A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
8-8,30 körül tudunk indulni, max. 2ó az út. Ha valaki még csatlakozna 10,30-11 körül indulhatunk bringázni a Mátrában.
Mi most csendesre vesszük. Mintha javulna a térdem, most nem akarom megint legyalázni. De úgyis ballaszt lennék. Ha nem is fáj, jóformán csak ballal megyek, jobbal csak kísérem, kímélőben van. Így legább szétmegy a bal is
Akkor gyertek el kajálni,dumcsizni. Tudom,hogy bírod azt a konyhát
Nálunk reggel dől el, de pár méter gurulok, ha kiadja
8-8,30 körül tudunk indulni, max. 2ó az út. Ha valaki még csatlakozna 10,30-11 körül indulhatunk bringázni a Mátrában.
Mi most csendesre vesszük. Mintha javulna a térdem, most nem akarom megint legyalázni. De úgyis ballaszt lennék. Ha nem is fáj, jóformán csak ballal megyek, jobbal csak kísérem, kímélőben van. Így legább szétmegy a bal is
Akkor gyertek el kajálni,dumcsizni. Tudom,hogy bírod azt a konyhát
Nekem is nehéz volt,főleg,hogy semmilyen hajtástechnikát nem tanultam,gyakoroltam. Aztán Revi segített most az átlagom 93-95, de melegítésnél is simán megy már 100 fölött, nem pattogok a nyergen
Igen, azt jól sikerült elsajátítani, már néha túl jól
Vixont sokat segíthet a jó hajtástechnika kialakításában az egylábazás. Neve adja,mi a feladat. Lehet kezdeni lassú fordulattal, keményebb áttételen, aztán majd begyorsul. Mi régebben kiliket mentünk, aztán lábcsere. Szép lassan lehet jól megtanulni a helyes körbeforgatást, aztán idővel reflexből pörögni fog és nincs elpattogás. Nálam indoorban 160 rpm után kezdett pattogni a seggem (általában téli tréningen fejlesztgettem a technikàt, de minden télen, mert a láb néha felejt).
Pärt kolléga én azt mondom, ha csak ennyien leszünk, akkor menjünk egy, olyan kört,mint a múltkor és úgy fel a Kékestetőre. Szerintem 8-kor indulunk, majd egyeztetünk, hogy kb mikorra érünk a kajáldához.
Pärt kolléga én azt mondom, ha csak ennyien leszünk, akkor menjünk egy, olyan kört,mint a múltkor és úgy fel a Kékestetőre. Szerintem 8-kor indulunk, majd egyeztetünk, hogy kb mikorra érünk a kajáldához.
Nekem is nehéz volt,főleg,hogy semmilyen hajtástechnikát nem tanultam,gyakoroltam. Aztán Revi segített most az átlagom 93-95, de melegítésnél is simán megy már 100 fölött, nem pattogok a nyergen
Hogy ezek az edzők miket nem tudnak
Mondtam az enyémnek,hogy szombaton megyünk a Kékestetőre. Azt mondja,jó,de akkor hozzáigazítja az edzéstervet.:
Ma vo2max, holnap Kékestető,vasárnap erőfejlesztés ( de a vasárnapi 6 sorozatból azt mondta, amennyit bírok,annyi legyen )
Pl 16?
Én még szoktatom magam a 90-100 pedálfordulathoz órákig. Életemben nem tekertem így néhány percnél tovább, mindig nyomatékból mentem. Parádésan nézek ki, mikor megyek gyök2-vel 100-as pedálfordulattal. Olyan, mintha nem találnám a váltókart.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
na,ezt én is nézegettem, de az axxony szerint nem akarok én ilyet
Reggel mentem a siratófalhoz, szívem szakadt meg... Nekem Szilárd mondta, hogy ilyet akarok.
Hogy ezek az edzők miket nem tudnak
Mondtam az enyémnek,hogy szombaton megyünk a Kékestetőre. Azt mondja,jó,de akkor hozzáigazítja az edzéstervet.:
Ma vo2max, holnap Kékestető,vasárnap erőfejlesztés ( de a vasárnapi 6 sorozatból azt mondta, amennyit bírok,annyi legyen )