Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kedvenc zenei felvételeim

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2729

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Anouar Brahem "Le Voyage de Sahar" ...eszméletlenül jó(szép!) világzene

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

most éppen az új judas priest album, anostradamus a nagy favorit nálam, mp3-ban nem győzött meg, de miután az eredeti cd-t kb. 10-edszerre hallgatom, nem lehet abbahagyni

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Hosszú idő után azt mondtam újra megpróbálom. De ez nem ilyen volt. Fergeteges, energiával, élettel teli koncert volt. 
Örülök hogy élvezted!
Nekem anno egy Uriah Heep koncert volt a negatív csúcs.
Talán jobb lett volna "Uriah Heep Revival Band" címen futtatni, úgy elnézhető lett volna az a minőség ...

Nekem pont a debreceni Uriah Heep volt az egyik legnagyobb koncertélményem. Voltunk vagy 300an a Főnix csarnok helyett a Lovardába tették (hála a szervezőknek, hogy nem fújták le az egészet) ahol nem volt semmi a színpad és köztünk és valami olyan közvetlen kapcsolat lett a zenekar és a közönség között ami lehetetlen egy nagy arénában. És bitang jól nyomták, lehet, hogy még tetszett is nekik a dolog. Végig mosolyogtak és Mick Box a kezembe nyomta azt a pengetőt amivel a July Morningot játszotta egy perccel előtte

szilu
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: szilu »

Sosem volt igazi kedvencem, de Alanis Morissette új albuma a Flavors of Entanglement letaglózott. Ajánlom kipróbálásra azoknak akiknek fekszik ez a stílus.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Igy van ez egyértelmű

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2555

Hozzászólás Szerző: mishow »

Neked meg jó az ízlésed
Köszi!

(Ok-OK! Tudom h nem nekem szólt, de nekem is nagyon megtetszett. Akkor az enyém is jó? )

Vendég

Elismerésem a hölgynek, valami eszméletlen hangja van...Neked meg jó az ízlésed

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Ez tényleg nagyon jó! Megint tanultam valamit.

Vendég

Ha már koncert:

Decemberben a hibátlan akusztikájú Müvészetek Palotájában Mariza koncert.

A hölgy hangja szerintem mindent visz!

Mariza video

ÉS mégegy:

Jegyek még talán kaphatóak!

Kötelező!

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Hosszú idő után azt mondtam újra megpróbálom. De ez nem ilyen volt. Fergeteges, energiával, élettel teli koncert volt.
Örülök hogy élvezted!
Nekem anno egy Uriah Heep koncert volt a negatív csúcs.
Talán jobb lett volna "Uriah Heep Revival Band" címen futtatni, úgy elnézhető lett volna az a minőség ...

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

Frissitésként a szombati Santana koncertélményeket
Biztosan jó lehetett.
Sajnos anno voltam pár nagyon rosszul sikerült koncerten, ahol régi nagy nevek rombolták a nimbuszukat, így azóta nem szívesen járok koncertre.

Sajnos én is. És akkor óriási csalódást okozott. Az egy magyar előadó volt.

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Frissitésként a szombati Santana koncertélményeket
Biztosan jó lehetett.
Sajnos anno voltam pár nagyon rosszul sikerült koncerten, ahol régi nagy nevek rombolták a nimbuszukat, így azóta nem szívesen járok koncertre.

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

Frissitésként a szombati Santana koncertélményeket,Santana "III/Third" 

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Frissitésként a szombati Santana koncertélményeket,Santana "III/Third"

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

boubacar
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: boubacar »

Hihi, épp a második lemezüket, a Return Of The Pannonians-t hallgatom, és szerintem igen is nagy élmény.) Sokkal összeszedettebb és izgalmasabb mint az első volt szvsz. Bár még mindig a Rudies Got A Soul a legjobb számuk..

Amúgy ma jött meg a cdbaby.com-ról postával együtt vicces 19.50 dodóért Aga Zaryan - Picking Up The Pieces lemeze, ami mostanában az abszolút kedvenc, respectből muszáj volt megvennem. Lengyel hölgyemény és Diana Krallt a kispadra tette nálam, a zenészekkel együtt.

Ez a szám eredetileg Abbey Lincolné, tőle is ismertem, de ahogy Aga Zaryanék játszák, az valami nagyon baba. A Day Deam számuk meg végig olyan bőgőzés, hogy jobbam nincs is.

Szóval tudom ajánlani!
[8]__[=|=]__[8]

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Nem nagy hifi élmény de én mostanában Pannonia Allstars Ska Orchestra-t hallgatok.
Az oldaluk. Aki nem ismeri hallgasson bele... hátha?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Robert Plant & Alison Krauss "Raising sand"..érdekes párositás+ T.Bone Burnett mint producer..country,folk,finoman vibráló,filigrán,nyugis zene,semmi Zepp.feeling ,vagyis igen,mint a "Tangerine"(Led Zeppelin III ) 

Nekem 2 szám tetszett a lemezről amit hallgattam.
A többi nem fogott meg igazán.
De érdemes meghallgatni mert valóban érdekes "egyveleg".

egy ideje megvan,eleinte nem nagyon tudtam magam sem megbarátkozni vele..
többszöri meghallgatást igényel...

(de lehet hogy csak a nagy meleg hatására van ez az újrafelfedezés)

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Robert Plant & Alison Krauss "Raising sand"..érdekes párositás+ T.Bone Burnett mint producer..country,folk,finoman vibráló,filigrán,nyugis zene,semmi Zepp.feeling ,vagyis igen,mint a "Tangerine"(Led Zeppelin III ) 

Nekem 2 szám tetszett a lemezről amit hallgattam.
A többi nem fogott meg igazán.
De érdemes meghallgatni mert valóban érdekes "egyveleg".
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

No az aggastyánok megint kiadtak egy lemezt: Rush - Snakes and Arrows Live dupla CD 2007-ből. Eddig az volt a véleményem, hogy a Rush legjobb koncertlemeze az Exit... Stage Left, de immár úgy gondolom, hogy ez a vadonatúj lemez legalább olyan jó, pedig a megjelenésük között eltelt két és fél évtized. A zenével nem takarékoskodott a három kanadai kriptaszökevény: az első CD 79, a második pedig 75 perc terjedelmű.   
gratula! imádom őket, stúdió albumok begyűjtéser most zárult le, a feedback jön jövő héten meg, ha jó a posta
3 koncertalbum hiányzik a gyüjteményből. ez, a rio-s koncert és a 30 éves dvd hanganyaga, idén le akarom zárni a rush diszkográfiát

Szerintem a klasszikus Rush felé való visszetérés a Snakes and Arrows c. stúdiólemez volt, amit dupla LP-n is jól megvettem, nekem a Test for Echo és a Vapor Trails nem annyira jön be, ámbár természetesen azok is megvannak.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

No az aggastyánok megint kiadtak egy lemezt: Rush - Snakes and Arrows Live dupla CD 2007-ből. Eddig az volt a véleményem, hogy a Rush legjobb koncertlemeze az Exit... Stage Left, de immár úgy gondolom, hogy ez a vadonatúj lemez legalább olyan jó, pedig a megjelenésük között eltelt két és fél évtized. A zenével nem takarékoskodott a három kanadai kriptaszökevény: az első CD 79, a második pedig 75 perc terjedelmű.
gratula! imádom őket, stúdió albumok begyűjtéser most zárult le, a feedback jön jövő héten meg, ha jó a posta
3 koncertalbum hiányzik a gyüjteményből. ez, a rio-s koncert és a 30 éves dvd hanganyaga, idén le akarom zárni a rush diszkográfiát

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

In memoriam Esbjörn Svensson:E.S.T."Strange place for snow"

freeduck
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 88

Hozzászólás Szerző: freeduck »

Sally Oldfield,The Corrs,Madeleine Peyroux,Van Morrison újabb felvételei,Chieftains,Arie India,Jamie Cullum,Bebel Gilberto,Gotan Project,Lhasa..részemröl ennyi
Köszönöm

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Sally Oldfield,The Corrs,Madeleine Peyroux,Van Morrison újabb felvételei,Chieftains,Arie India,Jamie Cullum,Bebel Gilberto,Gotan Project,Lhasa..részemröl ennyi

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”