Tőlen ne kérdezd,mert nem tudom.Azt viszont igen hogy ha egyszer valamikor tunyingoltatni akarnám a dobozaimat,(már most szólok hogy ilyen nem fordulhat előtanczi írta: ↑2022.01.24., hétf. 13:56Szerintem is szánalmas az erőlködés.
Óvodás-szinten forrasztva jobb a váltó, mert úgy szebben néz ki...
![]()
- Ha a váltó más alkatrészekből áll (tekercs, kondi, sorrend stb.), megváltozott a kapcsolása / bekötési sorrendje is, akkor hol a probléma?
- Vagy fekete helyett sárga / piros szigszalaggal jobban tetszene?
- Esetleg kelet felé fordítva essen a kondi keskenyebb része?
- A váltó beöntése pur-habbal vagy szilóval tudományosabb?
- Attól jobb lesz?
Szerinted mi fontosabb egy hangváltó esetében, főleg, ha tuningra adja be az ember a dobozát?
1.) A hangváltó végső esztétikája - vagy
2.) esetleg a kapott hangban megmutatkozó végeredmény?
Hiába: a jószándék és a segítőkészség évek alatt sem változik, ha valaki odaadóan támogató hozzáállású.
De azért is írtam hogy tragikomikus,mert most még azt sem tudjuk hogy ezzel a taknyolással került már eleve a mesterhez a doboz,és valóban csak ráforrasztott valami bigyót,vagy a ragasztós taknyolás is az ő műve.
Volt már elötte is tuningolva,csak nem tudjuk hogy hogyan és mivel,szóval ez igy elég vicces.A tulajnak mondjuk nem,mert tuti fáj neki az a kidobott 350 pénz ha nem igazán örül az eredménynek.
De most komolyan.Nem az lenne a módja egy ilyen átalakításnak hogy legalább képekkel dokomentáljuk azt hogy ilyen volt,és ilyen lett.A példát is látva szerintem igen.