Ezért félrevezetőek a topicok , a negatív kommenteket szó nélkül lehet máshova átpasszolni . Néztem a Tüü oldalt , mindenki éljenezte az embert .
Elvittem az amúgy 600 ezerért vett hibátlan állapotú ACR 300-asokat , hátha még jobb lesz .
Bedőltem a marketing szeánsznak .
Persze , annak is igaza van aki azt mondja , amig sz@r van , veréb is van .
Most én voltam a madár .
Így , hogy átkerült ide a negatív , kritikai komment rész , a TÜÜ topic újra patyolat tiszta !
Alex_Aston írta: ↑2022.02.02., szer. 13:05Már megint hülye autós példa, de ott is van tuning ugye. Az autó árát rákölteni, ha használt volt is, ott sem éri meg. Főleg, hogy nem lesz a tuning autó sosem olyan jó, mintha 2x annyiért vett volna valaki jobbat. Persze nyilván lehet néhány kivétel.cannonball írta: ↑2022.02.02., szer. 11:47Pár éve én is elmentem a Karcsihoz. Végighallgattam a nagy szeánszot spiritualitástól kezdve a betonozásig, aztán meghallgattam a dohos, dohányfüstös káoszban a felállított szettet. A hang meglepően jó volt, de irreálisnak tartottam a 200 ezres hangfalra még 200-at rákölteni (nekem ennyit mondott), inkább eladtam, és vettem 400-ért egy jobb hangfalat. Jól döntöttem...
A túlzónak tűnő összegen kívül az is végigfutott a fejemen, hogy ő a saját rendszeréhez, helyiségéhez, és füléhez csinálná ami nem biztos, hogy otthon nálam is jó lesz. Azt sem kockáztattam volna, hogy utána hetekig a felszedett cigarettaszagot szenvedjem itthon.
A te döntésed volt a logikus, és szerintem is a jobb. Jelen példa esetében pedig 700e Ft-ért igen komoly használt hangfalat lehet venni. Néhány éves csúcsmodelleket is, amik 2 millió körül voltak mondjuk 5-6-7 éve újonnan.