Köszönjük az észrevételt!kupecke írta: ↑2024.01.15., hétf. 05:56Hát ez az! Fanyalgunk, hogy őskövület hifizők vannak itt, de akkor ne a mai biznisz korszellemet képviseljük már. Én szeretek beszélgetni, csak egy röpke ic kábel átadása is az Oktogonon nem 1-2 perc..., a mára lassan bottal sem piszkálnám meg Meridian dac-ot is egy igazi úriembertől hoztam el. Két ünnep között, mondtam nem akarom zavarni, adja ide az ajtóban, az én bizalmam határtalan. Nem, menjek be, üljek le, hallgassam meg. Véleményem szerint ez kellene itt is. Biznisz az első? Engem nem érdekel, ha hirdetek valamit és százan is beelőznek egy info miatt, de még az előrehozási szándékkal sem izgat. Mindennek meg van a leendő új tulajdonosa, akkor, amikor kell. A régebben jó dolgok mára már nem jók? Dehogynem. Ha alapszintű dac-ot nézek, ma is simán visszatennék a rendszerbe egy HRT-t. Ja, hogy az csak 30 ft, annyiért már csatlakozót sem veszünk!
Mindegy, ez a csont már korábban le lett rágva, döntés született.
Nem fanyalgunk, hanem azt szeretnénk, hogy jöjjenek új fórumtársak, fiatalok IS. :)
Kifejezetten nem a bizniszt támogatjuk, sőt!
Érdemi infot mindig is lehetett és most is lehet írni bármikor a hirdetésekben, az ezeket nélkülöző hozzászólások írása nem megengedett, amik csak előrébb ugrasztják a hirdetést. Ez ugye ismét a csak bizniszelés ellen hat. :)
Bármelyik szabályon lehet változtatni, de egyik sem véletlenül született és biztos lehetsz benne, egyik sem azért, hogy a csak bizniszelőket előnyhöz juttassa a többi fórumtárssal szemben.
Látod, még nem is támadják a régebbi 30e Ft-os dacodat a hirdetésedben, de már véded.
Mindig vizsgáljuk meg az éremnek mindkét oldalát! Hidd el, mi a Fórum építése mellett vagyunk elkötelezettek.