Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha azt nézem, h sok helyen ez a szar ami nekem van majdnem 300 ezer volt nemrég. Ahhoz képest az a FULL HD szinte ingyen van ennyiért...
ez mindig is meglesz, holnap jön az új yami dvds2700-asom, most egy vagyon(130k), decemberben lehet, hogy már 80ezerért fogják dobálni az emberek után
Ez mindig így lesz és nem is fog változni. Mindig lesz újabb, jobb, szebb, dizájnosabb, de ha mindig csak az újabbat várja valaki soha sem lesz tévéje.
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha azt nézem, h sok helyen ez a szar ami nekem van majdnem 300 ezer volt nemrég. Ahhoz képest az a FULL HD szinte ingyen van ennyiért...
ez mindig is meglesz, holnap jön az új yami dvds2700-asom, most egy vagyon(130k), decemberben lehet, hogy már 80ezerért fogják dobálni az emberek után
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Van egy ilyen oldal: www.hdtvsolutions.com, ez elég megbizhatónak tünik, no meg a Philips saját oldala is. Úgy vettem észre, hogy az europai változat a 42PFL7403D-10, ez 100 hz-s és 2 ms-s, az amerikai a D-27, itt 3 ms és 120 hz van /gondolom az NTSC miatt/. Könnyű összekeverni /nekem sikerült/ a 7603-as tipussal, ami szinte ugyanez /árban is/ de nem 100 hz-s viszont ambilájtos, de itt 5 ms a válasszidő. Ha igy haladok ledoktorálok a tv adatokból.
Még valami ami a "döntésemet" alátámasztja: nemrég láttam az 5603-as -ami nem 100 hz-s- és gyors mozgásnál sem volt semmi baja a képnek. Pont egy leopárd szaladgált össze-vissza a természetfilmen és ragyogó volt a kép. Úgy vélem, hogy a 100 hz + 2 /3/ ms + pixelplus3 HD nem egy rossz csapat együtt. Most egy 82-es crt Philipsem van és a pixelplus remekül működik. Szóval engem lenyügözött az 5603-as, ez pedig egy fejlettebb tipus. Ettől függetlenül a Sony Braviákon is lenyügöző a kép.
Garit mennyit adnak rá? Lehet, hogy még a végén én is óriás tv-t veszek. ennyiért, ha hivatalos magyar gari van hozzá, akkor ajándék.
- jános bácsi
- V.I.P.
- Értékelés: 132
Lcd, Led, Oled TV-k
Van egy ilyen oldal: www.hdtvsolutions.com, ez elég megbizhatónak tünik, no meg a Philips saját oldala is. Úgy vettem észre, hogy az europai változat a 42PFL7403D-10, ez 100 hz-s és 2 ms-s, az amerikai a D-27, itt 3 ms és 120 hz van /gondolom az NTSC miatt/. Könnyű összekeverni /nekem sikerült/ a 7603-as tipussal, ami szinte ugyanez /árban is/ de nem 100 hz-s viszont ambilájtos, de itt 5 ms a válasszidő. Ha igy haladok ledoktorálok a tv adatokból.
Még valami ami a "döntésemet" alátámasztja: nemrég láttam az 5603-as -ami nem 100 hz-s- és gyors mozgásnál sem volt semmi baja a képnek. Pont egy leopárd szaladgált össze-vissza a természetfilmen és ragyogó volt a kép. Úgy vélem, hogy a 100 hz + 2 /3/ ms + pixelplus3 HD nem egy rossz csapat együtt. Most egy 82-es crt Philipsem van és a pixelplus remekül működik. Szóval engem lenyügözött az 5603-as, ez pedig egy fejlettebb tipus. Ettől függetlenül a Sony Braviákon is lenyügöző a kép.
Lcd, Led, Oled TV-k
Én össze is kevertem Tényleg 3 ms-nak írják. Garit 3 évet a bolt?
Lcd, Led, Oled TV-k
Végül is teljesen mind1, nem 8ms az biztos. A tévé tuti, hogy jó és ennyi pénz szerintem egyáltalán nem sok érte. Ráadásul még szép is.
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
adatai alapján jó kis tv, gyorsan le kell érte perkálni a zsét, aztán beizzítani
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
- jános bácsi
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Na ez azért merőben furcsa.... Én szeretem a philipset, de ez vicc. 2ms szerintem nem lehet. Egyébként a tv meg piszok jó.
Szerk: a 9603 már talán 2ms
Lcd, Led, Oled TV-k
Amit én találtam ott ez a leírás
Technical specifications
Picture/Display
Aspect ratio Widescreen
Brightness 500 cd/m²
Dynamic screen contrast 30000:1
Response time (typical) 5 ms
Viewing angle 178º (H) / 178º (V)
Diagonal screen size (inch) 42 inch
Diagonal screen size (metric) 107 cm
Display screen type LCD Full HD W-UXGA Act. matrix
Panel resolution 1920x1080p
Picture enhancement Pixel Plus 2 HD , 3D Combfilter , Active Control + Light sensor , Contrast Plus , Digital Noise Reduction , Jagged Line Suppression , Luminance Transient Improver , Progressive Scan , HD Natural Motion
Screen enhancement Anti-Reflection coated screen
Supported Display Resolution
Computer formats 640 x 480, 60, 72, 75, 85Hz , 720 x 400, 70Hz , 800 x 600, 60, 72, 75, 85Hz , 1024 x 768, 60, 70, 75, 85Hz , 1280 x 768, 60Hz , 1280 x 1024, 60Hz , 1360 x 768, 60Hz
Video formats 480i, 60Hz , 480p, 60Hz , 576i, 50Hz , 576p, 50Hz , 720p, 50, 60Hz , 1080i, 50, 60Hz , 1080p, 50Hz, 60Hz , 1080p, 24Hz, 25Hz, 30 Hz
Sound
Equalizer 7-bands
Output power (RMS) 30W
Sound Enhancement Auto Volume Leveller , Graphic Equaliser , Incredible Surround
Sound System Mono , Stereo , BBE
Loudspeakers
Built-in speakers 2
Lcd, Led, Oled TV-k
Részemről eldőlt a dolog: az utoljára maradt két versenyző a Sony KDL 40W4000 és a Philips 42PFL7403 volt. Győzött nálam a Philips: Full HD, Pixel Plus 3, 100 hz, 2 ms válaszidő és MPEG4-es DVBT, valamint gyönyörű külső. Mostmár csak meg kell venni, sajnos 299 db ezrest kell letenni érte, de nem vesz az ember minden évben tv-t és ez eléggé jövőbiztosnak tünik.
Szerintem az 6ms késési idővel rendelkezik.
Aspect ratio Widescreen
Brightness 500 cd/m²
Dynamic screen contrast 30000:1
Response time (typical) 3 ms
Viewing angle 178º (H) / 178º (V)
Diagonal screen size (inch) 42 inch
Diagonal screen size (metric) 107 cm
Display screen type LCD Full HD W-UXGA Act. matrix
Panel resolution 1920x1080p
Picture enhancement Pixel Plus 3 HD , 3D Combfilter , Active Control + Light sensor , Contrast Plus , Digital Noise Reduction , Jagged Line Suppression , Luminance Transient Improver , Progressive Scan , 100Hz LCD , HD Natural Motion
Screen enhancement Anti-Reflection coated screen
http://www.consumer.philips.com/consume ... PFL7403-98
Jó ez a TV
Két tuneres ráadásul.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Lcd, Led, Oled TV-k
Én levettem a kérdést, mert akárhány oldalon néztem mindegyiken más adat szerepelt Volt 5ms, volt 3ms, és 2 is. De nekem fura az a 2ms. A nagyobbik is több.
Lcd, Led, Oled TV-k
Részemről eldőlt a dolog: az utoljára maradt két versenyző a Sony KDL 40W4000 és a Philips 42PFL7403 volt. Győzött nálam a Philips: Full HD, Pixel Plus 3, 100 hz, 2 ms válaszidő és MPEG4-es DVBT, valamint gyönyörű külső. Mostmár csak meg kell venni, sajnos 299 db ezrest kell letenni érte, de nem vesz az ember minden évben tv-t és ez eléggé jövőbiztosnak tünik.
Szerintem az 6ms késési idővel rendelkezik.
Lcd, Led, Oled TV-k
Akkor azt még viszonylag jó áron megúszod...Jók a Philips tévék, csak itthon nem annyira elterjedt. Ugyan ez a helyzet a SHARP tévékkel is, csak az LCD-ben olyan mint a Plazma a Pioneerból, legalábbis árban
- jános bácsi
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Tigi az más tészta.
Hát én ha tévét vennék tuti nem adnám 106 alá....Főleg mos, h nem is sok az árbeli difi köztük. DE most akkor plazmát vagy LCD-t akarsz? Szerintem ezek az olcsó LCD-k 8ms válaszidővel nem sokat érnek.Azért nem adnék pénzt, akkor inkább plazma. DE ha valami normálisabb LCD-t szeretnél az más tészta...Mindkettőnek megvan az előnye és hátránya a másikkal szemben. Neked kell eldöntened mi lesz a felhasználási terület..
Lcd, Led, Oled TV-k
Tigi az más tészta.
Lcd, Led, Oled TV-k
ha kb 3 méterről nézem a tv-t akkor egy 82-es méret vajon mennyire elegendó szerintetek?
Kicsi, de neked kell mondani aki Projizik?
Lcd, Led, Oled TV-k
ha kb 3 méterről nézem a tv-t akkor egy 82-es méret vajon mennyire elegendó szerintetek?
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez van itthon:A KDS-55A2000 a Sony SXRD hátulról vetítős TV-je, 140 centis képátlójával, 1080p felbontásával és megfizethető árával remek választás lehet egy kis házi-moziba, és nem mellesleg még TV nézésre is használható.
A Sony azzal a nem titkolt céllal fejlesztette ki az SXRD (Silicon X Reflective Display) Mikro Display képmodulátor technológiát, hogy az ezt alkalmazó hátulról vetítős (projektoros) TV (HVTV) készülékek hasonlóan mitikus módon ragadják majd meg az emberek képzeletét, mint annakidején a Trinitron képcsöves televíziók. Ez utóbbiak 1968-as megjelenése meghatározó volt abban, hogy az akkor még kevéssé ismert Sony márkanév miként épült be a fogyasztók köztudatába. Mivel képük alapvetően más, sokkal nagyobb fényerejű, élénkebb színű és élesebb volt, mint az összes más akkor kapható készüléké, bár az eredeti Trinitron televíziók jóval drágábbak voltak a versenytárs modelleknél, mégis a legkeresettebb, és a vágyott státuszt kifejező termékké váltak. Ami azt illeti, szüksége is lenne a japán szórakoztatóelektronikai óriásnak arra, hogy valamivel helyreállítsa utóbbi időben megtépázott tekintélyét.
Bár a Sony jelentős összegeket fektet az LCD TV-k gyártásába is, de a plazma TV-k gyártásával felhagyva a nagyobb képméreteknél a HVTV-k sikerében bízik, s ezekben a 3LCD mellett az SXRD technológia kap kiemelt szerepet.
Az első SXRD termék a jó fogadtatást kapott high-end Qualia 004 frontvetítő volt, mely bizonyította a Sony mérnöki tudását. Ezt követte a Qualia 006, ami a legtöbb teszt szerint új minőséget állított fel a HVTV-k között. A tengerentúlon már tavaly megjelentek a megfizethetőbb árú modellek is, de Európának mostanáig kellett várnia a KDS-55A2000-re és a 178 centis képátlójú óriásra, a KDS-70R2000-re.
http://www.hazimoziportal.hu/cikkshow.php?aid=2&cid=894
Itt van az adat róla:
Webáruház:
Lcd, Led, Oled TV-k
Anno mikor bejött ez a 3lcd-s sony megnéztem én is. A fényt azt nem szereti. Ez kiderült még a bemutatóteremben. Mozizni viszont nagyon jó. Sőt sztem arra jó csak igazán.
Ez a legutolsó kiadás.
Ennek elég jó a fényereje.
Webáruház:
Lcd, Led, Oled TV-k
5 méterről 55"? Nem folyik ki a szemed?(bár gondolom az plazma) Én annyit tuti nem áldozok tv-re. Nekem a monitoron 24"-os-de zavar pl. netezés közben.1+1+1 év garit írnak az edigitalnál. Én is meglepődtem amikor megláttam. A mai napot rászánom egy kis nézelődésre. Meglátjuk mi lesz belőle. Mondjuk, ha philipset nem tudok venni, nem hinném, hogy veszek tv-t. Akkor inkább tényleg várok még. 300k nál már nagyot lehet bukni egy év alatt is.
Szerk. Nem 34"-t akartam írni, hanem 37-et.
Nem plazmám van,hanem egy Full HD-s Sony hátsó kivetítős LCD tv.
800 volt egy éve.Most kb 300-at ér.
Nincs gond a mérettel.
Anno mikor bejött ez a 3lcd-s sony megnéztem én is. A fényt azt nem szereti. Ez kiderült még a bemutatóteremben. Mozizni viszont nagyon jó. Sőt sztem arra jó csak igazán.
Lcd, Led, Oled TV-k
5 méterről 55"? Nem folyik ki a szemed?(bár gondolom az plazma) Én annyit tuti nem áldozok tv-re. Nekem a monitoron 24"-os-de zavar pl. netezés közben.1+1+1 év garit írnak az edigitalnál. Én is meglepődtem amikor megláttam. A mai napot rászánom egy kis nézelődésre. Meglátjuk mi lesz belőle. Mondjuk, ha philipset nem tudok venni, nem hinném, hogy veszek tv-t. Akkor inkább tényleg várok még. 300k nál már nagyot lehet bukni egy év alatt is.
Nem plazmám van,hanem egy Full HD-s Sony hátsó kivetítős LCD tv.
800 volt egy éve.Most kb 300-at ér.
Nincs gond a mérettel.
Webáruház:
Lcd, Led, Oled TV-k
5 méterről 55"? Nem folyik ki a szemed?(bár gondolom az plazma) Én annyit tuti nem áldozok tv-re. Nekem a monitoron 24"-os-de zavar pl. netezés közben.
1+1+1 év garit írnak az edigitalnál. Én is meglepődtem amikor megláttam. A mai napot rászánom egy kis nézelődésre. Meglátjuk mi lesz belőle. Mondjuk, ha philipset nem tudok venni, nem hinném, hogy veszek tv-t. Akkor inkább tényleg várok még. 300k nál már nagyot lehet bukni egy év alatt is.