hegy,magasság,nyomás,kulacsok minpőséges,stb... témában:
felmentünk -gyalog- olympusra. csúcs 2800-2900 körül,pontosan most nem tudom. vittem a mezei egyesületi kulacsban izotóniást az útra. na,fent kiittam, majd lezártam, betettem a túrazsák oldalzsebébe... hazaérve nem foglalkoztam vele, csak 1-2 nap múlva vettem észre, hogy a hengeres keresztmetszetű kulacsból, barokkos túlzással egy mercijel keresztmetszetű lett

de úgy megfogta, úgy is maradt. hosszas simogatás, "hengerlés" és alakítgatás után nyerte vissza megközelítőleg hengeres formáját. szerintem ez egy legolcsóbb kulacs,amire egyesületi logókat nyomnak, de úgy tűnik, zár elég rendesen... kivéve, ha nem zárod le... történt,hogy hegyre fel nyitva hagytam a szopókáját. ha inni kell,meredeken kisebb a ritmusvesztésed, ha már eleve nyitva van. megspórolsz egy nyitást és zárást. na,megérkezve a hegyen lévő fenti parkolóba,ezt elfelejtettem és a bringát afféle
critical massosan a fejem fölé emelve egy
csúsfotóhoz, a maradék a nyakamba borult

persze a fotózseni axxony pont azt a pillanatgot kapta el, nem kevés meglepetéssel az arcomon
amúgy fogyinak volt értelme, fel tudtam menni megállás nélkül, ahol tavaly és előtte is csak 5-6 megállással (34/28-al). egyik nap 34/23 volt a legkisebb (és persze legtöbbet használt, kb az út 90%-ában) áttétel, a másik nap 34/19. xal bőven elég oda a 11-23 is, de azért biztosra mentem 11-26 és 11-28 sorokkal
ez nem sikerült volna, ha a hifiBZK csapatán belül nem hesszeljük itt egymást majd minden nap

köszi srácok, hogy életbentartjuk ezt a hobbit és egymást spanoljuk egy kis mozgásra

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu