémium hangszóró készletet választott a tervezés során, olyanokat amit más gyártók a 10.000 Euró feletti hangfal kategóriában alkalmaznak. Ez sajnos azt is jelenti, hogy aki néhányszázeres kiskereskedelmi árban reménykedik, csalódni fog, a Herald ára várhatóan valahol 3.500 Euró környékén lesz. Mivel állványos hangsugárzóról beszélünk, a megszólalásban fontos szerep jut a hangfalállványnak is, készülőben van egy hozzá tervezett hangfalállvány is.
A másik bemutatott hangfal, a StandArt álló hangsugárzó kortárs reinkarnációja, már inkább közelebb áll a magyar fizetőképes kereslethez. Itt tervezünk egy kedvezményes árú csomagot az Obelisk Si erősítővel. Amint összeállnak a részletek, ebben topicban is hírt adok róla.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Jó volt ismét Zsoltnál ezen a mai nyílt napi összejövetelen részt venni.Röviden és tömören nekem tetszett mindegyik konfiguráció,valamiért jobban is mint a múltkori alkalommal.Akkor pl nem éreztem annyira jónak azt a pici polcsugárzót mint most,az oka a nem tudom
,de most kifejezetten jól esett hallgatni.Annyira nagy hang van benne,hogy a kinti helyiségből is hallgatva a zenét pl nem tudtam megállapítani hogy ez a hang most az álló,vagy a polcsugárzóból jön.Szuper kis hangsugárzó,sokak kedvence lehetne.A két óra gyorsan elrepült,jóformán mire belemelegettünk,feloldóttunk volna igazán már vége is lett,de így is sok és érdekes infóval lehettünk gazdagabbak,tehát összességében 10-ből 10 pont a részemről. 

Új Black Friday ajánlat, Obelisk Si 25% kedvezménnyel!
https://www.bartimexaudio.hu/termekek/e ... -si-detail
https://www.bartimexaudio.hu/termekek/e ... -si-detail
BARTIMEX AUDIO Honlap
- Gulka.
- Fórumlakó
- Értékelés: 404
Tegnap érkezett hozzám egy nagyon finom cucc. Nem bírtam ki, hogy ne fotózzak. Több, mint 10 év után újra Bee. 

Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990.
Black Friday akció keretében most néhány Heed Audio termék (pl. Elixir, Questar, Canalot) kedvezménnyel rendelhető november 26-ig.
https://www.bartimexaudio.hu/Blackfriday-ajanlatok
https://www.bartimexaudio.hu/Blackfriday-ajanlatok
BARTIMEX AUDIO Honlap
Ez, most a Zsolt Audiós összejövetelen lenne, vagy máshol?
Mert, egy napra esnek!?
Mert, egy napra esnek!?
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2