Reggel mentem a siratófalhoz, szívem szakadt meg...

Reggel mentem a siratófalhoz, szívem szakadt meg...
na,ezt én is nézegettem, de az axxony szerint nem akarok én ilyet
ááá, fájdíd a szívem
há úgy minden
Tervezett avulásAAttila írta: ↑2021.08.10., kedd 22:00Nah az asszony azt mondta, annyit vagyok oda, hogy szinte fel sem fog tűnni, ha akkor megyek a Kékesre, amikor itthon vannakEz azt jelenti, hogy akár Szalont is megvárhatjuk
és addig Revi térde is gyógyulhat (ha addig szét nem ba....a megint
vagy nem a fogát csináltatja
)
Mindegy, bandázzunk egyet, az a lényeg![]()
Nálunk a beállt térdem a necces. Szombaton is adtam neki, aztán nemigazán kellett volna. Lőjétek be magatoknak,aztán majd a fene tudja. Bár lehet nem ártana kicsit visszafogni magamAAttila írta: ↑2021.08.10., kedd 18:51Gyorsan szavazásra/jelentkezésre bocsájtom a mostani hétvégét. A család Mezőtúron van, tehát szombaton vagy vasárnap mehetünk egy Kékestető +Galyatető kombót. Vagy csak az egyiket,mindegy. De most a teljes Mátra-kört hanyagolnám,inkább dumcsizzunk még a N. One-ban ízletes falatok és italok társaságában.![]()
Én augusztus 22-én költözök haza, számomra az aug. 28-29 az első hétvége, ami jó lehet.AAttila írta: ↑2021.08.10., kedd 18:51Gyorsan szavazásra/jelentkezésre bocsájtom a mostani hétvégét. A család Mezőtúron van, tehát szombaton vagy vasárnap mehetünk egy Kékestető +Galyatető kombót. Vagy csak az egyiket,mindegy. De most a teljes Mátra-kört hanyagolnám,inkább dumcsizzunk még a N. One-ban ízletes falatok és italok társaságában.![]()
Jelenleg az appom 34 fokot ígér szombatra, vasárnapra 38-at. Úgyhogy a fázósaknak a vasárnap az ideális, különös tekintettel a kékesi nagy egyenes kellemesen benapozott, erdőirtásos részére.AAttila írta: ↑2021.08.10., kedd 18:51Gyorsan szavazásra/jelentkezésre bocsájtom a mostani hétvégét. A család Mezőtúron van, tehát szombaton vagy vasárnap mehetünk egy Kékestető +Galyatető kombót. Vagy csak az egyiket,mindegy. De most a teljes Mátra-kört hanyagolnám,inkább dumcsizzunk még a N. One-ban ízletes falatok és italok társaságában.![]()