Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 108

Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Hozzászólás Szerző: Den »

DeLorean írta:
2025.01.06., hétf. 19:33
Den írta:
2025.01.06., hétf. 15:08
Megint nézhetünk 2 kihagyhatatlanul jó sorozatot /ezek nem ajánlottak, hanem, mint írtam kihagyhatatlanok, 16 éven felülieknek!/ leborulok.gif

Law Men Bass Reeves: brutálisan jó dinamikával és térhatású hanggal, kegyetlen tartalommal. Beszippant a film, a hangulata egyedi. Képminőség akár DLP, de csak azoknak, akik rendelkeznek képprocesszorral és azt ki is használják. gondolkodik.gif

Január 9.- től elérhető A vadnyugat születése 6 rész, Netflix. 36_1_11.gif

Az amerikai mozikban január 24.- től kezdik játszani Mel Gibson rendezésével, Mark Whalberg bérgyilkos rosszfiús főszereplésével a Flight Risk című filmet. :smile32:
Na ezeket hogy tudtad nézni? Én még az általam ajánlott Person of Interest sorozattal sem végeztem.
Sajnos előtte a Lost-ot néztem, ami kimagaslóan jó sorozat, de ezt sem tudom abbahagyni, hogy mást nézzek.
két ilyen sorozat - fél év.

Van még egy bekészített sorozat - Evil. Sajnos felirat nehezen elérhető, de az lesz a következő.
Abban is a Lost-ból és a Person of Interest-ből ismert Michael Emerson játszik.

gondolkodik.gif
A Law men Bass Reeves- t nem lehet, nem szabad részletekben nézni, hanem egyszerre végig. Bődületes a film hangdinamikája.
A Persont részletekben nézem, mert egyszerre azért sok lenne csak azt, de minden héten 2- 3 rész lemegy. Imádom a hangulatát, a DTS-X- et és persze a színvonalát. A 125 rész egy darabig elég lesz, de olyan jó érzés, hogy mindig lesz mit nézni, mert rengeteg a rossz tartalmú, gyenge film.
Nagyon várom a Vadnyugat születését 10.- én.
Egy ideig nem volt, most van 2 cowboyos sorozat.
Front SVS Ultra Evolution Pinnacle
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Sub SVS SB16 Ultra, SB4000
2 back SVS Ultra Tower 6 atmos Polk SE20 Signature Elite
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
2 végfok Emotiva XPA GEN3 7ch
Vászon fix keretes 400x225 cm 4K diamond 16:9 1,4 gain
Epson 12000B

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 736

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

Ez a Skyshowtime-on fent van felirattal.
Köszi, belekukkantok.
Szerintem!

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Megint nézhetünk 2 kihagyhatatlanul jó sorozatot /ezek nem ajánlottak, hanem, mint írtam kihagyhatatlanok, 16 éven felülieknek!/ leborulok.gif

Law Men Bass Reeves: brutálisan jó dinamikával és térhatású hanggal, kegyetlen tartalommal. Beszippant a film, a hangulata egyedi. Képminőség akár DLP, de csak azoknak, akik rendelkeznek képprocesszorral és azt ki is használják. gondolkodik.gif

Január 9.- től elérhető A vadnyugat születése 6 rész, Netflix. 36_1_11.gif

Az amerikai mozikban január 24.- től kezdik játszani Mel Gibson rendezésével, Mark Whalberg bérgyilkos rosszfiús főszereplésével a Flight Risk című filmet. :smile32:
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
Epson 12000B

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

The last shift 2020 - egy tengely kihatásait érinti, mögötteseit boncolgatja ügyesen és értelmesen, jó alakítások, nézeti magát. Jóval magasabb IMDB-ratinget is elbírna. :smile32:

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Akkor ez bukta, de sebaj.
Szerintem!

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 830

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Lemmy9.1 írta:
2025.01.05., vas. 20:17
Deadpool & Rozsomák.
Félve néztem bele, hátha jópofa, élt 10 percet.
Eddig farkas volt a rozsomák, már rozsomák a rozsomák? Vagy csak most rozsomák a farkas?
Vagy mostantól rozsomák? Nem meghalt a farkas? Vagy a rozsomák halt meg farkas néven?
:D :D
Ha nem csak 10 percet láttál volna belőle, akkor tudnád. :rolleyes:
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Wallace és...
Megnéztük a gyerekkel. Kettőt kaccantottam. Ő egyet sem.

Mindenesetre le a kalappal a készítők elött (de tényleg), hogy ennyi energiát tettek egy ilyen ötlettelen, középszarú(szerű) történetbe.
Tényleg ennyire nincs sztorikreativitás?
Annyira hígf@sch a kínálat, hogy alig találni gyöngyszemeket mostanság.

Deadpool & Rozsomák.
Félve néztem bele, hátha jópofa, élt 10 percet.
Eddig farkas volt a rozsomák, már rozsomák a rozsomák? Vagy csak most rozsomák a farkas?
Vagy mostantól rozsomák? Nem meghalt a farkas? Vagy a rozsomák halt meg farkas néven?
:D :D
Szerintem!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3275

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Gulka. írta:
2025.01.05., vas. 08:24
Újra Wallace & Gromit!!!
Én is épp tegnap láttam, hogy van, ma nézzük meg a gyerekekkel. .

https://m.imdb.com/title/tt17163970/

De lehet, én jobban várom, mint ők... :smile29:
Mindenesetre beszédes, hogy egy nap alatt mennyi szavazat érkezett rá, és az igencsak pozitív, mint a többi műremek eseten
Ez a rész egy igen régi folytatása, ami ez volt (és érdemes megnézni, hogy a bosszú érthető legyen):
https://m.imdb.com/title/tt0108598/

No meg azért is érdemes megnézni, mert ebben van egy zseniális vonatos üldözős rész is :D

youtu.be/jrmZIgVoQw4
Csak a Marantz! :-D

Gulka.
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 389

Hozzászólás Szerző: Gulka. »

Újra Wallace & Gromit!!!

Gyurma mese felsőfokon!

Már az első 1989 Hold rész is teljesen elvarázsolt a HBO-n a 90-es években.
Az egyik legjobb lett szerintem! Még ilyet Netflix!

Trailer (angol)
https://www.youtube.com/watch?v=X0ZGf2B01uU
Csatolmányok
5bad1d22-273c-49b0-9fd0-1c89d4c2b13b.jpeg
Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990 + Pro-Ject Dac Box E.
Zu Audio Birth + Libtec + HiDiamond D2 / D3 + QED QE 8104 / 8107 / 8174 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Takstar Pro 70.

kasumi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 428

Hozzászólás Szerző: kasumi »

Újratervezés

Nem vagyok robot
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 147

Hozzászólás Szerző: Nem vagyok robot »

venomer írta:
2025.01.03., pén. 11:55
Nem vagyok robot írta:
2025.01.02., csüt. 22:03
is.
Több kritika megírta, helyesen, hogy el kellett volna tudni, akarni dönteni, hogy eredeti vagyok-e vagy összeollózok egy montázst, "tisztelegve" a múltbéli nagyok előtt a fene nagy önkifejezés folyamatában. Így, körbemagyarázva a leghiteltelenebb: ahova jutott pár ötletmorzsa az én vagyok, mint tehetséges rendező, de ahova már nem, ami a film nagyobb részét teszi ki, ott már rendben van a megidézés. (Ha beszart a gyerek vagy leégetett, akkor a te gyereked, de ha mellkast kell domborítani, akkor rögtön az enyém.) A és ZS kategória találkoztatása sem működött egyazon játékidőn belül. Utóhatásként saját vélt tehetségén felbuzdulva akadálytalanul folytatódhat majd tovább a feminista alapú alkotás svungja. Utcai tüntetésben lehet, hogy kellemesebbet alkotna rendezőnőnk.
Meglepődés = kínos favicc és tücsökciripelés. Az ilyen szinten szabadkezi, lezser rendezés öncélú, nem pedig tehetséges. A jelenségre haragszom amiért ez tud sikeres lenni, impulzus alapú fogyasztás, a nézői kritikai érzék alsó polcairól begyűjtött sznobsikernél nem több az egyenlet végeredménye. A mondanivaló aktuális, de egy tisztességes lineáris vonalvezetés, egy végig igényesnek megmaradó, önmagából ki nem eső, egyszerű motívum és az azon való - akár didaktikus - végiglépdelés többet adhatott volna. Ez is jó valamire, láthattuk hogyan kell nem jól hozzányúlni a témához.
Ez is egy vélemény

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Nem vagyok robot írta:
2025.01.02., csüt. 22:03
is.
Több kritika megírta, helyesen, hogy el kellett volna tudni, akarni dönteni, hogy eredeti vagyok-e vagy összeollózok egy montázst, "tisztelegve" a múltbéli nagyok előtt a fene nagy önkifejezés folyamatában. Így, körbemagyarázva a leghiteltelenebb: ahova jutott pár ötletmorzsa az én vagyok, mint tehetséges rendező, de ahova már nem, ami a film nagyobb részét teszi ki, ott már rendben van a megidézés. (Ha beszart a gyerek vagy leégetett, akkor a te gyereked, de ha mellkast kell domborítani, akkor rögtön az enyém.) A és ZS kategória találkoztatása sem működött egyazon játékidőn belül. Utóhatásként saját vélt tehetségén felbuzdulva akadálytalanul folytatódhat majd tovább a feminista alapú alkotás svungja. Utcai tüntetésben lehet, hogy kellemesebbet alkotna rendezőnőnk.
Meglepődés = kínos favicc és tücsökciripelés. Az ilyen szinten szabadkezi, lezser rendezés öncélú, nem pedig tehetséges. A jelenségre haragszom amiért ez tud sikeres lenni, impulzus alapú fogyasztás, a nézői kritikai érzék alsó polcairól begyűjtött sznobsikernél nem több az egyenlet végeredménye. A mondanivaló aktuális, de egy tisztességes lineáris vonalvezetés, egy végig igényesnek megmaradó, önmagából ki nem eső, egyszerű motívum és az azon való - akár didaktikus - végiglépdelés többet adhatott volna. Ez is jó valamire, láthattuk hogyan kell nem jól hozzányúlni a témához.

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Birth (2004) - Jonathan Glazer méltán ismeretlen filmje, szar de jó jelleggel ajánlom. Slow movie, nyomott, esős délutánokkal passzol a legjobban.

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Rossz nővérek - apple TV

Egy Dublinban játszódó sorozat. Talán 2 évad, az első 10, a második 8 résszel.

Még csak az első évad 7. részénél járok.

Eddig nagyon tetszik. Nagyon jó karakterekkel, dialógusokkal, szép felvételekkel, hétköznapinak számító dolgokkal, kivéve egy gyilkosságot, és a lassan kiderülő dolgokat...

Adott 4 nővér, az ő életükbe látunk bele, hétköznapjaikba, titkaikba. A történet az egyik sógoruk "Tapló" (nem élvezett nagy közkedvelést) temetésével kezdődik. Az kiderül, hogy a rendőrségi oldalról "tiszta" halál mégsem az, de hogy hogyan, ki által halt meg az még nem tiszta. Idősíkban ide-oda ugrálva derülnek ki részletek.A kakit a biztosítási ügynök kavarja, mert nem szeretné kifizetni a biztosítási összeget( gondolom a jutalékot vissza kellene fizetniük. Ott is kiderülnek dolgok...

Nem vagyok robot
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 147

Hozzászólás Szerző: Nem vagyok robot »

Alex_Aston írta:
2025.01.02., csüt. 09:37
A szer

https://m.imdb.com/title/tt17526714/

Mi történik, amikor egy Oscart is nyert sztár csillaga kihunyóban van, de ezt nem képes elfogadni? Mindent megtedz érte, hogy ezt megforsítsa (amit nem lehet ugye).
Így kapva.kap az alkalmon, amikor hangzatos ígéretek mellett, illegális módon, erre valamiféle lehetősége van. De persze mindennek ára van, nem is kicsi.
Nos erről szól ez az egyszerre elborult és mellé zseniális társadalom kritikával rendelkező film. Nagyon érdekes a képi világa, a sok közeli felvétel, ami egy-egy cselekedet mutat be úgy, ahogy arra nem szoktunk gondolni.
Itt az emberek kisarkítva kétféléek. A férfiak szexisták, a nők pedig önértékelési zavarban szenvednek.
És szerintem ez utóbbi az egész mozgató rúgja, hogy egyébként a korához képest bőven átlag feletti kinézetű nő (most tekintsünk el a köztudott plasztikai beavatkozásoktól) nem képes elfogadni, hogy már nem 25-30 éves.

Nekem bejött, még ha a végére kicsit talán túlzó is lett, bár a záró képkockák tökéletes lezárást adnak.

652433_1725959008.9396.jpg
"Coralie Fargeat néhány éve letett már az asztalra egy erőszakos feminista bosszúfilmet, melyről összességében szintén pozitív volt a véleményünk. A szer viszont szintet lép, és miközben ugyanúgy hasonlóképp gondolkodik a női sorsokról és szereplehetőségekről, sokkal művészibb módon idézi meg a XXI. században Oscar Wilde remekét, a Dorian Gray arcképét. Ahogy képbe hoz számos további fontos alkotást. Ha az átalakulás horrorja kapcsán nem jutna eszünkbe A légy, hát a rovar fel is tűnik többször, egyértelművé téve az hommage-t. De a romlás ellenére történő újabb és újabb belövés eszünkbe juttathatja a Rekviem egy álomért című Aronofsky-remeket, míg a film végi színpadi jelenet David Lynch klasszikusára, Az elefántemberre rímel. Az utolsó nagyjából húsz percben aztán a mű végletekig fokozza a borzongatást, meglepve még az elmúlt évek legjobb testhorrorjainak (Nyers, Titán, Ők) kedvelőit is.
A szer valóban csak az erős idegzetűeknek ajánlott, nekik viszont annál inkább. Akik kedvelik a határsértő sokkmozikat, azok biztosan új kedvencet fognak avatni. De ha ettől függetlenül nézzük, a fentebb említett filozófiai problémák tökéletes megfogalmazásával a mű azoknak is sokat adhat, akik nem csupán a borzongató horrorélményért térnek be a moziba. Fargeat filmje egyértelműen több szimpla provokációnál, komoly üzenete mind a nemi szerepeket, mind általában a személyiségünk egységét és mibenlétét illetően is fontos tanulságokkal szolgál. Valóban jobb cím lenne neki A szubsztancia. Csak remélni tudjuk, hogy a jövő évi Oscar-gálán megkapja az őt megillető elismerést. Mindenesetre sokan elkönyvelhetjük már most az év legjobb filmjeként."
Forrás:
https://hang.hu/kritika/demi-moore-osca ... ban-168402

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 830

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Scott Pilgrim a világ ellen

2010-es film. Valamiért kimaradt, de most ráakadtam. A mostani "inséges" időkben élmény volt a megtekintése. Vicces, pozitiv és érdekes volt számomra. Azoknak ajánlom, akik lélekben nem olyan idősek, mint valójában. :D
Lemmy miatt írom, hogy volt benne "buzulás" is, de az is viccesen tálalva, nem olyan Netflixesen, amit én sem bírok. :rolleyes:
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

A szer

https://m.imdb.com/title/tt17526714/

Mi történik, amikor egy Oscart is nyert sztár csillaga kihunyóban van, de ezt nem képes elfogadni? Mindent megtedz érte, hogy ezt megforsítsa (amit nem lehet ugye).
Így kapva.kap az alkalmon, amikor hangzatos ígéretek mellett, illegális módon, erre valamiféle lehetősége van. De persze mindennek ára van, nem is kicsi.
Nos erről szól ez az egyszerre elborult és mellé zseniális társadalom kritikával rendelkező film. Nagyon érdekes a képi világa, a sok közeli felvétel, ami egy-egy cselekedet mutat be úgy, ahogy arra nem szoktunk gondolni.
Itt az emberek kisarkítva kétféléek. A férfiak szexisták, a nők pedig önértékelési zavarban szenvednek.
És szerintem ez utóbbi az egész mozgató rúgja, hogy egyébként a korához képest bőven átlag feletti kinézetű nő (most tekintsünk el a köztudott plasztikai beavatkozásoktól) nem képes elfogadni, hogy már nem 25-30 éves.

Nekem bejött, még ha a végére kicsit talán túlzó is lett, bár a záró képkockák tökéletes lezárást adnak.
652433_1725959008.9396.jpg
652433_1725959008.9396.jpg (80.59 KiB) Megtekintve 1515 alkalommal

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 257

Hozzászólás Szerző: scaurus »

Takonykóros dögrovás miatt, sajnos, a két ünnep között volt idő agyzsibbasztást nézni.

Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk
(Bad Boys for Life)
[Max]

Mivel 30 percig egy enyhe félmosolyt nem tudott az arcomra csalni, kinyomtam.
Jó, mondjuk sosem voltam rajongója a sorozatnak, az 1. rész még elment, a 2. részt már gyenge eresztésnek találtam.
(Fasorban sincsenek egy Halálos fegyverrel.)

A kaszkadőr
(The Fall Guy)
[SkyShowtime]

Döbbenetesen gyenge és humortalan.
A döbbenet miatt 58 percig ment, aztán a végére tekertem, hogy valami alakul-e, de semmi.
Jó, mondjuk, én Ryan Goslinggal (soha nem értettem a körülötte lévő hájpot) még nem láttam jó filmet (oké, nem láttam minden filmjét), Emily Blunt-ot meg mindig is jellegtelennek tartottam.

Légi csibészek
(Lift)
[Netflix]
Egy nem túl eredeti, nem túl fordulatos, nem túl vicces, ahhoz képest erős szereposztású, felejthető akció vígjátékszerűség.
Vasaláshoz háttérzajnak jó lehet.

A Hold árnyékában
(In the Shadows of the Moon)
[Netflix]

Egy egész érdekesen induló sci-fi akció, a zsáner elemeit egész tisztességesen rakták össze, de a dramaturgián lett volna mit csiszolni (pl. Harold Nowak előzmény nélküli elővétele a nyuszi kalapból).
Bármennyire érdekesen indul, ez is csak háttérzajnak lehet jó.

Háromezer év vágyakozás
(Three Thousand Years of Longing)
[Telekom Filmklub]

Ezt a filmet nem tudom mire vélni, nem igazán jött át, hogy a költő mit is akart mondani (ha egyáltalán akart bármit is).
Mondjuk, lehet egy olyan értelmezése is, hogy a modern független, erős nőnek elegendő egy olyan kapcsolat, hogy 3 évente megdugják.

Annyiban emlékeztetett Neil Gaiman Amerikai istenek c. regényére, hogy a kerettörténet egy marhaság, ellenben a kerettörténetben elmesélt múltbeli sztorik érdekesek.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Őrület (Netflix)

Jól indul, majd egy rétestészta katyvasz lesz belőle. A felénél szerintem fingjuk sem volt mit hozzanak ki az egészből.
Időrabló. 4 rész elég lett volna.

Fekete galamb (befejezve.)
Továbbra is tolják a férfiszerelmet, szerintem zavaró, hiába írta a kolléga, hogy (őt) nem.
Ha átpörgeted az ominózus részeket, nem rossz, de nem is világmegváltó.
Szerintem!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Venomer

Nincs semmi néznivaló, ezért minDENki eladja az összes házimozi felszerelését.............. leborulok.gif :ohnoohnoohno:

150 film elég lesz egyszerre?

Delorean már írta kb 5 szezon x25 rész DTS-X hanggal megunhatatlan: A célszemély- Person of interest

Dune prófécia sorozat eddig 6 rész,
The day of Jakal a mostani sztár filmsorozat első évad,
Black doves- a homofób részek nélkül nagyon jó,

A Vin Diesel sorozatokból ismert nagyon csinos szinesbőrű lány Nathalie Emmanuel: The killer 2024 es film- Peckock original

Minden filmben a hang effektek teljes spektrumának érzékelése- 15- 20Hz- egészen más intenzitású kikapcsolódást nyújtanak. Magyarul, akinek nagyon jó cucca van és még hallja is a mély- magas hangokat, annak sokkal nagyobb élményt nyújtanak a filmek.
Ezt úgy lehet elérni 50- 60 éves kor felett- ha azt akarod, hogy a hallásod a régi legyen-, beszerzel értisztító kapszulát és az kitisztítja az ereidet + a sportolás. A világ legidősebb emberei mind az értisztítást nevezték meg, azért működik a szervezetük még mindig, mert tiszták az ereik, a hallójáratuk is a fejben a füleknél is. :goodmorning:
Kipróbáltam, tényleg működik, nem lesz sztrókom és sportolok is. A hallásom lényegesen jobb lett, úgy is írhatom, hogy ég és föld az eltérés.
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
Epson 12000B

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 732

Hozzászólás Szerző: Quetz »

venomer írta:
2024.12.28., szomb. 13:34
Látott valaki jót mostanában vagy akár a régmúltjában? Nem kell, hogy művész legyen, csak emelkedjen el valamennyire a kommersztől.
Black Doves, arcane. A Nosferatu is jó lesz, érzem. 😀
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

venomer írta:
Ekkora harc van a fejekben, lelkekben és ez a szint, hogy egy Squid Game-nek ekkora sikernek kell lennie?
Sajnos igen. Alacsony az igény.
Szerintem!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Arthur the King

https://m.imdb.com/title/tt10720352/

Ez is igaz történet alapján készült film.
Egy teljesítmény túra megszállott csapatot mutat be. Nem is tudtam, hogy van ilyen, hogy pár nap alatt gyalog, meg evezve és biciklivel kell 600 km körüli távot megtenni, viszonylag szabad módon.

Egy kóbor kutya verődik a csapathoz ezen a versenyen, ami mindenkinek az utolsó esély ahhoz, hogy végig csinálja, így eléggé feszültek is. A blöki viszont jó hatással lesz rájuk. Filmes túlzások persze, hogy vannak benne, de.megis szerethető a történet, és jó a megvalósítás.
Nem lesz klasszikus, de bőven jó kikapcsolódás, ahogy anno a Nyad című film is volt, ami szintén egy elképesztő teljesítményt mutatott be.

mike-rame
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 678

Hozzászólás Szerző: mike-rame »

venomer írta:
Látott valaki jót mostanában vagy akár a régmúltjában? Nem kell, hogy művész legyen, csak emelkedjen el valamennyire a kommersztől.
Dráma, morális, etikai vívódással, romantikával, Fasszbenderrel, RécsölWájsszal: "Fény az óceán felett."

youtu.be/lk7yw00a4fs

Ugyanez pepitában, sírás nélkül, csipet abszurditással, eksönjelenetekkel, Düpontellel: "Le Convoyeur"

youtu.be/PGZ2UDltLeY

Ez pedig az előbbi kettő elegye, keleti fűszerezéssel, henteléssel, garantáltan nem kommersz: "Sárga-tenger"

youtu.be/f4EUN2ms_Pc
"Áldozat nélkül nincs veszteség"

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”