Nos a 70kiló rám biztosan nem igaz fizikalag, a 2XL-t meg nem nézegetem, mert bőven kevés az már (sajnos). Hogy valamit érdemben is reagáljak:asebestyen írta: ↑2021.06.07., hétf. 22:08Srácok, 70 kilósan a gyúrós boltban ne a 2XLes trikókat nézegessétek, mert az eredmény jó esetben csak vicces lesz, rosszabb esetben - ha a viselkedés is olyan - nevetséges.
Nem személyeskedésből, csupán csak ténymegállapításként írom, hogy szerintem te rosszul méred fel a helyzetet.
Írom ezt azért, mert olyasmiket szoktál mondani, hogy majd ha lenne rá pénz hogy vegyunk ezt meg azt meg amazt, meg hogy a szelessavusok csak azert tökölnek a szelessavuval, mert meg akarjak uszni a valto nehezsegeit. Szoval nem veszed figyelembe, hogy pl a SoundMania evek óta árulja az ezüstfóliás kondijait. Volt egy rakás 6900 csöve meg még egyéb hasonlo szintü és árú dolgok.
Elég nehezen tudom azt elképzelni, hogy ne vehetett volna már legalább 2x is egy szett komolyabb ATC monitort, ha akart volna. Nálam is akadnak/akadtak érdekes dolgok, leirtam többször. Azt is láthatod, hogy nagyjabol mit építek, milyen anyagokból. Ha te erről azt gondolod, hogy ezek a megoldások az oldjuk meg okosba’ irányba tartanak, akkor szerintem nagyon erősen félreértelmezed ezeket.
Szóval legalábbis a hasonlatod nagyon nem állja meg a helyét
És az a helyzet, hogy mindenki tudja hogy a bejáratás minden komponensnél fontos dolog, de hogy hangszórókra ez főleg igaz az meg megkérdőjelezhetetlen. Hacsak nem járatják be előre a gyárban. Itt azert valoban mechanikai dolgokrol van szo. A pillék és a szélek frissen mindig sokkal keményebbek, mint párszáz óra használat után. Arrol nem is beszélve, hogy nekik az aktiv dobozokban az elektronikának is be kell jarodnia. 6000%, hogy az sem ugy szol frissen, mint százórákkal később. Hogy egy ATC-nel erre rasütik, hogy csak az aljas kereskedők találták ki a profit reményében az azért eléggé megmosolyogtató. Vagy valami teljesen másik dimenzióban élnek, vagy annyira el vannak merülve a mérnöki teljesítmény fantasztikumában, hogy már meg sem hallgatják amit csináltak, elég ha megmérik úgy frissen ropogósan. Az mindegy is, ha 500óra mulva tök mashogy fog szolni, mert ők erről nem tudnak.