És tényleg!
Csakhogy az én szemem ezeket a lezárt/ beragadt témákat azonnal átugorja, ha arra is tévedek.
Amúgy meg már egy ideje az "olvasatlan hozzászólások" linkről böngészek csak, és így nem jön szem elé.

És tényleg!

Köszi. Minden esetre jól eldugtátok a kávés részre. Aki csak hifizik és nem itt kávézik kb. 0 az esélye, hogy találkozzon vele.csandaz írta: ↑2024.01.15., hétf. 08:36Mert az a kifejezés nincs is hogy "fórum támogatás"rTom írta: ↑2024.01.15., hétf. 08:33A felvetésemre Alex ezen bejegyzése pont egy jó példa.Alex_Aston írta: ↑2024.01.15., hétf. 08:10Hali.
Örülök ennek a fórum támogatás lehetőségének.
Remélem velem együtt sokan fognak támogatást adni.
Lehet majd esetleg tudni, hogy összejött e elegendő pénzmag ahhoz, hogy ne legyen nektek ráfizetés?
Beírva a keresőbe, hogy "fórum támogatás" ezen egyetlen egy találatot kapok semmi előzményt amire hivatkozik!
"fórumtámogatási lehetőségek" a téma címe és a téma szövegében sincsenek ezek a szavak
A kereső egész szavakat keres

Mert az a kifejezés nincs is hogy "fórum támogatás"rTom írta: ↑2024.01.15., hétf. 08:33A felvetésemre Alex ezen bejegyzése pont egy jó példa.Alex_Aston írta: ↑2024.01.15., hétf. 08:10Hali.
Lehet majd esetleg tudni, hogy összejött e elegendő pénzmag ahhoz, hogy ne legyen nektek ráfizetés?
Beírva a keresőbe, hogy "fórum támogatás" ezen egyetlen egy találatot kapok semmi előzményt amire hivatkozik!

A felvetésemre Alex ezen bejegyzése pont egy jó példa.Alex_Aston írta: ↑2024.01.15., hétf. 08:10Hali.

Én úgy emlékszem, hogy kaptál választ.

Szerintem erre a problémára és egy-egy téma/ beszélgetés lekövetésére lehetne egy egyszerű megoldás, ha az " gomb mellett lenne egy olyan is ami a kezdő idézés után keletkező összes idézett kommentet egymás után fűzve jelenítené meg azokat, függetlenűl attól, hogy a válaszok hová kerülnek átrakásra.ZolaBA írta: ↑2024.01.15., hétf. 04:52El kell ezt a kérdést engedni, hiába tetszene pár tucatnak, százak/ezrek akarják a mostanit...
A többség nem olvas annyit, pláne nem irogat, csak bizniszel. Ha pedig megjelennének a hirdetések alatt kérdések, vélemények, netán olcsóbb árak vagy negatív kommentek ... megőrülne a bizniszelők hada. Ne akard ezt a feszültséget![]()

Köszönjük az észrevételt!kupecke írta: ↑2024.01.15., hétf. 05:56Hát ez az! Fanyalgunk, hogy őskövület hifizők vannak itt, de akkor ne a mai biznisz korszellemet képviseljük már. Én szeretek beszélgetni, csak egy röpke ic kábel átadása is az Oktogonon nem 1-2 perc..., a mára lassan bottal sem piszkálnám meg Meridian dac-ot is egy igazi úriembertől hoztam el. Két ünnep között, mondtam nem akarom zavarni, adja ide az ajtóban, az én bizalmam határtalan. Nem, menjek be, üljek le, hallgassam meg. Véleményem szerint ez kellene itt is. Biznisz az első? Engem nem érdekel, ha hirdetek valamit és százan is beelőznek egy info miatt, de még az előrehozási szándékkal sem izgat. Mindennek meg van a leendő új tulajdonosa, akkor, amikor kell. A régebben jó dolgok mára már nem jók? Dehogynem. Ha alapszintű dac-ot nézek, ma is simán visszatennék a rendszerbe egy HRT-t. Ja, hogy az csak 30 ft, annyiért már csatlakozót sem veszünk!
Mindegy, ez a csont már korábban le lett rágva, döntés született.
Hát ez az! Fanyalgunk, hogy őskövület hifizők vannak itt, de akkor ne a mai biznisz korszellemet képviseljük már. Én szeretek beszélgetni, csak egy röpke ic kábel átadása is az Oktogonon nem 1-2 perc..., a mára lassan bottal sem piszkálnám meg Meridian dac-ot is egy igazi úriembertől hoztam el. Két ünnep között, mondtam nem akarom zavarni, adja ide az ajtóban, az én bizalmam határtalan. Nem, menjek be, üljek le, hallgassam meg. Véleményem szerint ez kellene itt is. Biznisz az első? Engem nem érdekel, ha hirdetek valamit és százan is beelőznek egy info miatt, de még az előrehozási szándékkal sem izgat. Mindennek meg van a leendő új tulajdonosa, akkor, amikor kell. A régebben jó dolgok mára már nem jók? Dehogynem. Ha alapszintű dac-ot nézek, ma is simán visszatennék a rendszerbe egy HRT-t. Ja, hogy az csak 30 ft, annyiért már csatlakozót sem veszünk!ZolaBA írta: ↑2024.01.15., hétf. 04:52El kell ezt a kérdést engedni, hiába tetszene pár tucatnak, százak/ezrek akarják a mostanit...
A többség nem olvas annyit, pláne nem irogat, csak bizniszel. Ha pedig megjelennének a hirdetések alatt kérdések, vélemények, netán olcsóbb árak vagy negatív kommentek ... megőrülne a bizniszelők hada. Ne akard ezt a feszültséget![]()

El kell ezt a kérdést engedni, hiába tetszene pár tucatnak, százak/ezrek akarják a mostanit...

Egy másik Apple felhasználóval is találkoztam. Apple-nek a VPN-je az "iCloud Private Relay" és az mostanában elkezdte, hogy váltogat IP címek között. Ez nem jó, nem tetszik az oldalnak, mivel minden bejelentkezéshez tartozik egy IP cím, ezért kijelentkeztet.Tul írta: ↑2024.01.07., vas. 21:16Nem tudom másnál is jelentkezik-e a dolog, de nálam egyre gyakrabban. IOS, Safari.
Rendszeresen kiléptet a rendszer. Belépek, látom az értesítéseim, aztán megnyitok egy topicot és már ki is dobott. Van, hogy azonnal, van, hogy 1, de néha 5 perc múlva.
Egy ideig mindig engedett visszalépni, újabban azonban kényelmetlenül sokszor dobja be a csatolt képen látható üzenetet.
IMG_3119.png

Ezt áthoztam ide, szerintem itt van jó helyen. Köszi az észrevételt!pjm írta: ↑2024.01.03., szer. 20:26Off, építő jelleggel.
Nem kell figyelembe venni, csak úgy megemlítem a dolgot, hogy lássuk másik oldalt is. Aztán úgy is megy az offba.
Anno 25+ éve amikor kezdtem, visszaolvastam teljes topicokat, abból sokat tanultam (olyat is amit most kigyomlálnak mivel nem az adott témához kapcsolódik közvetlenül - de érdekes és hasznos lehet pl a hangfelvételek sajátossága stb.), teljes, követhető volt az egész beszélgetés, és megtanultam, kinek a szavára figyeljek, ha kérdezek. Ráadásul ha nem személyeskedés megy még összekovácsolódik is a csapat. Voltam 4 - 5 fórumon, ennyire sehol sem volt jelen a moderálás, mégse kevésbé szakmai és családias mint akár itt is 15 éve.
Csináljátok ahogy eddig, csak azt mondom a csapongások sem feltétlenül haszontalanok. Ha az ember akar olvas, tisztel, tanul. Nem kell 3 hsz után mindent tudni amit akar, mert az sem biztos, hogy tudja, mit akar, mi kell neki. Aztán ha érdekli úgy is marad. Meg ha érdekli többet olvas mint 3 hsz.
De ez csak egy lökött offba menő hülyesége. És bocsánat a belevauért. Ahogy mondani szokás, amit a zenekar játszik.![]()

Igen, látsz mindent.Amit nem olvastál az kék, amit igen az nem.Az olvasatlan opciónál csak azt mutatja amibe nem léptél be (tehát mind kék), és ha elolvasod akkor el is tűnik, ha újralistázod az olvasatlanokat.Alex_Aston írta: ↑2023.12.31., vas. 09:53
De ilyen esetben látsz mindent is, nem? Hirdetések, stb., ahol aztán nehéz megtalalni q lényeget szerintem.
Nálam úgy működik, hogy ami olvasatlan, az "kék", ugye, és így néz ki:

De ilyen esetben látsz mindent is, nem? Hirdetések, stb., ahol aztán nehéz megtalalni q lényeget szerintem.tonee73 írta: ↑2023.12.31., vas. 09:20Ilyen előfordul velem is ha nem léptet ki a rendszer (ha pld. az emlékezz rám be van jelölve).lacy írta: ↑2023.12.31., vas. 08:40
ja igen: szóval pl nálam olyan ez a fórummotor, mióta ez van, hogy ha hazaérek, az új hozzászólásoknál feljön, hogy van pl akár 8 oldalnyi is.
De ha közben mást is nézek, akkor egyszercsak gondol egyet a nemtommi, és a következő oldal lapozásnál, vagy új hozzászólások frissítésnél lesz belőle 2. és vissza sem tudom nézni ami kimaradt.
Na így pl simán elmegy a dolog előttem láthatatlanul ezért is mondom, hogy pl üzenőfalon is.
Ilyenkor tudod használni bal fenn a gyors linkek menüben az olvasatlan hsz-ek opciót.
Olvasatlan hsz.png
Idehozom a Zöld topicból, mert ott off lenne:

Mire gondolsz? visszakapcsoltam a session ID IP cím vizsgálatát, nem tudja más használni a session-id-d