Vinkler írta: ↑2021.10.18., hétf. 19:47
Vidornak van egy elég nyers, sajátos stílusa. Nem feltétlen annyira pejoratív, a kijelentése, mint, ahogy hangzik…
Egyébként, meg igen. Ezek a nagyobbacska JBL monitorok nem is annyira háklisak az elhelyezésre, mint sokan gondolnák.
Lehet úgy tűnt, de nem vettem zokon. Sőt fotó alapján önmagában még igazat is adok neki.
Valahogy akusztikailag mégis szerencsés vagyok ezzel a nappalival. 3 éve költöztünk ki családi házba, panelból. Had ne mondjam, hogy az akkori JBL 4311-ek amik jöttek velem a panelból, itt, a családi házban mintha megszüntek volna sub mélyet produkálni. Kellett egy kis idő míg megszoktam ugyanazt a rendszert, más környezetben. Előbb megszoktam, majd szembesültem vele, hogy mennyivel szerencsésebb vagyok az új környezettel. A panelba ugyanis időnként vissza-vissza mentem, mert bátyám költözött be, ahol JBL L36-osokat hallgatott és nem volt jó élmény a visszhangoktól hemzsegő, mélyekben túlzsúfolt, túltengő zenét hallgatni. De amikor abban a környezetben voltam és éltem kevésbé tűnt fel, csak miután szerencsésebb környeztbe kerültem és volt mihez hasonlítanom a két élményt.
Azóta egyébként kifjezetten érzékeny lettem a visszhangosabb környezetre, iszonyat sokat ront az élményen.
Ami viszont negatív a családi házas környezetemben, hogy ide kevés volt a 4311, mindig hiányérzetem volt a hang volumenét illetően, aztán kb fél éve jöttek 4333-ak és hosszú együtt élésre tervezek velük.