A Law men Bass Reeves- t nem lehet, nem szabad részletekben nézni, hanem egyszerre végig. Bődületes a film hangdinamikája.DeLorean írta: ↑2025.01.06., hétf. 19:33Na ezeket hogy tudtad nézni? Én még az általam ajánlott Person of Interest sorozattal sem végeztem.Den írta: ↑2025.01.06., hétf. 15:08Megint nézhetünk 2 kihagyhatatlanul jó sorozatot /ezek nem ajánlottak, hanem, mint írtam kihagyhatatlanok, 16 éven felülieknek!/![]()
Law Men Bass Reeves: brutálisan jó dinamikával és térhatású hanggal, kegyetlen tartalommal. Beszippant a film, a hangulata egyedi. Képminőség akár DLP, de csak azoknak, akik rendelkeznek képprocesszorral és azt ki is használják.![]()
Január 9.- től elérhető A vadnyugat születése 6 rész, Netflix.![]()
Az amerikai mozikban január 24.- től kezdik játszani Mel Gibson rendezésével, Mark Whalberg bérgyilkos rosszfiús főszereplésével a Flight Risk című filmet.![]()
Sajnos előtte a Lost-ot néztem, ami kimagaslóan jó sorozat, de ezt sem tudom abbahagyni, hogy mást nézzek.
két ilyen sorozat - fél év.
Van még egy bekészített sorozat - Evil. Sajnos felirat nehezen elérhető, de az lesz a következő.
Abban is a Lost-ból és a Person of Interest-ből ismert Michael Emerson játszik.
![]()
A Persont részletekben nézem, mert egyszerre azért sok lenne csak azt, de minden héten 2- 3 rész lemegy. Imádom a hangulatát, a DTS-X- et és persze a színvonalát. A 125 rész egy darabig elég lesz, de olyan jó érzés, hogy mindig lesz mit nézni, mert rengeteg a rossz tartalmú, gyenge film.
Nagyon várom a Vadnyugat születését 10.- én.
Egy ideig nem volt, most van 2 cowboyos sorozat.