Köszönöm(a többieknek is), hogy segíteni próbálsz!s4tch írta: ↑2021.11.09., kedd 16:19Azért kéri egyből a belépési adatokat, mert ahogy beszkennelsz egy lemezt, azt egyből adhatod is hozzá a gyűjteményhez - a gyűjteményt pedig logikusan fiókhoz fogja rendelni az app. Szerintem ez teljesen rendben van így.zoli73 írta: ↑2021.11.08., hétf. 20:41Nem hagyott nyugodni, letöltöttem az app-ot, belementem, és le is töröltem.
Hogy kezdődik? Regisztráció, email cím, felhasználónév, jelszó, stb. stb.
Nem, nekem erre nincs szükségem. Nem igaz, hogy e nélkül már semmi nem megy?
Ezt nem nekem találták ki, nekem csak egy táblázat kell, amibe abc sorrendbe listázhatom a meglévő lemezeimet, illetve hozzáadhatom az újonnan beszerzetteket, pont. Nekem ennyi kell, nem több.
Ha nem szeretnél személyes adatot megadni, kreálj egy zoli73_discogs júzert a freemailen, és használd csak erre. Jópofa beszkennelni egy CD-t pár másodperc alatt anélkül, hogy bármit be kéne pötyögnöd a telefonba vagy a számítógépen. Még egy excelt is gyorsabb így előállítani, mint kézzel: telefonnal beszkenneled a lemezeket, a discogs rendszeréből utána ki lehet exportálni a gyűjteményt csv-ben, azzal meg azt csinálsz excelben, amit csak szeretnél.
Gondolkodtam, hogy mit is válaszoljak, de csak az igazat tudom mondani.
Amiket írsz, és a többiek is, úgy látom ezek eléggé kézenfekvő dolgok itt mindenkinek, de nekem sajnos nem.
Nem hogy végrehajtani nem tudom őket, de a nagy részét nem is értem.
Szégyen, vagy nem, de én úgynevezett "informatikai analfabéta" vagyok.
Ezeket az ismereteket soha nem tanultam(vagyis egyszer megpróbáltam), a mindennapi életben sem kell használnom, sőt megjegyezni sem nagyon tudom. A számítógépes ismereteim, csak a legalapabb műveletekre szorítkoznak. Tudom, ez a mai világban elég gáz, de ez van, nem akarom szépíteni.