Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Ha zenélni akarsz inkább, akkor egy jó sztereo erősítőt vegyél.
Én már nem mondom ezt neki többször
Ismerősöd?
Amúgy még annyit, hogy ezt a Pio-t nagyvalószinű, hogy egy mezei NAD 3020 is padlóra küldené hangban...
Mostanában kezde m észlelni, főleg mióta hosszantiban vagyok a hanggal-képpel, hogy a Technics erősítőm, ami tök jól szólt :kiraly: eddig, egyre izébb
Igazándiból pedig ez még a régi iskola utolsó darabja, Ta-keh kondik, meg VGCA hangerőszabályzás, kikpcsolható a hangszinszab, és a világítás is, de most így ahogy javult a hangzás, egyre nagyobb a szakadék a Technics és már a NAD között is, noha a régi elrendezésben szinte egyformán szóltak. :vazeg:
Valószinű, hogy a CD teszt kapcsán itt járt Maratz holmi is rányomta a maga kis bélyegét a tudatalattimra, mert már nem jó az eddig elfogadható HM erősítőm, hangja sztereoban...
Sztereó erősitők
Sokan sokfelé sokszor kitárgyaltuk, hogy miért is.
A HM erősítők még a 4-500ezres kategóriában is vesztesek egy 100e körüli, sőőőt ... sztereo erősítővel szemben.
Végiglártam már a szamárlétrát,
meghallgattam több Cambridge Audio sztereoerősítőt, és az már eldöntött tény hogy HM erősítő lesz...
csak hát azért bátorkodtam ezt megkérdezni... hogy én nem szívesen vennék használt erősítőt, de az a Pio olyan helyről lenne ahol talán még meg is merném venni
Sztereó erősitők
Én már nem mondom ezt neki többször
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Sztereó erősitők
Sziasztok!Szép estét mindenkinek!
Nem tudom ki mennyire ismer... de szerintem elég sokan(én vook a kezzdő HM es, aki inkább zenélésre használná mint házi-mozizásra)...
Ajánlotak nekem egy Pioneer VSX-915- ös(1 éves) erősítőt, 62 ezer Ft...
és habár nem szeretnék használtat venni... lehet hogy elgondolkozok ezen
Valami vélemény erről az erölködőről?
Köszi szépen!
Sokan sokfelé sokszor kitárgyaltuk, hogy miért is.
A HM erősítők még a 4-500ezres kategóriában is vesztesek egy 100e körüli, sőőőt ... sztereo erősítővel szemben.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Szép estét mindenkinek!
Nem tudom ki mennyire ismer... de szerintem elég sokan(én vook a kezzdő HM es, aki inkább zenélésre használná mint házi-mozizásra)...
Ajánlotak nekem egy Pioneer VSX-915- ös(1 éves) erősítőt, 62 ezer Ft...
és habár nem szeretnék használtat venni... lehet hogy elgondolkozok ezen
Valami vélemény erről az erölködőről?
Köszi szépen!
Sztereó erősitők
Az AR status 40-ek tényleg nagyon szépen muzsikálnak és félelmetes milyen mélyre tud menni.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Sztereó erősitők
csak nagyobb hangerőnél volt sok a mély, de kis szobában hallgattam, s ennek egy baromi nagy nappali kéne sztem. Acoustic Research Status 40-el hallgattam, ami amúgyis erőlteti a méyleket kissé, de télleg durva tartalékok vannak benne.
A közepek és magasak abszolút tisztának tűntek, de nem volt a tesztelés túl hosszú, mert sok mást is hallgattunk.
hmm, a 2x300W igencsak tekintélyt parancsoló. úgy láccik ezek a Marantzok nagyon szeretnek mélyre gyúrni. no, a nagy nappaliban majd kipróbálom az én dübörgőmet; lehet,h ott kellemesebb lesz vmivel.
a PM84-hez távnyaggató van?
Nincs hozzá táv, s több helyen csak 2*120 wattot írtak 8 ohmra(folyamatos terheléssel), a fanc se tudja pontosan mennyi, de sok az biztos.
Naim-ZU
Sztereó erősitők
csak nagyobb hangerőnél volt sok a mély, de kis szobában hallgattam, s ennek egy baromi nagy nappali kéne sztem. Acoustic Research Status 40-el hallgattam, ami amúgyis erőlteti a méyleket kissé, de télleg durva tartalékok vannak benne.
A közepek és magasak abszolút tisztának tűntek, de nem volt a tesztelés túl hosszú, mert sok mást is hallgattunk.
hmm, a 2x300W igencsak tekintélyt parancsoló. úgy láccik ezek a Marantzok nagyon szeretnek mélyre gyúrni. no, a nagy nappaliban majd kipróbálom az én dübörgőmet; lehet,h ott kellemesebb lesz vmivel.
a PM84-hez távnyaggató van?
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Sztereó erősitők
Akkor Marantz PM 84, az sokkal brutálisabb...
Mily meglepő van is 1 ilyen eladó
az is dübörög mint egy tank?
nem, azon egységes nagyjából a hang. Az leszakítja a fejed nagy hangerőn, a dinamikája brutális.
no,az jól hangzik,egészen megjött a kedvem hozzá! az egységes hang összeségében mégis milyen? szóval szépen,tisztán szólnak a magasak, a közép?
mennyire "nagyjából" egységes,azaz nem zavaró a méylhang túlsúlya,vagy nem annyira "tolakodó"?
Naim-ZU
Sztereó erősitők
nem, azon egységes nagyjából a hang. Az leszakítja a fejed nagy hangerőn, a dinamikája brutális.
no,az jól hangzik,egészen megjött a kedvem hozzá! az egységes hang összeségében mégis milyen? szóval szépen,tisztán szólnak a magasak, a közép?
mennyire "nagyjából" egységes,azaz nem zavaró a méylhang túlsúlya,vagy nem annyira "tolakodó"?
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Sztereó erősitők
Naim-ZU
Sztereó erősitők
- fatalerror
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Sztereó erősitők
Hali!
Vki tudna véleményt mondani a Sony STR-DA1200ES típusú erősítőjéről?
140 ezer körüli az ára és HDMI-s, Yahama-nál és a Denon-nál jelentősen olcsóbb
köszi
- Marci,az eb
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Sztereó erősitők
Szerintetek melyik jobb, egy HK6900 vagy egy PM-665? Melyik mikori, és a HK termékpalettáján mit képvisel?
Előre is köszi!
Hasznos oldal, ha évjárat érdekel, katt egy betűre (jelen esetben a "h"-ra). http://cgim.audiogon.com/cgi-bin/bb.pl? ... &3&4&zz&zz
Sztereó erősitők
Szerintetek melyik jobb, egy HK6900 vagy egy PM-665? Melyik mikori, és a HK termékpalettáján mit képvisel?
Előre is köszi!
Sztereó erősitők
Akkor Marantz PM 84, az sokkal brutálisabb...Mily meglepő van is 1 ilyen eladó
már úgy értettem, hogy az nem lesz elég, hogy csak brutális mélyekkel legyen megáldva
van itt minden magas, közép, mély - mint a búcsúban!
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Sztereó erősitők
már úgy értettem, hogy az nem lesz elég, hogy csak brutális mélyekkel legyen megáldva
Gondoltam
Naim-ZU
Sztereó erősitők
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Sztereó erősitők
Nekem is ajánlhatnátok erőlködőt :kiraly:
Marantz PM-550 DC brutál mélyekkel megáldva!
az nem lesz elég
Naim-ZU
Sztereó erősitők
Nekem is ajánlhatnátok erőlködőt :kiraly:
az nem lesz elég
akkor majd veszel még hozzá.
Sztereó erősitők
Nekem is ajánlhatnátok erőlködőt
az nem lesz elég
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
2. erről még nem is hallottam. eddig egyetlen erősítő sem hozott ki belőle ilyen mélyeket; teljesen "normálisan" szólt.
Nekem spec a mélysugárzóim eléggé merevek, amitől szép gyors mélyeket gyárt, de erőművileg kell megközelíteni...
Sajna
Most van nálam egy Fatman iTube, a maga 12Wattjával ...hááááát szépen szól, a közép-magas szekció, meg a sztereo tér... de hogy fele annyi mélye nincs a hangfalaimnak, mint akár a NAD-dal :vazeg:
Arról a Marantzról már nem is szólva ami svga közreműködésével itt vendégeskedett a CD teszt alatt n a abban volt erő a mélyekhez elegendő
ok,de akkó milegyen az erősítőmmel? :kiraly:
Sztereó erősitők