Érdekes a grafikai megvalósítás.
Ajánlom, gyerekkel is. Nem találtam benne olyat ami gáz kissebbeknek. Persze 0-8 között nem kell eröltetni.
Azt meg úgyis tudni kell, hogy ki kit eszik meg.
Otthon is állatokat eszünk napi szinten.

Minden is.
Mi ez a tini vonal nálad most? Apaként? Nosztalgiaként?
Evil.
A Law men Bass Reeves- t nem lehet, nem szabad részletekben nézni, hanem egyszerre végig. Bődületes a film hangdinamikája.DeLorean írta: ↑2025.01.06., hétf. 19:33Na ezeket hogy tudtad nézni? Én még az általam ajánlott Person of Interest sorozattal sem végeztem.Den írta: ↑2025.01.06., hétf. 15:08Megint nézhetünk 2 kihagyhatatlanul jó sorozatot /ezek nem ajánlottak, hanem, mint írtam kihagyhatatlanok, 16 éven felülieknek!/![]()
Law Men Bass Reeves: brutálisan jó dinamikával és térhatású hanggal, kegyetlen tartalommal. Beszippant a film, a hangulata egyedi. Képminőség akár DLP, de csak azoknak, akik rendelkeznek képprocesszorral és azt ki is használják.![]()
Január 9.- től elérhető A vadnyugat születése 6 rész, Netflix.![]()
Az amerikai mozikban január 24.- től kezdik játszani Mel Gibson rendezésével, Mark Whalberg bérgyilkos rosszfiús főszereplésével a Flight Risk című filmet.![]()
Sajnos előtte a Lost-ot néztem, ami kimagaslóan jó sorozat, de ezt sem tudom abbahagyni, hogy mást nézzek.
két ilyen sorozat - fél év.
Van még egy bekészített sorozat - Evil. Sajnos felirat nehezen elérhető, de az lesz a következő.
Abban is a Lost-ból és a Person of Interest-ből ismert Michael Emerson játszik.
![]()
Ha nem csak 10 percet láttál volna belőle, akkor tudnád.
Én is épp tegnap láttam, hogy van, ma nézzük meg a gyerekekkel. .
Ez is egy véleményvenomer írta: ↑2025.01.03., pén. 11:55Több kritika megírta, helyesen, hogy el kellett volna tudni, akarni dönteni, hogy eredeti vagyok-e vagy összeollózok egy montázst, "tisztelegve" a múltbéli nagyok előtt a fene nagy önkifejezés folyamatában. Így, körbemagyarázva a leghiteltelenebb: ahova jutott pár ötletmorzsa az én vagyok, mint tehetséges rendező, de ahova már nem, ami a film nagyobb részét teszi ki, ott már rendben van a megidézés. (Ha beszart a gyerek vagy leégetett, akkor a te gyereked, de ha mellkast kell domborítani, akkor rögtön az enyém.) A és ZS kategória találkoztatása sem működött egyazon játékidőn belül. Utóhatásként saját vélt tehetségén felbuzdulva akadálytalanul folytatódhat majd tovább a feminista alapú alkotás svungja. Utcai tüntetésben lehet, hogy kellemesebbet alkotna rendezőnőnk.
Meglepődés = kínos favicc és tücsökciripelés. Az ilyen szinten szabadkezi, lezser rendezés öncélú, nem pedig tehetséges. A jelenségre haragszom amiért ez tud sikeres lenni, impulzus alapú fogyasztás, a nézői kritikai érzék alsó polcairól begyűjtött sznobsikernél nem több az egyenlet végeredménye. A mondanivaló aktuális, de egy tisztességes lineáris vonalvezetés, egy végig igényesnek megmaradó, önmagából ki nem eső, egyszerű motívum és az azon való - akár didaktikus - végiglépdelés többet adhatott volna. Ez is jó valamire, láthattuk hogyan kell nem jól hozzányúlni a témához.
Több kritika megírta, helyesen, hogy el kellett volna tudni, akarni dönteni, hogy eredeti vagyok-e vagy összeollózok egy montázst, "tisztelegve" a múltbéli nagyok előtt a fene nagy önkifejezés folyamatában. Így, körbemagyarázva a leghiteltelenebb: ahova jutott pár ötletmorzsa az én vagyok, mint tehetséges rendező, de ahova már nem, ami a film nagyobb részét teszi ki, ott már rendben van a megidézés. (Ha beszart a gyerek vagy leégetett, akkor a te gyereked, de ha mellkast kell domborítani, akkor rögtön az enyém.) A és ZS kategória találkoztatása sem működött egyazon játékidőn belül. Utóhatásként saját vélt tehetségén felbuzdulva akadálytalanul folytatódhat majd tovább a feminista alapú alkotás svungja. Utcai tüntetésben lehet, hogy kellemesebbet alkotna rendezőnőnk.