Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
- motorgyilkos
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 244
Re: Saját hifis cuccaimról készült képek
10 eves fiam rajza

Livingroom:Sony VW520ES. DIY Pro 7.3.4.2 powered by Hypex fusion fa 122/252/253/502 Anthem mca325 .Storm isp16 MKII.JVC Exofield. Vividstorm ALR tab 120". Zidoo UHD3000 Z10 Himedia Q10Pro OppoBDP95 Roku 4K
Bedroom: Benqw1700. M&K 750 M&K 950. Onkyo TXNR 686 Roku 4K HimediaQ10Pro
Bedroom: Benqw1700. M&K 750 M&K 950. Onkyo TXNR 686 Roku 4K HimediaQ10Pro
- Tctronic
- Beköltözött
- Értékelés: 2742
Jobban megnézve aktív hangfalakerisza írta: ↑2021.11.10., szer. 11:56amit a hat és fél éves fiam leszűrt a hobbimból... :)
Nyilván vannak hibák az arányokkal, a feliratokkal és főleg, hogy az aktív EV hangfalaimat összemosta a passzív Triangle-kal (ezért van 230V-ra kötve), de ha azt nézem, hogy két hónapja kezdte a sulit, illetve fejből rajzolta másolás helyett, akkor zseniális :)
Gyerek_rajz.jpg

"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
remélem, hogy nem esznek meg a moderátorok, mert nem ez a topic témája, de röviden válaszolva küldök két linket, hátha segít:
1. KAB USA - tőlük származik az első kivitelezés
https://www.kabusa.com/frameset.htm?/td1000.htm
2. Meta Audio Lab - Görögországból vám nélkül beszerezhető
https://www.ebay.com/usr/meta_lab
- frenki485
- Beköltözött
- Értékelés: 607
1210GR-em van, írhatnál erről kicsit bővebben, mert érdekelne.
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC/Ethosz phono, Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1228
Ez zseniális! Kérnék mindenkit, akinek van hasonló korú gyermeke, kérje meg a rajzolásra, legyenek még vidám perceink :-)erisza írta: ↑2021.11.10., szer. 11:56amit a hat és fél éves fiam leszűrt a hobbimból... :)
Nyilván vannak hibák az arányokkal, a feliratokkal és főleg, hogy az aktív EV hangfalaimat összemosta a passzív Triangle-kal (ezért van 230V-ra kötve), de ha azt nézem, hogy két hónapja kezdte a sulit, illetve fejből rajzolta másolás helyett, akkor zseniális :)
Gyerek_rajz.jpg
Hurrá, ezzel is elkészültem... bekerült az (eddig tervezett) utolsó upgrade a lemezjátszóra... a hangkar folyadék alapú csillapítása látható a képen...
amit a hat és fél éves fiam leszűrt a hobbimból... :)
- tamagaba
- Törzsvendég
- Értékelés: 598
- Kapcsolat:
Helló,
visszatértem, mégiscsakelleznekem
magnóforever
Pio1020
visszatértem, mégiscsakelleznekem
magnóforever
Pio1020
- Csatolmányok
-
- DSC_2651.JPG (4.23 MiB) Megtekintve 3170 alkalommal
... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...
Üdv Mindenkinek!
Időnként, a gondos rovarírtás ellenére is valahonnan előkerül az a bizonyos "HiFibogár" és kicserélődnek az örökös daraboknak szánt kincsek is.
Így jártam én is.
Időnként, a gondos rovarírtás ellenére is valahonnan előkerül az a bizonyos "HiFibogár" és kicserélődnek az örökös daraboknak szánt kincsek is.
Így jártam én is.
- Csatolmányok
-
- 20211106_173009.jpg (7.82 MiB) Megtekintve 3170 alkalommal
A tanítvány kérdezi a Mestert:
- Mester, ön hogyan kezeli az idiótákat?
- Egyszerűen csak nem vitatkozom velük.
- Szerintem az nem jó módszer.
- Igazad van fiam.
Mondja a Mester és folytatja az elmélkedést.
- Mester, ön hogyan kezeli az idiótákat?
- Egyszerűen csak nem vitatkozom velük.
- Szerintem az nem jó módszer.
- Igazad van fiam.
Mondja a Mester és folytatja az elmélkedést.
- Szeki2
- Nincs visszaút
- Értékelés: 171
Sziasztok!
Elkészültem DIY subwooferemmel (tettem fel néhány képet a DIY subwoofer topikba),egységes lett a front.
Elkészültem DIY subwooferemmel (tettem fel néhány képet a DIY subwoofer topikba),egységes lett a front.
Üdv.: Jani
- finu
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 58
Az én kis zugom!
Erősítő:ヴィンセントsv-500, Hangfal:チャリオ星座イルカ, Média:S.M.S.L DP5, Hangfal kábelek: Power-R Live, Összekötő: ワイヤーワード Equinox 8 XLR,RCA. Entreq Vibbeater ジャンボマウス.
- finu
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 58
Az én kis zugom!
Erősítő:ヴィンセントsv-500, Hangfal:チャリオ星座イルカ, Média:S.M.S.L DP5, Hangfal kábelek: Power-R Live, Összekötő: ワイヤーワード Equinox 8 XLR,RCA. Entreq Vibbeater ジャンボマウス.
Meg ugye azért egy erősítő csak kell.
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3463
Mint látod, alátétnek tökéletesaudioline írta: ↑2021.10.28., csüt. 21:30Tessék őszintén írni róla, mi lesz a Marantz-okkal ez után!Alex_Aston írta: ↑2021.10.28., csüt. 18:39Bővült a család. Nagyon cuki.
.
20211028_183728.jpg
.
20211028_183745.jpg![]()

Meg ugye azért egy erősítő csak kell.

Csak a Marantz! :-D
Tessék őszintén írni róla, mi lesz a Marantz-okkal ez után!Alex_Aston írta: ↑2021.10.28., csüt. 18:39Bővült a család. Nagyon cuki.
.
20211028_183728.jpg
.
20211028_183745.jpg

.

- Csatolmányok
-
- DSC_2051.JPG (1.67 MiB) Megtekintve 4020 alkalommal
-
- DSC_2050.JPG (1.76 MiB) Megtekintve 4020 alkalommal
Project 1 Xpression III(Roksan Corus Black MM)->Heed Pulsar/Philips CD614-> Ethosz RTP Tube DAC->Ethosz LA 6.5->Ethosz Class A/Setton BS5500> Avalon Eidolon Klón by Ethosz Audio -> Kábelek DIY. <p>
Súly alapján állítottam össze a gyűjteményt, így szinte minden hangszedőhöz tudok párosítani egyet az 1200-es hangkarjához.
Ultra könnyű: Denon PCL-5 magnézium, 6 g súly
Könnyű: Technics 1200 gyári aluminium, 7,5 g súly
Közepes: Yamamoto HS-4 karbon, 10,7 g súly
Mivel három gyermek mellett nem tudom megoldani a dedikált hallgatószobát, ezért a nagyobb nappali a fülorgazmus helyszíne :) Ebből következik, hogy a feleség-faktort figyelembe véve egy komódon fekszenek az eszközök. Az meg rezeg a basszusra, ezért kellett a lehető legjobb lecsatolás... :)
A kérdésre válaszolva: az alsó deszka (IKEA) alatt 4 darab Viablue UFO van rezgéscsillapítási szereppel, majd a második deszka alatt az alábbi fotón látható alu perselyek közötti 12 db kerámia (Si3N4) golyó csatolja le a lemezjátszót. A szilikonbázisú csillapítású lábakat meghagytam, mert kellenek a kiszintezéshez.
Az erősítő alatt is IKEA-s deszka van, csak más méretben. Az alatt rugós csillapítás található.
- frenki485
- Beköltözött
- Értékelés: 607
Szép rendszer!
Ha jól látom van ott a jobb oldalon egy Technics lemezjátszó is. Milyen, a gyáritól eltérő shellt/shelleket használsz hozzá (egy látszik is a dobozban)?
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Most már csak össze kell érniük... talán 100 óra és bejáratódnak az új fűtő elemek... :)
Csőrzsfejlődés :)
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 485
Megújult a nappali:
- andarson
- V.I.P.
- Értékelés: 599
Lehet úgy tűnt, de nem vettem zokon. Sőt fotó alapján önmagában még igazat is adok neki.
Valahogy akusztikailag mégis szerencsés vagyok ezzel a nappalival. 3 éve költöztünk ki családi házba, panelból. Had ne mondjam, hogy az akkori JBL 4311-ek amik jöttek velem a panelból, itt, a családi házban mintha megszüntek volna sub mélyet produkálni. Kellett egy kis idő míg megszoktam ugyanazt a rendszert, más környezetben. Előbb megszoktam, majd szembesültem vele, hogy mennyivel szerencsésebb vagyok az új környezettel. A panelba ugyanis időnként vissza-vissza mentem, mert bátyám költözött be, ahol JBL L36-osokat hallgatott és nem volt jó élmény a visszhangoktól hemzsegő, mélyekben túlzsúfolt, túltengő zenét hallgatni. De amikor abban a környezetben voltam és éltem kevésbé tűnt fel, csak miután szerencsésebb környeztbe kerültem és volt mihez hasonlítanom a két élményt.
Azóta egyébként kifjezetten érzékeny lettem a visszhangosabb környezetre, iszonyat sokat ront az élményen.
Ami viszont negatív a családi házas környezetemben, hogy ide kevés volt a 4311, mindig hiányérzetem volt a hang volumenét illetően, aztán kb fél éve jöttek 4333-ak és hosszú együtt élésre tervezek velük.