Szalon írta: ↑2023.09.19., kedd 13:41
Amúgy meg jó hifistaként tudhatnád, hogy be kell ám járatni rendesen!
Szalon fijjú nem beszél ám hülyeséget...
Szingónál alap, hogy megveszed, felkínlódod egy felnire (ami nem két perc lesz és nem egyszer veszed szádra az Úr nevét), majd felpumpálod 10-12 barra és hagyod állni 1-2 napig. Én sokszor többet hagyom, meg közben leveszem még egy-kétszer és újra felnyomom, hogy táguljon, mert egy vadi nyú szingót, főleg ha az pl Continental, még Fekete Laci se rak fel nyersen, ha már ragasztózva is van. Ha fel is rakja,abban nem lesz köszönet
én nem játszok tublessel,de valsz azt csinálnám,ha ennyire macerás, hogy egy alufelnire felgyikolnám sima belsővel és felküldeném 10 bar környékére és ugyanígy hagynám állni, ill jópárszor felraknám, hogy az éles bevetésen már kicsit menjen könnyebben.
a másik,mint bekopás... a friss gumi szerkezete nincs betörve. a futófelülete se. A gördülése még ilyenkor lehet problémásabb, de szerintem kb 100 kili megtétele után az is beáll és jobban fog teljesíteni. bár ez igaz,bármilyen gumira, de első úton nagy csodát semmi nem fog produkálni. a nem irányos gumit érdemes is jelölni,merre van bekopva (nyilván nem a kopás miatt,hanem a szerkezete milyen irányba igazodott a gördüléshez). ha nem is jelent túl sokat, a drótok is átkopnak -állítólag- másik irányba idővel, a gumi is át fog, de a lelki békém miatt én rajzolgatom a nyilakat,amikor leveszem és visszateszem.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu