A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jesszusom,már Lamborghini SUV is van?
(Ilyen fantáziátlanul zavaros SUV-hátsóra a "Ssangyong" felirat sokkal jobban illik, mint a "Lamborghini" - szerintem)
Szegyenemben inkabb a garazsban tartanam nehogy megkopkodjek
En maradnek inkabb a szereny bentayganal, nem kell mindig nagyzolni.
Egyébként meglepően gyors az autó hegyi szerpentinen is. Nem vagyok Suv párti, nagyon nem, de azért ezekre már nem feltétlen kell úgy gondolni, mint a régebbi tehenekre.
Mire is gondolok:
BMW M5 2510 Kg
Lamborghini Urus 2405 Kg
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
(Ilyen fantáziátlanul zavaros SUV-hátsóra a "Ssangyong" felirat sokkal jobban illik, mint a "Lamborghini" - szerintem)
Szegyenemben inkabb a garazsban tartanam nehogy megkopkodjek
En maradnek inkabb a szereny bentayganal, nem kell mindig nagyzolni.
Kicsit le vagy maradva... .... már 2017 óta létezik... de minek...
Tulajdonképen az egy RS Q8-as más ruhában.
Ne szidd! Az egyik barátom is a tervezők között van (Audi Győr), aki szintén betegtárs, ráadásul ö is a mai napig egy P6-ost hallgat!
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
Ahogy beleolvastam, azt írták, hogy a bíróság állapította meg. Egy egyszerű szabálysértés általában nem kerül bíróság elé alap esetben, gondolom lehetett valami extra pikantériája a dolognak.
De mindegy is, ezeket a cikkeket általában ignorálom.
Én is beleolvastam, és ez valami egyedi eset lehet, több súlyosbitó tényezővel, amit persze nem részleteznek. Semmiképpen sem általános.
A cikk ezzel kezdődik: "Svájc egyik leggazdagabb állampolgárát". Én tovább már nem is olvastam. Annak azért van némi értelme, hogy jövedelem/vagyonarányosan büntessenek, hogy mondjuk az uktragazdagoknak is "fájjon".
Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
Ahogy beleolvastam, azt írták, hogy a bíróság állapította meg. Egy egyszerű szabálysértés általában nem kerül bíróság elé alap esetben, gondolom lehetett valami extra pikantériája a dolognak.
Én is beleolvastam, és ez valami egyedi eset lehet, több súlyosbitó tényezővel, amit persze nem részleteznek. Semmiképpen sem általános.
Szerintem ez egyszerűen nem igaz. Majd a Svájcban élő csoporttárask megerősítik, vagy cáfolják.
Vagy 5 helyen lehozták még a hírt. Csak nem kacsa.
No meg évek óta olvasni hasonlókat.
Szerintem az.
Attól még, hogy egy megírja, a többi átveszi, még nem feltétlen lesz igaz.
Sajnos kishazánkban ilyen a hírszolgáltatás, lassan már minden témában. Az egyik médium vezércikkben lehoz valami baromságot, a többiek is ráugornak, és három nap múlva már a fél ország be is veszi. Aztán mikor a médiahatóság nyomására(büntetés) visszakozniuk, és helyesbiteniük kell, mert valótlant állítottak, akkor azt már nem vezércikkben hozzák le, hanem valahol a sokadik oldalon eldugva, ahol persze szinte senki sem látja.
Az ilyen cikkek semmi másról nem szólnak, csak a szenzáció hajhászásról, a figyelemfelkeltésről, és ezeknek sajnos legalább a 10%-a fiktiv.
Hol vagyunk mi még ettől.
Pedig ennek van csak elrettentő hatása.
Idehaza egy átlag fizetés esetén ez a 40 nap mondjuk olyan 4-500e lenne kb.
Nem is lenne ennyi gyökér, aki 70-80-al megy lakott területen belül az 50-es helyeken.
Hol vagyunk mi még ettől.
Pedig ennek van csak elrettentő hatása.
Idehaza egy átlag fizetés esetén ez a 40 nap mondjuk olyan 4-500e lenne kb.
Nem is lenne ennyi gyökér, aki 70-80-al megy lakott területen belül az 50-es helyeken.
Én addig megyek előre, amig van hely, aztán a végén, a szűkületnél sorolok be. Nem tolakszom, kirakom az indexet és aki beenged az elé sorolok be.
Dettó.
Mégis van, aki át akarja húzni a kormányt, nehogy előre menjek, pedig ilyenkor pont az a birka a szabálytalan, és nem az, aminek ő gondolja az előre menőt....
A közút tele van oda nem illőkkel, de ezzel együtt kell élni.
Én addig megyek előre, amig van hely, aztán a végén, a szűkületnél sorolok be. Nem tolakszom, kirakom az indexet és aki beenged az elé sorolok be.
Dettó.
Mégis van, aki át akarja húzni a kormányt, nehogy előre menjek, pedig ilyenkor pont az a birka a szabálytalan, és nem az, aminek ő gondolja az előre menőt....