Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó, de olcsó analóg összekötő kábelt?
Az összeg, amire gondoltam, nem röhögni, 2.000.-Ft/db.
Még olcsobban is tudok igenjot.
Wegyé legolcsobb rca dugokat kácsánál. Kérj telefonxerelötöl wékony többeres telefon belsö teflon xigetelésü wezetéket. Ezek kb 0,5mm wastagok. Álltalában piros és kék szinüek.
Wegyél teflon csöwet google kiadja, h hol lehet kapni. Ez a legdrágább. Huzd bele a wezetéket, forraszd be az RCA-kat, lex egy naonjo ic drotod.
Öxxehasonlitásra widd el igendrága ic-ket haxnálo barátaidhoz, dugd be, majd megrökönyödött fejüket nézwe, magadban hallkan mosolyogj...
Ez a megoldás milyen az arzachel féle ic-hez képest?
Kábelezzünk
Sziasztok!
Még olcsobban is tudok igenjot.
Wegyé legolcsobb rca dugokat kácsánál. Kérj telefonxerelötöl wékony többeres telefon belsö teflon xigetelésü wezetéket. Ezek kb 0,5mm wastagok. Álltalában piros és kék szinüek.
Wegyél teflon csöwet google kiadja, h hol lehet kapni. Ez a legdrágább. Huzd bele a wezetéket, forraszd be az RCA-kat, lex egy naonjo ic drotod.
Öxxehasonlitásra widd el igendrága ic-ket haxnálo barátaidhoz, dugd be, majd megrökönyödött fejüket nézwe, magadban hallkan mosolyogj...
Kábelezzünk
Mert az említett kábel árához képest, egy tiszta rézvezetővel és egy jó dielektrummal(szigeteléssel) készül, szerintem a vékony sodrott kábelektől jobb hangot kellene, hogy adjon. Kérdés persze milyen zenét, készülékeket hallgatsz illetve itt van még az egyéni ízlés kérdése is.
Kábelezzünk
Azért a rézből készült 75Ohm-os koaxokat én kipróbálnám a helyedben, szedd le róla a külső szigetelést+ az árnyékolást, csak a habosított szigetelés maradjon. És ebből szimmetrikusan 4szálat elkészítesz a legolcsóbb műanyagházas RCA-val, és esetleg többszálat is kipróbálhatsz ha nem lenne elég a mélytartomány. Vigyázz mert sok ilyen kábel készül vasból és csak réz bevonata van! Sajna gyáriak közül én ilyen olcsón elfogadhatót, nem tudok ajánlani.
Kábelezzünk
Sziasztok!
Jelenleg Oehlbach kábelt használok, pontosabban használnék, de nem igazán vált be. A hangja számomra tökéletes, de a vezetője kb. 10-15 hajszálvékony ezüstszál, ami összesodorva is csak 0,5cm átmérőjű, és bizonyos idő után, 3-6 hónap, mozgatás nélkül is eltörik tőben a forrasztásnál, amiből kezd marhára elegem lenni…
Mivel lehetne kiváltani, ami olcsó, de hasonló minőségű?
Ötlet híján eddig 2 kábelre gondoltam; az egyik a Kácsa-Audio Expert Line szériás kábele, a másik, a Klotz cég gyárilag szerelt jelkábele.
Az igazság az, valahogy egyikben sem bízom hangminőség tekintetében, bár inkább a Klotz felé hajlanék. Ezen kívül van itthon egy Profigold kábelem, ami az Oehlbach mellett kicsit unalmas, és lapos, ezért azt hanyagolnám, pedig árban beleférne a keretbe.
A Home Made kábelkísérleteken, CAT5 és társai, már túl vagyok, azok nem hatottak meg, ezért mindenképp gyári kábelt szeretnék.
Szóval, mit tudnátok ajánlani?
Kábelezzünk
sziasztok
valaki hallott már a neotech nes-5010 vagy 5009 -es kábelekről
vagy esetleg tapasztalatok? nem sokat találtam a guglival... (érdekelne a veztők keresztmetszete és egyéb tech infó is)
Kábelezzünk
sziasztok..
egy kis segítségre lenne szükségem:
hangfal kábelt szeretnék beszerzeni, két féle zsinórban gondolkodom
vdh cs 122 és a qed Silver Anniversary-XT
tudtok mondani valamit róla pro és kontra
köszi
(beszéltem a 1 szakemberrel, ő vdh-t picit elmosósnak definiálta, a qed-el szemben "meg persze majdnem dupla lóvé")
Érdemes lenne az ATCféle CAV kábelt is megfülelned árához képpest meglepö drót,igen robosztus kivitelben.
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5226
Kábelezzünk
sziasztok..
köszi
(beszéltem a 1 szakemberrel, ő vdh-t picit elmosósnak definiálta, a qed-el szemben "meg persze majdnem dupla lóvé")
egyiket sem
gyűjtsél még, ha lehet, vagy
használj CAT7 kábelt!
olcsóbb és jobb a felsoroltaknál
Kábelezzünk
Én is egyetértek de nem csak kábel ügyben. JM LAb Utopiákat meg Jadis 500-as monokat megítélni /elítélni?/ csoportos ad hoc teszteken hát bizony nagyon felszínes és sekélyes kély. nem akarom látatlanul kritizálni az összejövetel szervezőjét de olyan 'méret a lényeg' benyomásom támadt. Hangfalépítőverseny, beírás verseny, 140 hangszórós hangfal stb. Nekem nem erről szól a zenehallgatás.
Abban van igazság,hogy a nagy JM Labokról 10 perc alatt nem lehet véleményt mondani.
Igazából ez nem teszt volt hanem csak egy rövid belehallgatás.
Egy kicsit látom,hogy zavar egy két dolog a cégemmel kapcsolatban.
Mi a Hivit képviseljük 9 országban és nem mi határozzuk meg a palettát.Ilyen méretű választék talán nem található más hazai cégeknél.Ezt csak azért írom,hogy mi sem a 140 hangszórós tipusból reméljük a csúcs forgalmat,de mivel a cégünk a gyár kiemelt partnere ezért minden terméket tartunk ami gyártásban szerepel.
A hiviről azért jó tudni,hogy amerikai cég és a világ egyik legnagyobb hangszóró gyártója,aki a Dynaudion kivül a Burmesternek és még több mint 20 gyárnak gyárt hangszórókat.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Kábelezzünk
Lassan a testtel, meg a gyors látványos véleményekkel kábel ügyben! A VdH MCSilver kábel nem véletlenül került annyiba annakidején, meg most is, annak az az oka, hogy igenis nagyon jó. A VdH-nak nem érdeke túl drágán adni egy kábelt, mert minden árszegmensben van kínálata. Kábel elmélet ügyben meg jobb honlapot nehéz találni.http://www.vandenhul.com/artpap/cable_faq.htm
Vajon ellenőrizte valaki is, hogy pl. a csatlakozók tiszták voltak-e? Mindenkinek ajánlom, hogy minden kábelcsatlakozás előtt mind a dugókat, mind az aljzatot tisztítsa meg, mert sokat számít. A tisztítószer lehet denaturált szesz, toluol(óvatosan), vagy akár aceton is, a lényeg hogy a por, zsíros kosz lejöjjön a csatlakozásokról. (fülpálcika, papírzsepi,stb.) Utána lehet mindenféle varázs kenceficével is bűvölni a kábeleket, némelyik tényleg hasznos (más meg káros ). Természetesen a hangszórókábelekre is igaz az említett procedúra...
Köszönöm a tippet.
Kb 15 éve vettem azóta nem is használtam.Lehet,hogy tényleg megkellett volna tísztítanom.
Webáruház:
Kábelezzünk
sziasztok..
köszi
Kábelezzünk
Én is egyetértek de nem csak kábel ügyben. JM LAb Utopiákat meg Jadis 500-as monokat megítélni /elítélni?/ csoportos ad hoc teszteken hát bizony nagyon felszínes és sekélyes kély. nem akarom látatlanul kritizálni az összejövetel szervezőjét de olyan 'méret a lényeg' benyomásom támadt. Hangfalépítőverseny, beírás verseny, 140 hangszórós hangfal stb. Nekem nem erről szól a zenehallgatás.
Kábelezzünk
Lassan a testtel, meg a gyors látványos véleményekkel kábel ügyben! A VdH MCSilver kábel nem véletlenül került annyiba annakidején, meg most is, annak az az oka, hogy igenis nagyon jó. A VdH-nak nem érdeke túl drágán adni egy kábelt, mert minden árszegmensben van kínálata. Kábel elmélet ügyben meg jobb honlapot nehéz találni.
Egyetértek. Honlap és kábelügyileg is.
A VDH Silver tipikusan nem az a bekötöm, oszt wáooooo.
Több annál.
Nekem is van egy igaz csak Silver IT.
no hifi, no cry...
- fülelek
- V.I.P.
Kábelezzünk
Lassan a testtel, meg a gyors látványos véleményekkel kábel ügyben! A VdH MCSilver kábel nem véletlenül került annyiba annakidején, meg most is, annak az az oka, hogy igenis nagyon jó. A VdH-nak nem érdeke túl drágán adni egy kábelt, mert minden árszegmensben van kínálata. Kábel elmélet ügyben meg jobb honlapot nehéz találni.
http://www.vandenhul.com/artpap/cable_faq.htm
Vajon ellenőrizte valaki is, hogy pl. a csatlakozók tiszták voltak-e? Mindenkinek ajánlom, hogy minden kábelcsatlakozás előtt mind a dugókat, mind az aljzatot tisztítsa meg, mert sokat számít. A tisztítószer lehet denaturált szesz, toluol(óvatosan), vagy akár aceton is, a lényeg hogy a por, zsíros kosz lejöjjön a csatlakozásokról. (fülpálcika, papírzsepi,stb.) Utána lehet mindenféle varázs kenceficével is bűvölni a kábeleket, némelyik tényleg hasznos (más meg káros ). Természetesen a hangszórókábelekre is igaz az említett procedúra...
- fülelek
- V.I.P.
Kábelezzünk
Csakhogy én sose fogok 50 ezres IC-t használni. A Neotech kábel pedig van fölösben. Szeretném felhasználni.
érdemes a Neotech külső burkolatát leszedni (sajnos pvc, azért), és betekerni a kábelt egy textil szalaggal. Egész biztosan sokkal jobb lesz.
Miféle szalagra gondolsz? Hol lehet ilyet kapni?
erre szerettem volna elolvasni választ, és ezért "kénytelen" voltam átolvasni pár oldal veszekedést , de válasz az nincs
A villamos célokra használatos szigetelőszalag textilalapú, pl. a Tesa is gyárt ilyet, de teljesen megfelel a vékony teflon szalag is, amit a vizesek használnak tömítésre. A lényeg, hogy minden pvc-t ki kell irtani az audio láncból, mert többrendbeli káros hatása van. Aki nem hiszi, járjon utána, én már sok évvel ezelőtt megtettem...
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 670
Kábelezzünk
Csakhogy én sose fogok 50 ezres IC-t használni. A Neotech kábel pedig van fölösben. Szeretném felhasználni.
érdemes a Neotech külső burkolatát leszedni (sajnos pvc, azért), és betekerni a kábelt egy textil szalaggal. Egész biztosan sokkal jobb lesz.
Miféle szalagra gondolsz? Hol lehet ilyet kapni?
erre szerettem volna elolvasni választ, és ezért "kénytelen" voltam átolvasni pár oldal veszekedést , de válasz az nincs
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Kábelezzünk
Jó,akkor mesélj a Lacy féle ic kábelről!Azt csiripelték a verebek,hogy...
A Lacy kábelét a kinti kis csövessel hallgattuk és WhiteFül DAC-jával.Előtte egy nagyon drága VDH silver volt benne aminak párja többe kerül,mint az egész lánc amibe bedugtuk.Lacy kábele lazán állta a versenyt ezzel a méreg drága kábellel.
Sajnos tényleg nem sok idő volt erre,de szerintem lazán éri az árát,ha megtudjuk mennyi.
A Lacy - féle kábel engem is érdekelne, mert épp összekötőkábelt keresgélek. Sajna, amikor lenn voltunk Szegeden, én nem hallottam.
Milyen volt a hangkaraktere?
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Kábelezzünk
Örülök,ha ezekután egy kis csend lesz.Nekem semmi bajom veletek,csak egy kicsit besokalltam és kész.
Szerintem most kellene egy uj témát gyorsan bedobni valakinek.
A Lacy kábelét a kinti kis csövessel hallgattuk és WhiteFül DAC-jával.Előtte egy nagyon drága VDH silver volt benne aminak párja többe kerül,mint az egész lánc amibe bedugtuk.Lacy kábele lazán állta a versenyt ezzel a méreg drága kábellel.
Sajnos tényleg nem sok idő volt erre,de szerintem lazán éri az árát,ha megtudjuk mennyi.
Eddig biztos olcsó volt a kábel, de hogy most partiba van egy nagynevű drága tyúkbéllel ?? Most is szoroz és összead otthon, hogy versenyképes árat kreáljon…
Ha lesz rá vevő akkor miért ne tenné.
A mi kábelünk tényleg horror pénzbe került.Annno 15 éve vettem,mikor még nagyon hittem a nagy nevekben.
Webáruház:
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Xohattatok wolna, h wigyek a mi kábeleinkböl is párat.
minek? senki sem szorult vontatásra
Kábelezzünk
Örülök,ha ezekután egy kis csend lesz.Nekem semmi bajom veletek,csak egy kicsit besokalltam és kész.
Szerintem most kellene egy uj témát gyorsan bedobni valakinek.
Eddig biztos olcsó volt a kábel, de hogy most partiba van egy nagynevű drága tyúkbéllel ?? Most is szoroz és összead otthon, hogy versenyképes árat kreáljon…
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Kábelezzünk
Aztán a véletlen úgy hozta, hogy bekerültem a Darvas féle HiFi magazinba, mint díjnyertes tervező.
RIAA?
Ja.
HFM-I.
Kábelezzünk
Aztán a véletlen úgy hozta, hogy bekerültem a Darvas féle HiFi magazinba, mint díjnyertes tervező.
RIAA?
Kábelezzünk
A fenébe látod rólad is olyan dolgokat tudok meg amiket nem is gondoltam.
Hát igen.
A hazai hifi kultúra kialakulásának a hajnalán (1980 előtt nem sokkal) volt egy Műegyetemi Hifi Klub, melynek létrehozója dr Fejős Csaba fizikus.
Ott ismerkedtem meg Arzachel-lel, Pázsit Lacival, Basa Karcsival és még sokakkal, akik ma is meghatározó egyéniségei a hazai highendnek.
Varga Andrisnak még szinte gyerekkorában én építettem az első erősítőit.
Abban az időben mint a megváltót vártuk a Darvas féle Hifi Magazin megjelenését.
Aztán a véletlen úgy hozta, hogy bekerültem a Darvas féle HiFi magazinba, mint díjnyertes tervező. Sokat jártam hozzá a tesztekre. Nagyon imponált, hogy egy negyedéves egyetemista résztvehet a munkájukban. Csodálattal néztem Solymos Antalra és csapatára a MEEI-ben.
Ebben az időben ismertem meg Sallay Lászlót, aki később az Etalon-t alapította.
Szoros baráti viszony fűzött Bay Zoltán-hoz is.
Szalai Lacit is talán ezidő óta ismerem és tisztelem.
Csak az életem úgy alakult, hogy hátat fordítottam a highendnek évtizedekig, amihez most visszatértem és nagyon boldog vagyok vele.
Hg
Kábelezzünk
Csak remélem,hogy ezek után nem engem vesztek ezért majd célba.Én inkább javaslom,hogy üljetek le egy sör vagy bor mellett valahol és beszéljétek meg.
Próbáltam egy ideig követni a beírásokat és az a gondom,hogy szinte mindenkinek igaza volt egy bizonyos százalékban.
Az egész arra jó,hogy mindenki jól lejáratja a cégét.
Ti jó szakemberek vagytok.Húzzatok egy vonalat és kész.
Jó lenne,ha egyszer én is találkozhatnék veletek.
Majd a házimozi shown ha ott lesztek akkor beszélgessünk.
Addig is ássátok el a csatabárdot.
Uff.
ATCtrade!
Miért vennénk célba Téged?
Lejáratásról itt szó sincs:
Én erősen bízom abban, hogy ezután minden kereskedő és gyártó kicsit jobban átgondolja és megfontolja, hogy milyen objektív és mérésekkel ellenőrizhető adatokkal népszerűsíti termékeit nyilvánosan. Legyen ez akár egy külföldi lapból pongyolán fordított idézet, vagy saját állítás. Ha ezt sikerült elérnem az elmúlt napok olykor igen keménynek tűnő hozzászólásaimmal, akkor megérte.
Ha nem, nem.
Többet nem tehetek a pontosabb és hitelesebb vevőtájékoztatás érdekében.
Amennyiben a gyártmány gyárilag kiadott műszaki adatlapját teszik közzé, az ellen semmi kifogásom. Azért a gyártó vállal felelősséget.
Az ettől eltérő és a terméket túlzottan jó színben feltüntető, marketing ízű, erősen megkérdőjelezhető hitelességű műszaki adatok közlését kérném, hogy minden érdekelt fél kerülje. Alapuljon az akár egy külföldi "szaklap" cikkén, vagy bármilyen egyéb anyagon, amit akár csak beidéz a kereskedő, gyártó. Ez esetben viszont vállalni kell a felelősséget és a kockázatot, hogy lesznek kételkedők, akik ezt kétségbe vonják és konkrét bizonyítékokat kérnek a hitelesség érdekében.
Természetesen egy termék szubjektív megítéléséről mindenkinek lehet véleménye, az nem képezheti vita tárgyát. Azt senkinek nem kell bizonyítania, hogy neki mi és miért tetszik, vagy nem egy termékben. Szíve joga mindenkinek, hogy véleménye legyen bármiről.
Ahhoz viszont nincs joga, hogy mérésekkel könnyen ellenőrizhető nem gyári paramétereket tegyen közzé a termékének a népszerűsítése érdekében.
Részemről ezt a témát lezártam és remélem, mindenki megértette, hogy mit, miért írtam le az elmúlt napokban.
Hg
Ok én értelek,csak az a baj,hogy egyikőtök sem tudta abba hagyni.
Rólad,meg Feriről is nagyon jókat hallottam.Feri mindig elutasító velem.Bármire kértem mindig nemet mondott mindenre.Nekem ez a gondom,hogy ha valaki kezet akar nyujtani akkor a másik azon kezd el gondolkodni,hogy a hátsó szándéka.
Én a fejembe vettem,hogy megpróbálok fél év alatt egyre több jó szakembert megismerni és egy jó csapatot összehozni.Nem akarok dicsekedni,de egyre optimistább vagyok.Legyetek már ti is csapat játékosok és ne marjátok egymást.Amig ölitek egymást közben a magyar kereskedők szép csendben egymás után elvéreznek és csak a multik maradnak.
ATCtrade!
Mi privátban leveleztünk egymással, azt hiszem, megértettük egymást.
Nekem most elég sok dolgom van.
Pillanatnyilag egy ötcsillagos belvárosi szálloda hangrendszerét kell bővítenem és egy fogyatékosokkal foglalkozó intézet hangrendszerét, audiovizuális rendszereit, mobil hangrendszereit kell átadnom egy hónapon belül. (szerencsére a 90 fős, négynyelvű infra tolmácsrendszert már nem kell megcsinálnom)
Emellet ott a highend, néhány komplett házimozi rendszer telepítése, ami hál' Istennek úgyszintén sok elfoglaltságot jelent számomra.
Aztán ott a család, unoka. A jövő héten a lányom esküvője, lakodalma.
Szóval néha azt sem tudom, hogy szakítsam magam ketté.
A kocsimat hátúlról eltalálták, miközben ácsorogtam a piros lámpánál.
Már megbeszéltem Marky-val a javítást, de képtelen vagyok elmenni hozzá, hogy megcsinálja. Pedig csak egy lökhárító cseréről lenne szó.
Megígértem, hogy ellátogatok Hozzátok, ha időm engedi.
A hangfalépítő versenyetek zsűrijében aktívan részt venni egyrészt elfoglaltságaim, másrészt más irányú elkötelezettségeim miatt nem tudok. Nem is látnám hitelesnek részvételemet a Ti házi termékeitek megítélésében. Arra gyártóktól és kereskedőktől független szakembereket tartok alkalmasnak és természetesen a Ti szakembereiteket.
Nem hinném, hogy egy nyilvános Fórumon történő pengeváltás bármiféle befolyással lenne a hazai highend kereskedők létére, nemlétére.
A multik sosem tölthetik be egy highend kereskedés funkcióját.
Így van ez itthon és külföldön is.
Emiatt én nem aggódom egyáltalán.
Szerintem Feri is csapatjátékos és én is az vagyok, csak nem egy csapatban rúgjuk a bőrt (mint hajdanán). Tudod, a csapatsport jó dolog, de mi lenne a bajnoksággal, a szurkolókkal, ha mindenki egy csapatban játszana. A szurkolókat megölné a dög unalom, hogy egy csapat tagjai egymásnak passzolgatnak egy olyan pályán, ahol egy kapu van.
Kinek lenne ez jó?
Szerintem a jelenlegi felállás tökéletes.
Bízom abban, hogy a vásárlók az egyre hitelesebb információk birtokában és a saját ízlésük alapján könnyebben képesek eldönteni, hogy nekik mire van szükségük.
Tudom, hogy működik a marketing gőzhenger és már nem csak a TV reklámokban a tamponok és mosóporok világában, hanem sajnos a highend világában is, de én azért még erősen bízom a vásárlók izlésében, igényességében, hozzáértésében, egyre növekvő tapasztalatában.
Hagyni kell őket, hogy döntésüket ők hozzák meg maguknak. Döntsék el ők, hogy számukra mi a valódi érték és mi nem az.
Hiszen ők fognak együtt élni a rendszerükkel, ők hallgatják majd és nem a kereskedő, a sok kibic és jóbarát.
Hg
A fenébe látod rólad is olyan dolgokat tudok meg amiket nem is gondoltam.
Én egy fiatal srácnak gondoltalak.
Amikor neked is felajánlottam,hogy vegyél részt a zsűriben,akkor még nem tudtam,hogy kereskedő is vagy.
Ha egy szer erre vetődsz akkor ugorj be.
A szegedi halászlé még most is nagyon finom.
Szia
Jó munkát neked is.
És még mennyi mindent nem tudsz!
Különben tényleg finom, de én inkább a bajai halászlét kedvelem gyufatésztával.
Mivel Baja mellett születtem, egy darabig ott éltem, szüleim és nagyszüleim a bajai halászlét kedveltették meg velem.
Bár Szeded határában, mielőtt beérünk Szegedre baloldalt egy udvaron van egy nagyon jó halászcsárda. (talán még most is megvan)
Sokat ebédeltem ott, mikor még lejártam dolgozni a Plaza-ba és a Tesco-ba.
Régen volt. Nagyon útáltam lejárni, mert nem volt autópálya, ami meg volt, az a 60 km, megfizethetetlenül drága volt, meg utána kezdődtek a viszontagságok.
Így hajnalban indultam, amikor még nem volt forgalom.
Ma már könnyebb a dolog.
Legutóbb egy óra alatt sikerült feljönnöm Pestre, igaz nem a jelenlegi kocsimmal és éjszaka, mikor nem volt forgalom.
Éppen egy VAC csöves integrált erősítőt vittem le egy kedves női ügyfelünknek Szegedre!
Hg
Ebben a halászcsárdában volt már kétszer a szegedi hifi találkozó utáni kajálás.
Webáruház: