A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jesszusom,már Lamborghini SUV is van?
(Ilyen fantáziátlanul zavaros SUV-hátsóra a "Ssangyong" felirat sokkal jobban illik, mint a "Lamborghini" - szerintem)
Szegyenemben inkabb a garazsban tartanam nehogy megkopkodjek
En maradnek inkabb a szereny bentayganal, nem kell mindig nagyzolni.
Egyébként meglepően gyors az autó hegyi szerpentinen is. Nem vagyok Suv párti, nagyon nem, de azért ezekre már nem feltétlen kell úgy gondolni, mint a régebbi tehenekre.
Mire is gondolok:
BMW M5 2510 Kg
Lamborghini Urus 2405 Kg
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
(Ilyen fantáziátlanul zavaros SUV-hátsóra a "Ssangyong" felirat sokkal jobban illik, mint a "Lamborghini" - szerintem)
Szegyenemben inkabb a garazsban tartanam nehogy megkopkodjek
En maradnek inkabb a szereny bentayganal, nem kell mindig nagyzolni.
Kicsit le vagy maradva... .... már 2017 óta létezik... de minek...
Tulajdonképen az egy RS Q8-as más ruhában.
Ne szidd! Az egyik barátom is a tervezők között van (Audi Győr), aki szintén betegtárs, ráadásul ö is a mai napig egy P6-ost hallgat!
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
Ahogy beleolvastam, azt írták, hogy a bíróság állapította meg. Egy egyszerű szabálysértés általában nem kerül bíróság elé alap esetben, gondolom lehetett valami extra pikantériája a dolognak.
De mindegy is, ezeket a cikkeket általában ignorálom.
Én is beleolvastam, és ez valami egyedi eset lehet, több súlyosbitó tényezővel, amit persze nem részleteznek. Semmiképpen sem általános.
A cikk ezzel kezdődik: "Svájc egyik leggazdagabb állampolgárát". Én tovább már nem is olvastam. Annak azért van némi értelme, hogy jövedelem/vagyonarányosan büntessenek, hogy mondjuk az uktragazdagoknak is "fájjon".
Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
Ahogy beleolvastam, azt írták, hogy a bíróság állapította meg. Egy egyszerű szabálysértés általában nem kerül bíróság elé alap esetben, gondolom lehetett valami extra pikantériája a dolognak.
Én is beleolvastam, és ez valami egyedi eset lehet, több súlyosbitó tényezővel, amit persze nem részleteznek. Semmiképpen sem általános.
Szerintem ez egyszerűen nem igaz. Majd a Svájcban élő csoporttárask megerősítik, vagy cáfolják.
Vagy 5 helyen lehozták még a hírt. Csak nem kacsa.
No meg évek óta olvasni hasonlókat.
Szerintem az.
Attól még, hogy egy megírja, a többi átveszi, még nem feltétlen lesz igaz.
Sajnos kishazánkban ilyen a hírszolgáltatás, lassan már minden témában. Az egyik médium vezércikkben lehoz valami baromságot, a többiek is ráugornak, és három nap múlva már a fél ország be is veszi. Aztán mikor a médiahatóság nyomására(büntetés) visszakozniuk, és helyesbiteniük kell, mert valótlant állítottak, akkor azt már nem vezércikkben hozzák le, hanem valahol a sokadik oldalon eldugva, ahol persze szinte senki sem látja.
Az ilyen cikkek semmi másról nem szólnak, csak a szenzáció hajhászásról, a figyelemfelkeltésről, és ezeknek sajnos legalább a 10%-a fiktiv.
Hol vagyunk mi még ettől.
Pedig ennek van csak elrettentő hatása.
Idehaza egy átlag fizetés esetén ez a 40 nap mondjuk olyan 4-500e lenne kb.
Nem is lenne ennyi gyökér, aki 70-80-al megy lakott területen belül az 50-es helyeken.
Hol vagyunk mi még ettől.
Pedig ennek van csak elrettentő hatása.
Idehaza egy átlag fizetés esetén ez a 40 nap mondjuk olyan 4-500e lenne kb.
Nem is lenne ennyi gyökér, aki 70-80-al megy lakott területen belül az 50-es helyeken.
Én addig megyek előre, amig van hely, aztán a végén, a szűkületnél sorolok be. Nem tolakszom, kirakom az indexet és aki beenged az elé sorolok be.
Dettó.
Mégis van, aki át akarja húzni a kormányt, nehogy előre menjek, pedig ilyenkor pont az a birka a szabálytalan, és nem az, aminek ő gondolja az előre menőt....
A közút tele van oda nem illőkkel, de ezzel együtt kell élni.
Én addig megyek előre, amig van hely, aztán a végén, a szűkületnél sorolok be. Nem tolakszom, kirakom az indexet és aki beenged az elé sorolok be.
Dettó.
Mégis van, aki át akarja húzni a kormányt, nehogy előre menjek, pedig ilyenkor pont az a birka a szabálytalan, és nem az, aminek ő gondolja az előre menőt....
Ti elfogyó sávban (azaz nem kanyarodó, vagy Busz sáv, stb.), előre mentek, vagy beálltok olykor a több száz méteres sorba.
A KRESZ szerint ugye nem tiltott (sőt az újítás úgy tudom foglalkozni fog a kérdéssel) és logikus is lenne, hogy két egyforma hosszú sor alakuljon ki, majd cipzár elv alapján mindenki szépen halad előre.
Mert ugye ha sor végén áll az ember, akkor mindig egyre hátrébb kerül, ahogy előtte besorol valaki, ezért is lenne igazságos.
Mégis azt látom, hogy ezt nem értik meg az emberek, de persze a sor elején mindig háborognak....