Minden kábelnek változik a hangja a járatással, akkor is, ha ezt elfogadod, akkor is, ha nem. Igen, még a Radnai kábeleké is. Onnan tudom, mert járt nálam jópár az évek alatt. Rudibá kezembe nyomott már párat, hogy vigyem haza és próbáljam ki. Én ezt meg is tettem. Mindegyik kábelnek az idő múlásával megfigyelhető volt a hangzásbeli változása, általában pozitív irányban, de ez elmondható az összes többi kábelre is. Az, hogy honnan, hava jutott el, az egy más kérdés, de a jelenség egyértelműen megfigyelhető.chord_ írta: ↑2025.06.14., szomb. 08:58.. meg főként, hogy megszokjad az új hangot... amely elsőre totálisan nem tetszik, az első percekben főleg nem, amikor talán a valóságot hallod... aztán meg gyötröd magad, hogy óriási pénzt fizettél érte, ez egy jó kábel, egyszerűen jól kell szólnia, a neten is megmondták, és 200 óra, az 200 óra, tolni kell, írni naplót, hogy mikor ér már véget, vágni a centit... 150 óránál jársz, és egyre sz@rabbul érzed magad zenehallgatás közben, de kitartás, mindjárt helyreugrik a hang...SoundMania írta: ↑2025.06.14., szomb. 08:09...Vagy végre megértenéd miért érdemes jó kábelt venni. Viszont 150-200 óra járatás kell neki...
... ha nem szimpla járatás, hanem zenehallgatás, napi 1-2 óra, komolyan, figyelve, az mondjuk 1/2 év, ha kitartó vagy, és hisztisen nem dobod ki a francba 10 perc után, mint én, akkor gyakorlatilag bármilyen hanghoz hozzá fogsz szokni, és megtalálni benne azt, ami tetszik...
:)
Rövid hifis pályafutásom alatt eddig 1 kábel volt, amit hisztisen “kitéptem” mondjuk nem 10 perc, de kb 2 óra után, (az egy hangsugárzó kábel volt) egyébként nagy dráma soha nem volt.