Két like-ot megint ki kellett szedjek innen, mivel annak kommentjében ment egymás osztása.pjm írta: ↑2025.06.12., csüt. 19:23
- [OFF - katt ide ha látni akarod]
- Tisztelettel kérdezem, kire gondoltam?
Segítenél, mert én nem tudom. Komolyan. Annyit tudok, hogy 30 év hifizés és fórumozás után két év itteni olvasást követően azt gondolom, a jelenlegi itteni kábelezős topic számomra a legértéktelenebb, a legkevesebb érdekességet és - számomra - hasznos információt itt találom meg. Miért? Mert a legtöbb beszélgetés pár termékre szűkíti a kört, vagy olyan technológiákról folyik beszélgetés (pl fagyasztás), ami engem halandót nem érdekel. Bár ezzel sincs nagy baj, mert van pár ember aki szívesen beszél róla és van akit érint, bár olvastam sok olyan hozzászólást, hogy nem.
Az viszont rémlik, hogy hangi jellemzőket rendszerbeillést és egyebeket nemigen olvastam itt (A VZ kivétel, az mindenhova illik - de hogy az finomabb, ütősebb, nyíltabb, folyékonyabb, vagy milyen, nem sikerült rájönnöm.). Lehet, hogy azért, mert érdektelenségem okán van, hogy egy hétig sem nézek be, pont azért, mert nincs számomra itt semmi olvasnivaló.
Szóval ha visszaolvasod az elmúlt pár hónapot vagy egy évet, van a Canare, meg a Neotech, meg a Kondo, esetleg fut még a Transparent hálózati, JELLEMZŐEN.
Persze az enyém is egy elnagyolt vélemény, de nagy vonalakban ezt olvasni.
Mindegy, visszatérve, volt ez az elmúlt pár hét aztán a leállás. Visszanyitják a topicot, kérik, váltsunk témát. De valamiért vissza akarunk nyúlni az elmúlt időszakhoz. Az után, hogy figyelmeztettek rá, hogy hagyjuk abba és bezárták a topicot.
A szurka-piszka részemről arról szólt, hogy szűk kör tud itt beszélni valamiről anélkül, hogy ki ne lenne oktatva, hogy tévúton jár, és aztán beszélgettek itt olyan dolgokról vita közben, hogy a sarki kutyát sem érdekli kb - legalábbis itt nem. Nem véletlenül ment a takarítás.
De folytassuk. Mondod te. Én ebben nem leszek partner.
Jól írta Alex, nem értetted mit akartam, és mire gondoltam pontosan, azt meg pláne nem értetted, hogy nem személyre, hanem itteni mindennapokra gondoltam a hozzászólásommal.
Hogy te ezt félreértetted az azért lehet, mert még mindig nem hideg fejjel olvasod ezt a topicot, nem látod, hogy lenne itt klasszikus kábelezős olvasmányokra is igények.
Sajnálom.
Mindenesetre ebben a jelenlegi sodrásban én nem találom a helyem. Tudom, téged ez nem érdekel. De ha az igényekre is tekintettel akarsz l.enni, nézd meg, Alex vagy én hány lájkot kaptunk az elmúlt 3 napban itt, és ti mennyit kaptatok, abból leszűrheted, hogy tényleg lenne itt arra igény, hogy normál mederben menjenek végre itt a dolgok.

Még egyszer kérem (mint azt már egyszer tettem): ha valakinek - akár negatív - véleménye van azt írja le szalonképesen nyilvánosan, vagy rendezze le a másikkal privátban.Szerintem a két érintett nagyon jól tudja, hogy miről beszélek.

Köszi.