A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
8-8,30 körül tudunk indulni, max. 2ó az út. Ha valaki még csatlakozna 10,30-11 körül indulhatunk bringázni a Mátrában.
Mi most csendesre vesszük. Mintha javulna a térdem, most nem akarom megint legyalázni. De úgyis ballaszt lennék. Ha nem is fáj, jóformán csak ballal megyek, jobbal csak kísérem, kímélőben van. Így legább szétmegy a bal is
Nekem is nehéz volt,főleg,hogy semmilyen hajtástechnikát nem tanultam,gyakoroltam. Aztán Revi segített most az átlagom 93-95, de melegítésnél is simán megy már 100 fölött, nem pattogok a nyergen
Igen, azt jól sikerült elsajátítani, már néha túl jól
Vixont sokat segíthet a jó hajtástechnika kialakításában az egylábazás. Neve adja,mi a feladat. Lehet kezdeni lassú fordulattal, keményebb áttételen, aztán majd begyorsul. Mi régebben kiliket mentünk, aztán lábcsere. Szép lassan lehet jól megtanulni a helyes körbeforgatást, aztán idővel reflexből pörögni fog és nincs elpattogás. Nálam indoorban 160 rpm után kezdett pattogni a seggem (általában téli tréningen fejlesztgettem a technikàt, de minden télen, mert a láb néha felejt).
Pärt kolléga én azt mondom, ha csak ennyien leszünk, akkor menjünk egy, olyan kört,mint a múltkor és úgy fel a Kékestetőre. Szerintem 8-kor indulunk, majd egyeztetünk, hogy kb mikorra érünk a kajáldához.
Pärt kolléga én azt mondom, ha csak ennyien leszünk, akkor menjünk egy, olyan kört,mint a múltkor és úgy fel a Kékestetőre. Szerintem 8-kor indulunk, majd egyeztetünk, hogy kb mikorra érünk a kajáldához.
Nekem is nehéz volt,főleg,hogy semmilyen hajtástechnikát nem tanultam,gyakoroltam. Aztán Revi segített most az átlagom 93-95, de melegítésnél is simán megy már 100 fölött, nem pattogok a nyergen
Hogy ezek az edzők miket nem tudnak
Mondtam az enyémnek,hogy szombaton megyünk a Kékestetőre. Azt mondja,jó,de akkor hozzáigazítja az edzéstervet.:
Ma vo2max, holnap Kékestető,vasárnap erőfejlesztés ( de a vasárnapi 6 sorozatból azt mondta, amennyit bírok,annyi legyen )
Pl 16?
Én még szoktatom magam a 90-100 pedálfordulathoz órákig. Életemben nem tekertem így néhány percnél tovább, mindig nyomatékból mentem. Parádésan nézek ki, mikor megyek gyök2-vel 100-as pedálfordulattal. Olyan, mintha nem találnám a váltókart.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
na,ezt én is nézegettem, de az axxony szerint nem akarok én ilyet
Reggel mentem a siratófalhoz, szívem szakadt meg... Nekem Szilárd mondta, hogy ilyet akarok.
Hogy ezek az edzők miket nem tudnak
Mondtam az enyémnek,hogy szombaton megyünk a Kékestetőre. Azt mondja,jó,de akkor hozzáigazítja az edzéstervet.:
Ma vo2max, holnap Kékestető,vasárnap erőfejlesztés ( de a vasárnapi 6 sorozatból azt mondta, amennyit bírok,annyi legyen )
Én kinyírtam a térdem. Krémet váltottam, meg ma infráztam. A Donát egyelőre félretettem, mert nemsokára szabadságon leszünk, nem akarom foxással tölteni
Rajt honnan lesz és mikor?
No akkor ki is jön szombaton Mátrába?
Laza gurulásról lenne szó, szóval idősebbek is elkezdhetik. Ráadásul kicsit enyhébb idő várható, mint amit pár napja jósoltak.
Mi mennénk 2 fővel, jönne a bringás edzőtársam is,mert még nem tekert fel sosem a Kékestetőre.