Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Komolyzenei ajánló

Shinagawa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 359

Re: Komolyzenei ajánló

Hozzászólás Szerző: Shinagawa »

chord írta:
2019.12.17., kedd 10:57
fülelek írta:
2019.12.17., kedd 10:06

Tisztelt Chord,
én is kérlek, ne idézgess rendszeresen másik topikból, evvel mintegy azt sugallva, hogy komolyzenéről csak itt, a te vezényleteddel lehet csevegni.
Figyelj,
nálad is lehet csevegni, akárhol lehet csevegni, de az van, hogy az avx-en ez a Komolyzenei ajánló, én erről nem tehetek...
Nem kell féltékenynek lenni; és amit te az 'én vezényletemnek' gondolsz, az a te lustaságodból és kényelmedből is származik, hogy sokkal könnyebb csak olvasni és felszívni a dolgokat, ami esetleg érdekel; ha te is írogatnál, nem csak szökőévente, akkor a te vezényleted is lenne, meg bárkié is, aki veszi a bátorságot, hogy ide beír.
Te kényelmesen elvagy a saját birodalmadban, védve a trolloktól, bárkit törölhetsz, te vagy a főnök, ez itt velem nem áll, nagyon nem áll, és ez így jó.
L5S1-et pár ember innen kiutálta, emigrált hozzád. Tökjókat ír szerintem, nyilván, vissza akartam téríteni ide, mert ez igazságtalanság, nem ment, az írásai most ott landolnak a Dunaudio kereskedelmi cég saját topikjában, itt nem szerepelnek.
Ne legyek már gonosztevő, ha érdekességeket a tollából beidézek ide, a Komolyzenei ajánlóba.

Vagy akkor, B terv, testületileg vonuljon mindenki hozzád, velem együtt, a Komolyzenei ajánló zárjon be, és nálad menjen minden, berakunk egy linket, ami hozzád vezeti az olvasóközönséget,- ez is megoldás, szerintem még a forgalmadnak is jót tenne, hogy ez mennyire etikus, az meg nem az én problémám lesz.

Nincs kizárva, hogy ez lesz.
Nem emlékszem ilyenre, hogy itt bárki kiutálta L5S1-et.
Ő saját maga hangoztatta felsőbbrendűségét, kérkedett a "szakmai" tapasztalatával (persze messziről jött sokadik nick az mond, amit akar :D ), és ugye saját homokozójának nyilvánította a topikot...
Az is tény, hogy eljátszotta a nagy sértődést, hogy itt senki nem vevő az ő tanítására, törli a nickjét az adminoknál, közben meg már be is regisztrált ezalatt másik névvel. Fura, hogy az illetékesek nem vették észre a dupla regisztrációt.
És ez ment regisztrációról-regisztrációra, egyik név után jött a következő, egészen addig, amíg L5S1-ként önkéntes száműzetésbe nem vonult. Ezek a tények, ha tetszik, ha nem. Visszakereshető itt a topikban. ;)

Ettől függetlenül ír jó ajánlókat, posztokat, én is szoktam olvasni. Aztán idetévedek, és megint olvashatom ugyanazt.
A hifi témakörben előfordulnak átfedések a zenehallgatással kapcsolatban, néha előkerül a "komolyzene" is, meg egyéb műfajok, témák. Mekkora katyvasz lenne már, ha mindenki elkezdené duplázni a hozzászólásokat egy másik topikban, mert oda is illik?

Peace angyal

youtu.be/XFQ2oTYp5Z8

chord
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2223

Hozzászólás Szerző: chord »

fülelek írta:
2019.12.17., kedd 10:06

Tisztelt Chord,
én is kérlek, ne idézgess rendszeresen másik topikból, evvel mintegy azt sugallva, hogy komolyzenéről csak itt, a te vezényleteddel lehet csevegni.
Figyelj,
nálad is lehet csevegni, akárhol lehet csevegni, de az van, hogy az avx-en ez a Komolyzenei ajánló, én erről nem tehetek...
Nem kell féltékenynek lenni; és amit te az 'én vezényletemnek' gondolsz, az a te lustaságodból és kényelmedből is származik, hogy sokkal könnyebb csak olvasni és felszívni a dolgokat, ami esetleg érdekel; ha te is írogatnál, nem csak szökőévente, akkor a te vezényleted is lenne, meg bárkié is, aki veszi a bátorságot, hogy ide beír.
Te kényelmesen elvagy a saját birodalmadban, védve a trolloktól, bárkit törölhetsz, te vagy a főnök, ez itt velem nem áll, nagyon nem áll, és ez így jó.
L5S1-et pár ember innen kiutálta, emigrált hozzád. Tökjókat ír szerintem, nyilván, vissza akartam téríteni ide, mert ez igazságtalanság, nem ment, az írásai most ott landolnak a Dunaudio kereskedelmi cég saját topikjában, itt nem szerepelnek.
Ne legyek már gonosztevő, ha érdekességeket a tollából beidézek ide, a Komolyzenei ajánlóba.

Vagy akkor, B terv, testületileg vonuljon mindenki hozzád, velem együtt, a Komolyzenei ajánló zárjon be, és nálad menjen minden, berakunk egy linket, ami hozzád vezeti az olvasóközönséget,- ez is megoldás, szerintem még a forgalmadnak is jót tenne, hogy ez mennyire etikus, az meg nem az én problémám lesz.

Nincs kizárva, hogy ez lesz.

ML 512 - Heed Nexus - Spendor SP1
blog: Komolyzenei ajánló

chord
Beköltözött
Beköltözött

avl2 írta:
2019.12.17., kedd 08:26
chord írta:
2019.12.17., kedd 08:08
L5S1 dobta fel
...
szerintem ez nem valo, ne idezd itt "folyton" be.

de ha mar beidezted, itt is megkerdezem: ki tudod fejezni, hogy szerinted a kotta mekkora temposzabadsagot enged, vagy mekkora tempokülönbseg, elteres (a kottaétól ...ha "lenne") még a szerzö által "leokézott" es hol leht az, amire a szerzö azt mondaná: ezt en nem igy irtam/gondoltam/akarom, ez mar az interpretaloe, nem az enyem
Én erre nem tudok válaszolni.
Azt észre lehet venni azért, hogy ahogyan haladunk előrefelé a Reneszánszból, lejegyzések egyre pontosabbak, és egyre jobban megkövetelik az előadói tempó pontosságát a leírtakhoz képest. De bármekkora a szigorúság, játéktér mindig marad, az is biztos.
Itt, ennél a két előadásnál a különbség kissé nagyobb, mint amit a közönség úgy általában megszokott. Annyira, hogy majdnem átstrukturálódik maga az egész 'zene'.
Én, spec., ha eltekintek a furulyajátékok minőségétől, mindkettőt el tudom hinni. Akkor is, ha valószínű, hogy az egyik közelebb áll ahhoz, ahogyan kitalálták és játszották annak idején.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5244

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Tisztelt Chord,
És hogy ne lehgyen off, egy kihagyhatatlan Bach ajánlat:D

youtu.be/9G0Yh3wg3js

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

chord írta:
2019.12.17., kedd 08:08
L5S1 dobta fel
...
szerintem ez nem valo, ne idezd itt "folyton" be.

de ha mar beidezted, itt is megkerdezem: ki tudod fejezni, hogy szerinted a kotta mekkora temposzabadsagot enged, vagy mekkora tempokülönbseg, elteres (a kottaétól ...ha "lenne") még a szerzö által "leokézott" es hol leht az, amire a szerzö azt mondaná: ezt en nem igy irtam/gondoltam/akarom, ez mar az interpretaloe, nem az enyem

chord
Beköltözött
Beköltözött

L5S1 dobta fel ezt a két lemezt, nagyon tanulságos összehasonlítani.

Dorothee, a furulyaistennő,

youtu.be/Ynjz_HMF_n4

És Skip Sempe szárnyai alatt, Julien Martin,

youtu.be/LC994tUQgHU

Az a még meglévő szabadság bizonyosan lényeg, amelyik engedélyezi ezt a bődületes tempókülönbséget, amely miatt alig lehet elsőre beazonosítani, hogy itt ugyanarról van szó.
Ugyanaz, ami nem ugyanaz.:)

Aztán, hogy melyik milyen, meg miért, meg zenész szemszögből, meg hallgató szemszögből, meg Telemann zenéjéből mit lehet kihozni, meg mit nem, ezek, messzire vezetnek.

chord
Beköltözött
Beköltözött

Artwork-academy, part V. (final)
(a sztrímelők ezt sem...:))
(ezt különösen nagyon nem...:))

Kép

A zene nekem nagy kedvenc, írtam róla eleget, az előadás, igen, kicsit olyan, mint az artwork.
Ötlet, humor, sodrás, friss szél.

youtu.be/EFXlALvIOho

A hangminőség, az RaumKlang. Majdhogynem hifizős lemez. Kristálytiszta, mégis finom, szinte lágy.
Igazi audiofil csemege.

Van egy track, a 4., ami a perverzitás határát súrolja, nem tudom, hányszor meghallgattam.
Csak a bátraknak; Bach után hirtelen ne, közben igyunk valamit, csak utána...:)

youtu.be/o7RVei33Ty8

Klaca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 580

Hozzászólás Szerző: Klaca »

Akkor e "szép napos" nap lezárásaként stílusosan legyen itt egy kis taknyos, nyálas romantika is. (Azért kíváncsi lennék, ismeretlenül hányan tippelnék meg ezekről, a szerző művei között kései darabokról, hogy ki írta őket. Mielőtt megnézitek a szerzőt a youtube-on, tippeljetek, ha nem ismeritek.)

youtu.be/EHxNTcSWZdo

chord
Beköltözött
Beköltözött

Artwork-academy, part IV.

És lassan eljutunk oda, hogy igazából miért is tettem én fel ezt a borítót.
Ha a bookletet a digipack tokkal együtt lapozzuk, hogy a booklet hátulja kerüljön egy vonalba a fél-képpel, akkor ezt látjuk hirtelen:

Kép

Fiatalság, bolondság. Nem tehetek róla, nagyon bírom ezt a humort.
Mert a lemez régi, 1997-es.
Axel Wolf, aki itt a zenei/szellemi kreátor, ma kb. így néz ki:

Kép

Ja, elteltek az évek.
De a szeme maradt ugyanaz. Benne volt huszonéve is az a csillogás, az a humor, az a lendület, az a ma is friss szél, ami a lemezen. Meg hogy beültek úgy fotózkodni, mint a képen. Lislevanddal tanult, nincsenek véletlenek. Kicsit felrázó, adott ízlésű embereknek akkor sem volt való, meg most sem, a ZAK programcenzúrán nem biztos, hogy átcsúszna, bár, rengeteget lazult jó irányban a kínálat, szóval, kissé megosztó, ezt így mondják...:)

chord
Beköltözött
Beköltözött

Rég volt már zene...:)
Pihentetőnek, itt ez a régi szefárd zene:

youtu.be/2qmafMu9hq4

Kép

Amúgy, az artworkról jutott eszembe, meg hogy milyen minimalista módon is lehet nagyon jót csinálni.
És valóban, a belső tartalom alapozza meg, ez nagyon igaz. Összefüggenek a dolgok.
Hangminőségileg nálam amolyan 'belső referencia'.

Amúgy, ez a videó pl. olyan, hogy a youtube is 'felgenerálta', meg a kiadó is feltette, néhány hónap különbséggel. Az ismertség, mármint a lemezé, bizonyos országokban - nem nálunk - a NoaNoa project miatt elég nagy.

Klaca
V.I.P.
V.I.P.

chord írta:
2019.12.14., szomb. 09:48
Klaca írta:
2019.12.14., szomb. 09:18
chord írta:
2019.12.13., pén. 19:39
Artwork-academy, part II.

A kép a flamand Ludovicus Finson műve, Az Öt Érzék Allegóriája, 1603, a zene nyilván ebből a periódusból van.
Amúgy hardcore Caravaggio-követő volt.
Szép, szép, de, ha lehetek őszinte, én olyan nagyon sok művészi fantáziát nem látok ezekben a megcsinált kis részletekben bővelkedő, ólompapírra nyomott "művészi albumokban". A recept OK, a célközönségnek persze betalál, megfelel az "új régizene" egész éthoszának, lehet köré misztikát faragni stb, de nekem kicsit "émelyítő", és sok benne a modor. Ha már mindenáron szép, akkor az ilyesmiben a visszafogottabban szép, vagy inkább 'szikár' dolgokat jobban kedvelem (nem az érintett képekről van szó persze, csak a cd borítóról.)
Lehetek őszinte?
Ízlésedet, amit nem ismerek, látatlanul tisztelem, de ez az artwork-academy, asszem, pont nem neked kreálódik. Mert ízléseink diszjunkt halmazok, ezt megbeszéltük. Vagyis, ez nem lesz a kezedben.
Amúgy, kézben fogva, minden más. Nagyon. Aki kézben fogja, az látja, megérinti, megszagolja, megízleli. Ja, és meghallgatja.

Artwork. Ez egy jóval komplexebb dolog, mint az, hogy a felhasznált kép milyen. Megint, nem a mi, hanem a miért, meg a hogyan, az a lényeg. Pont, mint a régizenében.:)
- Talán álságos lenne, ha azt mondanám, azért írtam, mert azt hittem, hogy azért írsz ilyeneket (pl. artwork), mert érdekel mások véleménye...
- Mint írtam, nincs bajom a felhasznlát képpel, a felhasználás módját nem szeretem. (Ez ugyan nincs meg, de van pár alfám, fogtam őket kézben)
- Ahhoz képest, hgy nem ismered az ízlésemet elég sokat írsz róla (én ismerni vélem a tiedet, de arról nem írtam)
- Használhatsz egy fórumot kinyilatkoztatásra és a képzelt követőidnek szóló tanítás terjesztésére (nem kell, hogy azért írj ide, mert érdekel mások véleménye is), de azért az túlzás hogy előadod itt a hattyú halálát, ha esetleg más mást gondol valamiről (nem érintve téged vagy az ízlésedet, csak azt, amit írtál). De te tudod, végül is felőlem használhatod akár vidám vasárnapnak is ezt a topicot.

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 437

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

Én amolyan integráló alkat vagyok, rajongok a Chord által bemutatott borítókért, de egy ECM borító is lázba tud hozni. Mondjuk a jó tartalom alapozza meg a lelkesedést.

Klaca
V.I.P.
V.I.P.

chord írta:
2019.12.14., szomb. 09:32
Klaca írta:
2019.12.14., szomb. 09:06
chord írta:
2019.12.12., csüt. 10:54

Ezt nem egészen értem, mármint, hogy a youtube mit is csinál pontosan.
Tehát, robotok, előkelőbben, 'gépi tanulási rendszerek'. Beszéltünk erről sokat.
Amit nem értek.
Nézd meg a megtekintések számát.
35 db. (ebből 10 bizonyosan az enyém).Ez lóf@sz. Semmi.
Kb. ennyi.
Köszi, akkor ezek szerint ezt te sem érted. (Nyilván magát a zenét nem a YT generálja, nem is csak összeállít egyébként már fent lévő videókból egy a szokásaidat figyelő algoritmus (inkább csak egy heurisztika) alapján egy listát, ami bejöhet neked (bár ezt is csinálja). A kérdés, ha jól értem, hogy honnan veszi akkor ezeket a felvételeket?)
Most komolyan nem érted?

Nem, nem az a lényeg, hogy honnan veszi. Arra biztosan van egy szisztéma, különböző felhők, adatbankok, kiadói háttérmaffiák, tekintve, hogy ebből mindenki pénzt akar csinálni, ez normálisnak mondható, ill. érthetőnek gondolom.

A miért, az a nem tiszta. Hogy kattintásszám-fetisizmus van.
Ezt az okot nem tudom.
Ha egyéb helyen nincs fent a yt-n, vagyis nem más töltötte fel, akkor nyilván nem a rá leadott 36 kattintásszám alapján kerül be a csatornába, merthogy oda előbb kerül, minthogy bárki kattinthatott volna rá, nemdebár? (ezen ne csodálkozz, ez puszta logika). Akkor valszeg azért jön létre automatikusan a csatorna és ez a video is, mert általában az efféle zenékre videókra van kereslet, és akkor felraknak már egy ilyet is a saját adatbázisukból (ahogyan Te írod). Nekik nem kerül semmibe, mellé plusz nyomhatnak neked szánt reklámokat. (Mondjuk azt nem értem, egy ilyen kérdéstől miért kell lemenned harcikutyába , de a te dolgod.

chord
Beköltözött
Beköltözött

Klaca írta:
2019.12.14., szomb. 09:18
chord írta:

A kép a flamand Ludovicus Finson műve, Az Öt Érzék Allegóriája, 1603, a zene nyilván ebből a periódusból van.
Szép, szép, de, ha lehetek őszinte, én olyan nagyon sok művészi fantáziát nem látok ezekben a megcsinált kis részletekben bővelkedő, ólompapírra nyomott "művészi albumokban". A recept OK, a célközönségnek persze betalál, megfelel az "új régizene" egész éthoszának, lehet köré misztikát faragni stb, de nekem kicsit "émelyítő", és sok benne a modor. Ha már mindenáron szép, akkor az ilyesmiben a visszafogottabban szép, vagy inkább 'szikár' dolgokat jobban kedvelem (nem az érintett képekről van szó persze, csak a cd borítóról.)
Lehetek őszinte?
Ízlésedet, amit nem ismerek, látatlanul tisztelem, de ez az artwork-academy, asszem, pont nem neked kreálódik. Mert ízléseink diszjunkt halmazok, ezt megbeszéltük. Vagyis, ez nem lesz a kezedben.
Amúgy, kézben fogva, minden más. Nagyon. Aki kézben fogja, az látja, megérinti, megszagolja, megízleli. Ja, és meghallgatja.

Artwork. Ez egy jóval komplexebb dolog, mint az, hogy a felhasznált kép milyen. Megint, nem a mi, hanem a miért, meg a hogyan, az a lényeg. Pont, mint a régizenében.:)

chord
Beköltözött
Beköltözött

Klaca írta:
2019.12.14., szomb. 09:06
chord írta:
Klaca írta:
2019.12.12., csüt. 08:37

Egyébként csak azt akartam kérdezni, hogy az mi, amiről már többször írtál, hogy egy zenét a youtube "generál" (csak annyi, hogy a youtube "javasolta" neked) ?
Tehát, robotok, előkelőbben, 'gépi tanulási rendszerek'. Beszéltünk erről sokat.
Amit nem értek.
Kb. ennyi.
Köszi, akkor ezek szerint ezt te sem érted. (Nyilván magát a zenét nem a YT generálja, nem is csak összeállít egyébként már fent lévő videókból egy a szokásaidat figyelő algoritmus (inkább csak egy heurisztika) alapján egy listát, ami bejöhet neked (bár ezt is csinálja). A kérdés, ha jól értem, hogy honnan veszi akkor ezeket a felvételeket?)
Most komolyan nem érted?

Nem, nem az a lényeg, hogy honnan veszi. Arra biztosan van egy szisztéma, különböző felhők, adatbankok, kiadói háttérmaffiák, tekintve, hogy ebből mindenki pénzt akar csinálni, ez normálisnak mondható, ill. érthetőnek gondolom.

A miért, az a nem tiszta. Hogy kattintásszám-fetisizmus van. Itt, az avx üzemeltetők is néha ezen rinyálnak, hogy fú, kevés az olvasottság, kevés a kattintás, csökken, jajIstenemmilesz. Nyisd már ki a szemed a net világában. Hogy belépsz a levelezőprogramba, és pont, amikor írod a nevedet vagy a jelszót, hopp, lejjebb görgetődik az egész oldal, hogy te pont véletlenül belekattintsál valami hülye reklámba. Tízezer ilyen trükk van, és mindenki-mindenki azt akarja, hogy őt nézzed, mert innentől ez matek, pontos darabra megszámolódik a kattintások száma az oldaladra/reklámodra a világ összes számítógépéről.

Vannak lemezek, amelyek q--vául nem érdekelnek senkit, kiadásból, piacról régesrég kimentek, a youtube robotok meg mégis nyomják fel őket. Ők gépek, mint a Terminátor, nincs ízlésük, nem szerelmesek Paola-ba, és lesz@rják a régi csembalók húrozását. Algoritmusok szerint építkeznek, itt is, és okkal.
Ezt az okot nem tudom.

Klaca
V.I.P.
V.I.P.

chord írta:

Kép

chord
Beköltözött
Beköltözött

Artwork-academy, part III.

Aztán egy lendülettel visszahajtjuk a hátulját az elejére, és, -

Passzol, pont. Ügyes.

Mi is az öt?, látás-hallás-tapintás-szaglás-ízlelés, és, persze, mindegyik korban keresték a többit.
Manapság, ESP, ilyesmi. Ami szignifikancia híján csak kívülről nézi az Akadémia épületét...:)
De ott van pl. az időérzékelés. Bizonyosan létező, bizonyosan mérhető, bizonyosan átverhető.
Hifis érzékelés...? Azt nem tudom. Csak azt, hogy bizonyosan átverhető...

Kép

Klaca
V.I.P.
V.I.P.

chord írta:
Klaca írta:

Egyébként csak azt akartam kérdezni, hogy az mi, amiről már többször írtál, hogy egy zenét a youtube "generál" (csak annyi, hogy a youtube "javasolta" neked) ?
Amit nem értek.
Kb. ennyi.

chord
Beköltözött
Beköltözött

Kép

chord
Beköltözött
Beköltözött

Artwork-academy, part I.

Kép

Valaki különös gondot fordított arra, hogy ez a kicsi nyomtatott szimbólum ott legyen, ahol.
És a narancssárga, az is fontos.
Hogy ezt alig lehet észrevenni?, igen, pont ez a lényeg.

chord
Beköltözött
Beköltözött

Shinagawa írta:
2019.12.12., csüt. 20:47

Irigykedem picit, mert nekem is csak a felvételek maradtak. Ez a lemez is nagyon jó, a banda is szépen odateszi magát a szólista/ák alá!
Vigyázat! Telemann, tőle errefelé sokaknak tele van... Pedig nem kéne, nagyon jó kis zenéket írt. ;)
Az van, hogy Telemann után hirtelen az ember meghallgat, mondjuk ne Vivaldi legyen, mert az ő melódia-egymásra-pakolása az teljesen egyedi, ne verjük itt magunkat vele, szóval, mondjuk, egy Corelli-t, a furulya végén a hosszúcombú megint, mert tényleg jó nő, és ráadásul még nagyon kedves is, akkor meg az lesz, hogy 8'40-nél/től elkezd zsibogni meg libabőrözni meg táncolhatnékozni meg úristenmicsodazenézni az ember... hogy ez nem 'jó kis zene', hanem 'besz@rás', már bocsánat a kifejezésért.
Szóval, Telemannál nekem nincs meg ez a 'kibillentési képesség'.

Amúgy, elképzelem, hogy megyek haza, Milánóban, viszem a tejet meg a kenyeret a boltból, nicsak?, itt egy plakát, holnap koncert, jön a Sonatori, OK, elmegyek... aztán ott ülök másnap. és egy ilyen koncert hull alá a Mennyekből...

youtu.be/rsFGfiTlS_c

Shinagawa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 359

Hozzászólás Szerző: Shinagawa »

Chord írta:

"Aztán egy rövidke furulyaverseny; kijött egy 2.10 –es bombázó Brünhilda, hosszú hajjal, 35cm –es tűsarokkal, feszes bőrnadrágban, elővett egy kb. filctollnyi furulyát, és olyat játszott, hogy én spec. nem hittem a saját fülemnek; díszítés kidíszítése; lendület, dinamika, élet, a zenekarral totális szinkronban. Ő volt Dorothee Oberlinger, sok lemezen ott figyel..."
:smile32:

L5S1 írta:

" Ő legalább hallotta élőben. Én sajna kénytelen vagyok a lemezen hallottakra hagyatkozni és azt kell mondjam hogy nagyon jól fúj. Tisztán, érthetően, sallangoktól mentesen mégis fantáziadúsan és eredetien, nem túltolva a kerékpárt. Azért ez nem könnyű. Picsula kis hangszer, már a nebulóknak is ott figyel a táskájában ( estére el is hagyják ), a hülye is tud rajta játszani mondhatnánk aztán hamar kiderül hogy nem egészen úgy van az. Tény hogy a kis cece lányomat már rövid gyakorlást követően is el lehet rajta játszani... "
:tutiok:

Shinagawa írja:

Írigykedem picit, mert nekem is csak a felvételek maradtak. Ez a lemez is nagyon jó, a banda is szépen odateszi magát a szólista/ák alá!
Vigyázat! Telemann, tőle errefelé sokaknak tele van... Pedig nem kéne, nagyon jó kis zenéket írt. ;)

youtu.be/Ynjz_HMF_n4

chord
Beköltözött
Beköltözött

Klaca írta:

Nem, nem javasol, az egy másik dolog, ami beugrik magától a nézett videód után (ez is megérne egy misét, mert olyan ugrik be nekem, mindig, ami tényleg nagyon érdekel; tekintve az ízlésem színvonalát (:)), ez kissé meglepő) szóval, ezeket keresésre találom.
példa:
nézd meg ezt a videót,

youtu.be/vwNemmqFOQU

kinyitod a leírást, és látod, hogy a jogok meg a copyright átadva a youtube-nak, pontos track-cím, albumcím meg előadó megnevezés. Meg hogy auto-generated by youtube.
Megnézed, hogy kitöltötte fel, az a 'Paola Erdas - téma', rákattintasz, megnézed a névjegyet, ott is a rövid üzenet, hogy a 'youtube automatikusan hozza létre'. Ide kattintasz, és olvasgathatsz erről. Hogy 'algoritmusok segítségével', ez, lefordítva, robotok. Ill, ahogyan ebből kiderül, amit minden csatorna-tulajnak/használónak elküldtek, nekem is, hogy

Tartózkodási helyedtől függetlenül kötelesek vagyunk megkérni, hogy állítsd be a videóidnál a gyermekeknek készült tartalom jelzést, ha ebbe a kategóriába esnek, és kérjük, hogy minél hamarabb végezd el ezeket a beállításokat.
Ezenfelül gépi tanulási rendszereket is használunk majd az egyértelműen gyermekeknek készült tartalmak megtalálásához. Azonban ne hagyatkozz a rendszereinkre a tartalom beállításakor -- ahogyan minden automatizált rendszer, a miénk sem tökéletes.

Amit nem értek.
35 db. (ebből 10 bizonyosan az enyém).Ez lóf@sz. Semmi. A neten a reklám meg a pénzezés az 1M fölötti dolgokkal kezdődik.
Ez a zene keveseket érdekel, nagyon keveseket. Nem látom az igazi okát, hogy ez létrejött, mert amit ír a youtube, hogy Automatikusan generált csatorna akkor jön létre, amikor olyan témát azonosítunk, amely számottevő jelenléttel rendelkezik a webhelyen., ez itt nem áll. Meg a lemez nincs kereskedelmi forgalomban, és nem látok egy finom átpasszolást pl. egy amazonos fizetős letöltésre.
Számos ritkaságnál látok ilyet.

Kb. ennyi.

chord
Beköltözött
Beköltözött

Shinagawa írta:
2019.12.11., szer. 16:26
És tud Ő ilyet is:

youtu.be/Q8GEyZwNdck
Ez szimplán:
Q..vajó.

Első 5 mp, és borzongás.
Laptopról, sz@r hanggal.
Minek is hifizünk...??? :)

ajkamici
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 857

Hozzászólás Szerző: ajkamici »

Shinagawa írta:
2019.12.11., szer. 16:26
És tud Ő ilyet is:

youtu.be/Q8GEyZwNdck
Zseniális . És ahogy énekel...

https://www.dmitrysinkovsky.com/
DCS Debussy / Pro-Ject RS2T / Aurender A100 / Leben CS600 / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research és Radnai kábelezés

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”