fülelek írta: ↑2019.12.17., kedd 10:06
Tisztelt Chord,
én is kérlek, ne idézgess rendszeresen másik topikból, evvel mintegy azt sugallva, hogy komolyzenéről csak itt, a te vezényleteddel lehet csevegni.
Figyelj,
nálad is lehet csevegni, akárhol lehet csevegni, de az van, hogy az avx-en ez a Komolyzenei ajánló, én erről nem tehetek...
Nem kell féltékenynek lenni; és amit te az 'én vezényletemnek' gondolsz, az a te lustaságodból és kényelmedből is származik, hogy sokkal könnyebb csak olvasni és felszívni a dolgokat, ami esetleg érdekel; ha te is írogatnál, nem csak szökőévente, akkor a te vezényleted is lenne, meg bárkié is, aki veszi a bátorságot, hogy ide beír.
Te kényelmesen elvagy a saját birodalmadban, védve a trolloktól, bárkit törölhetsz, te vagy a főnök, ez itt velem nem áll, nagyon nem áll, és ez így jó.
L5S1-et pár ember innen kiutálta, emigrált hozzád. Tökjókat ír szerintem, nyilván, vissza akartam téríteni ide, mert ez igazságtalanság, nem ment, az írásai most ott landolnak a Dunaudio kereskedelmi cég saját topikjában, itt nem szerepelnek.
Ne legyek már gonosztevő, ha érdekességeket a tollából beidézek ide, a Komolyzenei ajánlóba.
Vagy akkor, B terv, testületileg vonuljon mindenki hozzád, velem együtt, a Komolyzenei ajánló zárjon be, és nálad menjen minden, berakunk egy linket, ami hozzád vezeti az olvasóközönséget,- ez is megoldás, szerintem még a forgalmadnak is jót tenne, hogy ez mennyire etikus, az meg nem az én problémám lesz.
Nincs kizárva, hogy ez lesz.