Ne érts félre, nem kötözködöm és nem az alkotót védem, csupán egy kérdés felőlem.

Mindamellett Én biztosan nem fizetnék ennyit egy "tuningért".

Kedves Tanczi alias Tüü Karcsi !tanczi írta: ↑2022.01.18., kedd 09:27Alábbi az ő véleménye, nekem telefonon mondta (mint látszik, nem szokott netezni, ezen nem sok csodálkozni való van, mert ezt csinálja évek óta):
Ha kérhetlek, légyszi támaszd alá
1.) milyen dobozt vittél Tüű-höz (kb. mikor),
2.) akár a dobozról is örömmel látnék egy fotót,
3.) ha azt állítod, hogy nem csinált a váltóval semmit, akkor csinálj a váltóról / terminálról is készíts egy képet.
Az csak egy megjegyzés részemről, hogy az állítólagos tuning után az itt panaszkodó egy valakihez nem fordult és nem szólt megfogalmazott elégedetlenségéről.
Pont ahhoz, akinél minden fórumos kezdte volna.
Kitaláljátok ki lenne az?
És arra mit tippeltek, mindez az állítólagos felhajtás kinek az érdekében áll?
Nekem eléggé furcsa lesz és az ügy valódiságát támasztja alá, ha nem kapunk választ és fotókat pár napon belül.
Alábbi az ő véleménye, nekem telefonon mondta (mint látszik, nem szokott netezni, ezen nem sok csodálkozni való van, mert ezt csinálja évek óta):
Azt mindenki nehezen viseli és amit írtál elég horrorisztikusan hangzik
Engem kimondottan érdekelne, hogy mi igaz abból, amit írsz.
A kérdés h jobb lett e a hangja a tuning után?
Azt lehet is.Értem én a csalódottságot de akkor sem ilyen dürhő módon kell minősíteni.Most megúsztad egy figyelmeztetéssel, legközelebb pihenni fogsz az ilyen jelzőkért.
xilop írta: ↑2022.01.08., szomb. 21:27Megértem a károsultak felháborodását, nem becsületes dolog megtéveszteni, megkárosítani másokat a hozzáértés nélküli kontár munkával.
Azonban a szakma becsületének védelme érdekében felháborít az a kijelentés, hogy " ez csak egy asztalos", ha szükséged van segítségre az élet bármely területén, nem kérdőjelezed meg egy agysebész vagy egy villanyszerelő hozzáértését az adott szakmában, mindenki a szakterületén végez megbízható munkát, nem érhet senkit hátrányos megkülömböztetés a választott foglalkozása tekintetében.
nem lehet elvárni, hogy egy"asztalos" elvégezzen egy vakbélműtétet, mert nem ez a szakterülete, de egy sebész főorvos is csak állna a konyhádban, mint ló.asz a hideg vízben ha egy mosogatószekrény kell összeépíteni gránit mosogatótálca beépítéssel.
tartsuk tiszteletben szakmákat, hivatásokat, független attól, hogy nagy arányban rontják egyesek(sokan) a szakma becsületét.
Megértem a károsultak felháborodását, nem becsületes dolog megtéveszteni, megkárosítani másokat a hozzáértés nélküli kontár munkával.
Adott ajánlatot, amiben leírta mit vállal és mennyiért?orline71 írta: ↑2022.01.08., szomb. 19:52Ez a ... jól átbaszott .
Ez mind kamu , ami itt le van írva .
Szépen felépített kamu . És én hülye bedőltem neki .
Mellékelem a képet , hogy 350 ezerért milyen hangváltó tuningot csinált a rohadt ... !
Minden hangszóró elé beforrasztott egy 3 forintos ellenállást . Ez a tuning .
Senki ne dőljön be neki . EZ EGY CSALÓ !
Holland dobozba Holland madzagot!
Majd' 30 éves BNS dobozaimban cs12 és cs15 madzagok vannak gyárilag . Jó sok, oldalanként 4 hsz van benne. Az akkor jó, vagy nincs is jelentősége?
Japán, teflon szigetelésű OCC réz/arany tömör huzalt tudok adni 0,4 és 1,0 mm átmérővel. Évek óta ezt használom kábelekhez és készülékek belső vezetékezéséhez, nagyon bevált.
Olcsónak én az Inakustik LS-602-esét használtam erekre bontva.... drágább projekben meg a VdH CS12-esét....