na,kcisit gondolkodtam. valamit ki lehet hozni a dologból, de valsz ez az év már megy a levesbe. télen vixont nem wattra kell edzenie, minek? olyan lába van, mint egy muraközinek... le kell szálkásítani, fel kell gyorsítani. fordulatra kell neki intervallumot írni. pörgesse csak meg 110-el, 120-al... vagy ameddig megy. sok kis egypercessel kezdhet, perces pihenőkkel. nem kell több,mint egy óra egyszerre. Aztán ha már ez megy, jöhetnek a hosszabb pörgetős témák, aztán a végén a hullámzó, de gyors. mellette szigorúan kell egylábaznia is néha. akár a melegítésbe is be lehet iktatni, sőt! de nem kell neki se pulzuszónás edzés, se wattzónás. csak pedálütem. az majd idővel úgyis kisimítja a másik kettőt. vixont a másik kettőt is figyelni kell, mert ott majd lehet látni a fejlődést. de ezt csak a tréning után. tréning közben csak egy dologra figyeljen, a pedálütemre. december, januárban ez menne, februárban már e mellé bejöhetne egy kis teljesítményedzés is, de ott is szigorúan egy megadott pedálütemmel. ha ezt nem csinálja végig, lomha marad, hiába gyilkolja magát és lomhán megette a fene...AAttila írta: ↑2021.08.16., hétf. 23:39A komám még csillagokat is látott. Nem értette az egészet. Szerinte a meleg miatt volt és a múltheti verseny miatt. Azt mondta évek óta nem érezte ennyire szarul magát. Igazából én úgy látom, mentálisan fogta meg először a verseny. Pontosabban, az fizikailag, de mivel sokkal többet várt magától, ez nagyon letaglózta. Nem tudom felhúzni sem, a Kékestető rádobott egy lapáttal. Most vissza akar menni, bizonyítani. Hazafelé már azt pedzegette,hogy edző kellene neki is, de mindenképpen intervall.

ezek raknak fel jó intervallokat, közben van zene is. nincs igazítva az intervallhoz, de minidg meg lehet találni a taktot

youtu.be/eUKL8NMwA9Y