Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha azt nézem, h sok helyen ez a szar ami nekem van majdnem 300 ezer volt nemrég. Ahhoz képest az a FULL HD szinte ingyen van ennyiért...
ez mindig is meglesz, holnap jön az új yami dvds2700-asom, most egy vagyon(130k), decemberben lehet, hogy már 80ezerért fogják dobálni az emberek után
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha azt nézem, h sok helyen ez a szar ami nekem van majdnem 300 ezer volt nemrég. Ahhoz képest az a FULL HD szinte ingyen van ennyiért...
Lcd, Led, Oled TV-k
Van egy ilyen oldal: www.hdtvsolutions.com, ez elég megbizhatónak tünik, no meg a Philips saját oldala is. Úgy vettem észre, hogy az europai változat a 42PFL7403D-10, ez 100 hz-s és 2 ms-s, az amerikai a D-27, itt 3 ms és 120 hz van /gondolom az NTSC miatt/. Könnyű összekeverni /nekem sikerült/ a 7603-as tipussal, ami szinte ugyanez /árban is/ de nem 100 hz-s viszont ambilájtos, de itt 5 ms a válasszidő. Ha igy haladok ledoktorálok a tv adatokból.
Még valami ami a "döntésemet" alátámasztja: nemrég láttam az 5603-as -ami nem 100 hz-s- és gyors mozgásnál sem volt semmi baja a képnek. Pont egy leopárd szaladgált össze-vissza a természetfilmen és ragyogó volt a kép. Úgy vélem, hogy a 100 hz + 2 /3/ ms + pixelplus3 HD nem egy rossz csapat együtt. Most egy 82-es crt Philipsem van és a pixelplus remekül működik. Szóval engem lenyügözött az 5603-as, ez pedig egy fejlettebb tipus. Ettől függetlenül a Sony Braviákon is lenyügöző a kép.
Garit mennyit adnak rá? Lehet, hogy még a végén én is óriás tv-t veszek. ennyiért, ha hivatalos magyar gari van hozzá, akkor ajándék.
- jános bácsi
- V.I.P.
- Értékelés: 132
Lcd, Led, Oled TV-k
Van egy ilyen oldal: www.hdtvsolutions.com, ez elég megbizhatónak tünik, no meg a Philips saját oldala is. Úgy vettem észre, hogy az europai változat a 42PFL7403D-10, ez 100 hz-s és 2 ms-s, az amerikai a D-27, itt 3 ms és 120 hz van /gondolom az NTSC miatt/. Könnyű összekeverni /nekem sikerült/ a 7603-as tipussal, ami szinte ugyanez /árban is/ de nem 100 hz-s viszont ambilájtos, de itt 5 ms a válasszidő. Ha igy haladok ledoktorálok a tv adatokból.
Még valami ami a "döntésemet" alátámasztja: nemrég láttam az 5603-as -ami nem 100 hz-s- és gyors mozgásnál sem volt semmi baja a képnek. Pont egy leopárd szaladgált össze-vissza a természetfilmen és ragyogó volt a kép. Úgy vélem, hogy a 100 hz + 2 /3/ ms + pixelplus3 HD nem egy rossz csapat együtt. Most egy 82-es crt Philipsem van és a pixelplus remekül működik. Szóval engem lenyügözött az 5603-as, ez pedig egy fejlettebb tipus. Ettől függetlenül a Sony Braviákon is lenyügöző a kép.
Lcd, Led, Oled TV-k
Én össze is kevertem Tényleg 3 ms-nak írják. Garit 3 évet a bolt?
Lcd, Led, Oled TV-k
Végül is teljesen mind1, nem 8ms az biztos. A tévé tuti, hogy jó és ennyi pénz szerintem egyáltalán nem sok érte. Ráadásul még szép is.
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
adatai alapján jó kis tv, gyorsan le kell érte perkálni a zsét, aztán beizzítani
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
- jános bácsi
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Na ez azért merőben furcsa.... Én szeretem a philipset, de ez vicc. 2ms szerintem nem lehet. Egyébként a tv meg piszok jó.
Szerk: a 9603 már talán 2ms
Lcd, Led, Oled TV-k
Amit én találtam ott ez a leírás
Technical specifications
Picture/Display
Aspect ratio Widescreen
Brightness 500 cd/m²
Dynamic screen contrast 30000:1
Response time (typical) 5 ms
Viewing angle 178º (H) / 178º (V)
Diagonal screen size (inch) 42 inch
Diagonal screen size (metric) 107 cm
Display screen type LCD Full HD W-UXGA Act. matrix
Panel resolution 1920x1080p
Picture enhancement Pixel Plus 2 HD , 3D Combfilter , Active Control + Light sensor , Contrast Plus , Digital Noise Reduction , Jagged Line Suppression , Luminance Transient Improver , Progressive Scan , HD Natural Motion
Screen enhancement Anti-Reflection coated screen
Supported Display Resolution
Computer formats 640 x 480, 60, 72, 75, 85Hz , 720 x 400, 70Hz , 800 x 600, 60, 72, 75, 85Hz , 1024 x 768, 60, 70, 75, 85Hz , 1280 x 768, 60Hz , 1280 x 1024, 60Hz , 1360 x 768, 60Hz
Video formats 480i, 60Hz , 480p, 60Hz , 576i, 50Hz , 576p, 50Hz , 720p, 50, 60Hz , 1080i, 50, 60Hz , 1080p, 50Hz, 60Hz , 1080p, 24Hz, 25Hz, 30 Hz
Sound
Equalizer 7-bands
Output power (RMS) 30W
Sound Enhancement Auto Volume Leveller , Graphic Equaliser , Incredible Surround
Sound System Mono , Stereo , BBE
Loudspeakers
Built-in speakers 2
Lcd, Led, Oled TV-k
Részemről eldőlt a dolog: az utoljára maradt két versenyző a Sony KDL 40W4000 és a Philips 42PFL7403 volt. Győzött nálam a Philips: Full HD, Pixel Plus 3, 100 hz, 2 ms válaszidő és MPEG4-es DVBT, valamint gyönyörű külső. Mostmár csak meg kell venni, sajnos 299 db ezrest kell letenni érte, de nem vesz az ember minden évben tv-t és ez eléggé jövőbiztosnak tünik.
Szerintem az 6ms késési idővel rendelkezik.
Aspect ratio Widescreen
Brightness 500 cd/m²
Dynamic screen contrast 30000:1
Response time (typical) 3 ms
Viewing angle 178º (H) / 178º (V)
Diagonal screen size (inch) 42 inch
Diagonal screen size (metric) 107 cm
Display screen type LCD Full HD W-UXGA Act. matrix
Panel resolution 1920x1080p
Picture enhancement Pixel Plus 3 HD , 3D Combfilter , Active Control + Light sensor , Contrast Plus , Digital Noise Reduction , Jagged Line Suppression , Luminance Transient Improver , Progressive Scan , 100Hz LCD , HD Natural Motion
Screen enhancement Anti-Reflection coated screen
http://www.consumer.philips.com/consume ... PFL7403-98
Jó ez a TV
Két tuneres ráadásul.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Lcd, Led, Oled TV-k
Én levettem a kérdést, mert akárhány oldalon néztem mindegyiken más adat szerepelt Volt 5ms, volt 3ms, és 2 is. De nekem fura az a 2ms. A nagyobbik is több.
Lcd, Led, Oled TV-k
Részemről eldőlt a dolog: az utoljára maradt két versenyző a Sony KDL 40W4000 és a Philips 42PFL7403 volt. Győzött nálam a Philips: Full HD, Pixel Plus 3, 100 hz, 2 ms válaszidő és MPEG4-es DVBT, valamint gyönyörű külső. Mostmár csak meg kell venni, sajnos 299 db ezrest kell letenni érte, de nem vesz az ember minden évben tv-t és ez eléggé jövőbiztosnak tünik.
Szerintem az 6ms késési idővel rendelkezik.
Lcd, Led, Oled TV-k
Akkor azt még viszonylag jó áron megúszod...Jók a Philips tévék, csak itthon nem annyira elterjedt. Ugyan ez a helyzet a SHARP tévékkel is, csak az LCD-ben olyan mint a Plazma a Pioneerból, legalábbis árban
- jános bácsi
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Tigi az más tészta.
Hát én ha tévét vennék tuti nem adnám 106 alá....Főleg mos, h nem is sok az árbeli difi köztük. DE most akkor plazmát vagy LCD-t akarsz? Szerintem ezek az olcsó LCD-k 8ms válaszidővel nem sokat érnek.Azért nem adnék pénzt, akkor inkább plazma. DE ha valami normálisabb LCD-t szeretnél az más tészta...Mindkettőnek megvan az előnye és hátránya a másikkal szemben. Neked kell eldöntened mi lesz a felhasználási terület..
Lcd, Led, Oled TV-k
Tigi az más tészta.
Lcd, Led, Oled TV-k
ha kb 3 méterről nézem a tv-t akkor egy 82-es méret vajon mennyire elegendó szerintetek?
Kicsi, de neked kell mondani aki Projizik?
Lcd, Led, Oled TV-k
ha kb 3 méterről nézem a tv-t akkor egy 82-es méret vajon mennyire elegendó szerintetek?
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez van itthon:A KDS-55A2000 a Sony SXRD hátulról vetítős TV-je, 140 centis képátlójával, 1080p felbontásával és megfizethető árával remek választás lehet egy kis házi-moziba, és nem mellesleg még TV nézésre is használható.
A Sony azzal a nem titkolt céllal fejlesztette ki az SXRD (Silicon X Reflective Display) Mikro Display képmodulátor technológiát, hogy az ezt alkalmazó hátulról vetítős (projektoros) TV (HVTV) készülékek hasonlóan mitikus módon ragadják majd meg az emberek képzeletét, mint annakidején a Trinitron képcsöves televíziók. Ez utóbbiak 1968-as megjelenése meghatározó volt abban, hogy az akkor még kevéssé ismert Sony márkanév miként épült be a fogyasztók köztudatába. Mivel képük alapvetően más, sokkal nagyobb fényerejű, élénkebb színű és élesebb volt, mint az összes más akkor kapható készüléké, bár az eredeti Trinitron televíziók jóval drágábbak voltak a versenytárs modelleknél, mégis a legkeresettebb, és a vágyott státuszt kifejező termékké váltak. Ami azt illeti, szüksége is lenne a japán szórakoztatóelektronikai óriásnak arra, hogy valamivel helyreállítsa utóbbi időben megtépázott tekintélyét.
Bár a Sony jelentős összegeket fektet az LCD TV-k gyártásába is, de a plazma TV-k gyártásával felhagyva a nagyobb képméreteknél a HVTV-k sikerében bízik, s ezekben a 3LCD mellett az SXRD technológia kap kiemelt szerepet.
Az első SXRD termék a jó fogadtatást kapott high-end Qualia 004 frontvetítő volt, mely bizonyította a Sony mérnöki tudását. Ezt követte a Qualia 006, ami a legtöbb teszt szerint új minőséget állított fel a HVTV-k között. A tengerentúlon már tavaly megjelentek a megfizethetőbb árú modellek is, de Európának mostanáig kellett várnia a KDS-55A2000-re és a 178 centis képátlójú óriásra, a KDS-70R2000-re.
http://www.hazimoziportal.hu/cikkshow.php?aid=2&cid=894
Itt van az adat róla:
Webáruház:
Lcd, Led, Oled TV-k
Anno mikor bejött ez a 3lcd-s sony megnéztem én is. A fényt azt nem szereti. Ez kiderült még a bemutatóteremben. Mozizni viszont nagyon jó. Sőt sztem arra jó csak igazán.
Ez a legutolsó kiadás.
Ennek elég jó a fényereje.
Webáruház:
Lcd, Led, Oled TV-k
5 méterről 55"? Nem folyik ki a szemed?(bár gondolom az plazma) Én annyit tuti nem áldozok tv-re. Nekem a monitoron 24"-os-de zavar pl. netezés közben.1+1+1 év garit írnak az edigitalnál. Én is meglepődtem amikor megláttam. A mai napot rászánom egy kis nézelődésre. Meglátjuk mi lesz belőle. Mondjuk, ha philipset nem tudok venni, nem hinném, hogy veszek tv-t. Akkor inkább tényleg várok még. 300k nál már nagyot lehet bukni egy év alatt is.
Szerk. Nem 34"-t akartam írni, hanem 37-et.
Nem plazmám van,hanem egy Full HD-s Sony hátsó kivetítős LCD tv.
800 volt egy éve.Most kb 300-at ér.
Nincs gond a mérettel.
Anno mikor bejött ez a 3lcd-s sony megnéztem én is. A fényt azt nem szereti. Ez kiderült még a bemutatóteremben. Mozizni viszont nagyon jó. Sőt sztem arra jó csak igazán.
Lcd, Led, Oled TV-k
5 méterről 55"? Nem folyik ki a szemed?(bár gondolom az plazma) Én annyit tuti nem áldozok tv-re. Nekem a monitoron 24"-os-de zavar pl. netezés közben.1+1+1 év garit írnak az edigitalnál. Én is meglepődtem amikor megláttam. A mai napot rászánom egy kis nézelődésre. Meglátjuk mi lesz belőle. Mondjuk, ha philipset nem tudok venni, nem hinném, hogy veszek tv-t. Akkor inkább tényleg várok még. 300k nál már nagyot lehet bukni egy év alatt is.
Nem plazmám van,hanem egy Full HD-s Sony hátsó kivetítős LCD tv.
800 volt egy éve.Most kb 300-at ér.
Nincs gond a mérettel.
Webáruház:
Lcd, Led, Oled TV-k
5 méterről 55"? Nem folyik ki a szemed?(bár gondolom az plazma) Én annyit tuti nem áldozok tv-re. Nekem a monitoron 24"-os-de zavar pl. netezés közben.
1+1+1 év garit írnak az edigitalnál. Én is meglepődtem amikor megláttam. A mai napot rászánom egy kis nézelődésre. Meglátjuk mi lesz belőle. Mondjuk, ha philipset nem tudok venni, nem hinném, hogy veszek tv-t. Akkor inkább tényleg várok még. 300k nál már nagyot lehet bukni egy év alatt is.
Lcd, Led, Oled TV-k
A philips nem egy rossz választás szerintem.De nem csak a Samukra van 3 év gari?
A philipseknél 1+1 év szokott lenni.De lehet hogy tévedek.
Én is ezen vacillálok.3és fél méterre szerintem a 37"-es tv tökéletes méret.
Plussz ugye a tv mellett szól a pixel plus,natural motion.