Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kedvenc zenei felvételeim
Nekem nincs, de láttam egy nem publikus helyen teljes diszkográfiát (kb1GB) mp3-on.
Koszi, mp3-ban mar megvan.
SB Classic > H/K970LE > CAV DP880A
- zsocc
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 4
Sziasztok!Nils Lofgren - Acoustic Live vagy bármely más albuma érdekelne.
Nils Lofgren - Favorites 1990-2005 jó lesz? flacben van.
Nagyon szépen köszönöm! de közben sikerült már megszereznem a Favorites -et is meg az Acoustic Live -ot is!
ProAc Studio 110 -Zu Audio Mission mkI - Pioneer X-HM76
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5202
Ludovico Einaudit ismeri valaki? Tud valaki boltot, ahol lehet kapni a CD-it? Vagy valami vesztesegmentes letoltesi lehetoseg?
Nekem nincs, de láttam egy nem publikus helyen teljes diszkográfiát (kb1GB) mp3-on.
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5202
Sziasztok!Nils Lofgren - Acoustic Live vagy bármely más albuma érdekelne.
Nils Lofgren - Favorites 1990-2005 jó lesz? flacben van.
Ugyan már 2007-ben megjelent, de hozzám még csak három hete jutott el a Barbaro III-as lemeze. Nekem nagyon tetszik ez a lemez, Both Miklós érkezése igen jót tett a zenekarnak. Észrevehető némi King Crimson beütés ezen az új albumon, de ez legyen a legnagyobb baj, ami egy zenekarral megtörténhet. Még zenész füllel hallgatva is olykor nehéz követni, hogy épp miben játszanak, oly könnyedén váltanak pl. 5/8 és 7/8 között, az Álmodban c. szerzemény második részében pl. kissé nehéz megszámolni az ütemeket. Zseniális, tessék meghallgatni!
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
- zsocc
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 4
Sziasztok!
Nils Lofgren - Acoustic Live vagy bármely más albuma érdekelne.
ProAc Studio 110 -Zu Audio Mission mkI - Pioneer X-HM76
- Marci,az eb
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Amazonról rendel valaki mostanában lemezeket? Hozzá kelene csapni egy pc-s játékot plusszba a rendeléshez, aztán majd rendeznénk a piszkost. Hm?
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2729
Ma Coldplay koncert,előmelegitésnek ezt fülelem
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Ludovico usacd
Én innen vásárolok!
Koszi a tippet!
Ludovico usacd
Én innen vásárolok!
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
Ludovico Einaudit ismeri valaki? Tud valaki boltot, ahol lehet kapni a CD-it? Vagy valami vesztesegmentes letoltesi lehetoseg?
Ez nagyon jó !!!
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
Atyaééég!!Az ott középen Jimmy Page?
(...) "Hey hey, my my,
Rock 'n Roll will never die" (...)
PS: a Mars Volta is istenkirály
Az haggyán, de Eddie a rákharc után !
Nameg Omar !!! :taps:
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
- dominique29
- V.I.P.
- Értékelés: 235
Atyaééég!!
Az ott középen Jimmy Page? :taps:
(...) "Hey hey, my my,
Rock 'n Roll will never die" (...)
PS: a Mars Volta is istenkirály
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
örülök hogy tetszik ..a másik kedvencem Brahem-töl(jó,mind az ,talán a "Khomsa" vlmilyért nem gyere be ) a "Thimar" Brahem/J.Surman /D.Holland....nagyon pöpec
Köszi!
Na majd ezt is felhajtom
Egyébként a másik nagy kedvencem mostanában Oliver Shanti, tőle is a Buddha and Bonsai collection Vol. 1-4. Egyszerűen hibátlan - annak aki kicsit is nyitott a távol-keleti hangzásra, kultúrára.
- dixie-chicken
- V.I.P.
Anouar Brahem "Le Voyage de Sahar" ...eszméletlenül jó(szép!) világzene
Meghallgattam. Nagyon tetszik. Rögtön meg is szereztem még 2 albumát!!!
Kösz a tippet!
örülök hogy tetszik ..a másik kedvencem Brahem-töl(jó,mind az ,talán a "Khomsa" vlmilyért nem gyere be ) a "Thimar" Brahem/J.Surman /D.Holland....nagyon pöpec
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
Meghallgattam. Nagyon tetszik. Rögtön meg is szereztem még 2 albumát!!!
Kösz a tippet!
- bendeguz76
- Nincs visszaút
- Értékelés: 10
kicsit habókos szerintem,de jo értelemben, de nagyon érzi a zenét.meghallgatásra érdemes,nekem nagy kedvencem ez az album.Andy Fairweather Low:Sweet Soulful Music
- dixie-chicken
- V.I.P.
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
most éppen az új judas priest album, anostradamus a nagy favorit nálam, mp3-ban nem győzött meg, de miután az eredeti cd-t kb. 10-edszerre hallgatom, nem lehet abbahagyni
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Hosszú idő után azt mondtam újra megpróbálom. De ez nem ilyen volt. Fergeteges, energiával, élettel teli koncert volt.
Örülök hogy élvezted!
Nekem anno egy Uriah Heep koncert volt a negatív csúcs.
Talán jobb lett volna "Uriah Heep Revival Band" címen futtatni, úgy elnézhető lett volna az a minőség ...
Nekem pont a debreceni Uriah Heep volt az egyik legnagyobb koncertélményem. Voltunk vagy 300an a Főnix csarnok helyett a Lovardába tették (hála a szervezőknek, hogy nem fújták le az egészet) ahol nem volt semmi a színpad és köztünk és valami olyan közvetlen kapcsolat lett a zenekar és a közönség között ami lehetetlen egy nagy arénában. És bitang jól nyomták, lehet, hogy még tetszett is nekik a dolog. Végig mosolyogtak és Mick Box a kezembe nyomta azt a pengetőt amivel a July Morningot játszotta egy perccel előtte
Sosem volt igazi kedvencem, de Alanis Morissette új albuma a Flavors of Entanglement letaglózott. Ajánlom kipróbálásra azoknak akiknek fekszik ez a stílus.