Szívesen látnánk a Te tökéletes környezetben, tökéletesen instalált rendszeredről készült képeket!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3244
Re: Saját hifis cuccaimról készült képek
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- andarson
- V.I.P.
- Értékelés: 602
Kis vasárnapi:

- Csatolmányok
-
- IMG_5009.jpeg (2.07 MiB) Megtekintve 3290 alkalommal
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2732
ami vlkinek öröm,másnak üröm...a hifi egy ilyen sport...

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Te tudod?!
Kb.10 éve voltam japánban, ott hallottam többek között az akkori csúcs Stax fejest és a csöves erősítőjét.
Életem egyik legnagyobb élménye volt.
Üdv. Gyuri

- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 817
Köszönöm!

Költözés folyamatos, kezdünk ott lakni... A másik rendszer helyének kialakítása szerintem legalább egy fél év lesz, főleg mert még vannak fontosabb dolgok, amíg az időjárás engedi.
- peterson
- V.I.P.
Semmi "csiliárdos durranás".Alex_Aston írta: ↑2021.10.14., csüt. 13:09Nagyon szép!
Félve merem megkérdezni, hogy akkor milyen lehet a fő rendszer...?![]()

Kicsit drágább, kicsit jobb, kicsit más...

Hát igen, egy normális fejhallgató töredéke árból tudja azt, amit egy hangfal nem mindig, persze ez is kompromisszumos.
Volt rendkívül kényelmes magnetosztatikus Mr Speakers Aeon Flow zártam, az bizonyos szempontból többet tudott, mint a 2.7-em. Cserébe a tér nem volt olyan felbontású, de ha mellérakom, hogy mindezt mennyiért tudta...
Köszi a választ!vlaca írta: ↑2021.10.14., csüt. 12:59Hi! Köszi![]()
Igen, abszolut kényelmes(legalábbis nekem) 3-4 órát szoktam hallgatni naponta![]()
Ránézésre nem túl biztató, én is így voltam vele, bazi nagy téglatest, bőven körülöleli a fület, kicsi a szorító erő, és széles a fejpánt eloszlik rajta a terhelés, nem nyomja a fejtetőt sem. Szellőzetetni kell néha, mert beizzad a "kamra". (Főleg ha frissen borotválkozom és a sörték nem tartják el a fülpárnát)
(Szegény Magneplanarok kb 1 éve nem nagyon voltak "bekapcsolva", ezek teljesértékű produkciót nyújtanak.)
Hát igen, egy normális fejhallgató töredéke árból tudja azt, amit egy hangfal nem mindig, persze ez is kompromisszumos.
Volt rendkívül kényelmes magnetosztatikus Mr Speakers Aeon Flow zártam, az bizonyos szempontból többet tudott, mint a 2.7-em. Cserébe a tér nem volt olyan felbontású, de ha mellérakom, hogy mindezt mennyiért tudta...

SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3494
Nagyon szép!
Félve merem megkérdezni, hogy akkor milyen lehet a fő rendszer...?

Csak a Marantz! :-D
- vlaca
- Fórumlakó
- Értékelés: 323
- Kapcsolat:
Hi! Köszi

Igen, abszolut kényelmes(legalábbis nekem) 3-4 órát szoktam hallgatni naponta

Ránézésre nem túl biztató, én is így voltam vele, bazi nagy téglatest, bőven körülöleli a fület, kicsi a szorító erő, és széles a fejpánt eloszlik rajta a terhelés, nem nyomja a fejtetőt sem. Szellőzetetni kell néha, mert beizzad a "kamra". (Főleg ha frissen borotválkozom és a sörték nem tartják el a fülpárnát

(Szegény Magneplanarok kb 1 éve nem nagyon voltak "bekapcsolva", ezek teljesértékű produkciót nyújtanak.

Linn Majik DS/Mimik/Pekin>Linn Majik Kontrol>
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Hypex UCD180HG>Magneplanar SMGb
Micromega WM-10>Theta Progeny>Linn Classik Music>Akg K340
"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
http://vlaca.blogspot.com
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
Grat hozzá! Különben kényelmesek ezek a régebbi STAX-ok? Csak azért kérdezem, mert nekem sosem tűntek annak.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- peterson
- V.I.P.
Még sok minden hiányzik, de végre kezd "szivárogni" az új helyére a másodrendszerünk...

- Kellnerművek
- Fórumlakó
- Értékelés: 548
Megint elkövettem egy komponens cserét a dühöngőmben.
Eagle A4600 integrált személyében. Japán a kicsike. Már neki is lehet csókolommal köszönni
Nagyon passzol az omnodirekcionális Pöhler dobozokhoz. Érzékeny, finomlelkű , őszinte.
Most egy ideig vele fogok együtt zenélni.
Eagle A4600 integrált személyében. Japán a kicsike. Már neki is lehet csókolommal köszönni

Nagyon passzol az omnodirekcionális Pöhler dobozokhoz. Érzékeny, finomlelkű , őszinte.
Most egy ideig vele fogok együtt zenélni.
- Csatolmányok
-
- 20211013_173716.jpg (3.86 MiB) Megtekintve 3037 alkalommal
-
- Eagle A4600
- 20211013_173450.jpg (3.52 MiB) Megtekintve 3037 alkalommal
- vlaca
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Megérkezett az ifjú(22 éves) trónkövetelő
Hát ööö, egyenlőre úgy tűnik nem sikerült a trónfosztás…(Lambda Normal Bias 1979)

Hát ööö, egyenlőre úgy tűnik nem sikerült a trónfosztás…(Lambda Normal Bias 1979)

-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
Hozzám cső be nem teszi a lábát:)
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
- vlaca
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Ha már stax és fejhallgatóerősítő, az egyik “nagypapa”

-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
Friss szerzemény a 007mk2 mellé
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
- vlaca
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
Nekem a CCA C12-es van ami ennek a nagy vetélytársa a piacon. Számomra nagy meglepetés volt. Jobban teszik mint a Shozy Form 1.1 Beryllium hangszórós IEM amiért 3x annyit fizettem.earforce írta: ↑2021.09.13., hétf. 15:10Iroda-audio reinkarnáció. Ezúttal sokkkal moderáltabb előadásban: KZ-ZS10 PRO.
Számomra az idei év audio meglepetése, hogy 50$-ért, a csíkszemű felebarátaink ezt a megépítési-és hangminőséget tudják egy számomra teljesen
IMG_20210913_145653_Bokeh.jpg
IMG_20210913_145640_Bokeh.jpg
Változó. A kábelezés és forrás (QED Genesis, Reference sorozat, Pointe hálózati, marantz NA7004) több éve megvan. Az erősítők cserélődnek, legutóbb a Creekemet veték ki alólam, most csak a tartalék H/K van.
Iroda-audio reinkarnáció. Ezúttal sokkkal moderáltabb előadásban: KZ-ZS10 PRO.
Számomra az idei év audio meglepetése, hogy 50$-ért, a csíkszemű felebarátaink ezt a megépítési-és hangminőséget tudják egy számomra teljesen noname IEM-ben. Egyszerűen lenyűgöző chifi termék. Ennyiért nincs jobb hang.
Természetesen a frekigörbe fürdőkád-görbétől szenved, de az eltúlzott mély mégsem ül rá, az egyébként kissé forszírozott közép-és magas tartományra. Összességében mégis az az érzése támad az embernek, hogy kiegyenlített a hang, nem fárasztó hosszú távon sem és kényelmes is, futás közben sem esik ki a fülemből, köszönhetően az ear-hook kialakításnak. Review-ok alapján sokan használják stúdiózásra és zenélésre is. Ugyan a kapott hang érzelmeket szinte egyáltalán nem tolmácsol (stúdiósan száraz a megszólalás), de a tere és az egész hangkép mégsem esik szét, egyben van. Valahogy ügyesen megoldották a fülesenként összesen 5db beépített "hangszóróval" ezt a megbocsátható csalást. Mert csal, de ennyiért csalhat is. Bőven hozza, sőt meg is haladja a tőle elvárt szintet. Simán oda lehet tenni a többszörösébe kerülő konkurenciák mellé.
Számomra az idei év audio meglepetése, hogy 50$-ért, a csíkszemű felebarátaink ezt a megépítési-és hangminőséget tudják egy számomra teljesen noname IEM-ben. Egyszerűen lenyűgöző chifi termék. Ennyiért nincs jobb hang.
Természetesen a frekigörbe fürdőkád-görbétől szenved, de az eltúlzott mély mégsem ül rá, az egyébként kissé forszírozott közép-és magas tartományra. Összességében mégis az az érzése támad az embernek, hogy kiegyenlített a hang, nem fárasztó hosszú távon sem és kényelmes is, futás közben sem esik ki a fülemből, köszönhetően az ear-hook kialakításnak. Review-ok alapján sokan használják stúdiózásra és zenélésre is. Ugyan a kapott hang érzelmeket szinte egyáltalán nem tolmácsol (stúdiósan száraz a megszólalás), de a tere és az egész hangkép mégsem esik szét, egyben van. Valahogy ügyesen megoldották a fülesenként összesen 5db beépített "hangszóróval" ezt a megbocsátható csalást. Mert csal, de ennyiért csalhat is. Bőven hozza, sőt meg is haladja a tőle elvárt szintet. Simán oda lehet tenni a többszörösébe kerülő konkurenciák mellé.